صفحه 4128 از 4131 نخستنخست ... 3128362840284078411841264127412841294130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,271 به 41,280 از 41308

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مادر من هم میگفت اینقد تلخ و تند صحبت نکن ...
    یادشون گرامی و سبز باشه احسان...

میگم راستی تو توی نشست ها و دورهمی های فامیلی هم گرد و خاک به پا میکنی یا نه؟!
    ویرایش توسط peyman.2012 : 10-16-2025 در ساعت 04:40 AM

فعال
    خوبیه انجمن های بازی مازی اینه که همه نوع سندوسالی توش هست از بچه پنج شیش ساله تا حتی هفتاد هشتاد سال ... واسه همین جمع میشن دور هم چرت اند پرت تلاوت میکنن در مورد بازی ها ... ولی انجمن موزیک از اول دعوا بود به خاطر اینکه سلیقه توش نقش اساسی داشت همه مدعی بودن ... حالا هم که مرجع شده رادیو جوان اونجا کامنت در میکنن از خودشون ...
    درسته البته چند تا تاپیک هم هست در مورد خرید تلویزیون و موبایل و قطعات کامپیوتر و اینترنت که من همیشه سر میزنم و پست هاشون را میخونم اونا هم پر طرفداره که کاربرا مشارکت فعال دارن معمولا...راستش تو انجمن بازی سنتر هم دعوا بین طرفدارای کنسول سونی با ایکس باکس مایکروسافت همیشه از قدیم الایام بوده و هست و الان تازه یه نمه فروکش کرده چون کاربرا سند و سالشون به قول تو! بالاتر رفته ولی بازم گهگداری دعوا میشه...

آره همین طوره ... رادیو جوان که دیگه تو صفحه اینستاش مثل قبل مرتب برای همه خواننده ها ویدیو نمیزاره که ملیت بریزن و کامنت بزارن برای بعضی ها فقط میزاره و مال بقیه را عکس میزاره مینویسه آهنگ جدید فلانی منتشر شد..

فعال
    از کوره در رفتن منو اینجا ندیدی پس ... من چند وقتیه فکر میکنم چقد مغرور بودم ... وقتی سندوسال بالا میره تازه میفهمی که خیلی از مسائل و کارها رو نباید انجام میدادیم ...
    فراموش کردم ولی یک چیزایی ضعیف یادم مونده! دقیقا همین طوره با بالا رفتن سن آدم اینشکلی میشه و احساس پشیمونی میاد سراغش که چرا فلان سال فلان رفتار را انجام دادم ...

فعال
    صداش که خیلی وقتیه تموم شده ...
    لس آنجلس بعد از مافیای غروب کرده گوگوش رسماً داره میشه افشاگری و کوبیدن همدیگه ... از پسر گوگوش و مسعود جمالی بگیر تا مکابیز ... همه دارن همه چی رو ازسیر تا پیاز میگن تا از هم انتقام بگیرن ... یه جنگی شده که حالا حالاها آتیشش خاموش نمیشه ... تمومه کارشون ...

تک آهنگ امید و جمشید به نظرت چه طور بود؟ خوب شده بود به نظرم و اینکه انتظار همچین تنظیمی را از شوبرت آواکیان نداشتم چون سالها بود کاراش خیلی ضعیف شده بود و به نظرم برای شروع دوباره استارت خوبی بود. کلا شوبرت با دوران اوجش که برای معین و شهرام کاشانی تنظیم میکرد فرسنگ ها فاصله داره و دیگ هم بعیده به اون زمانا برگرده

فعال
    دیگه از کسی که دم خور گوگوش شده بود بیشتر از این انتظار نمیره ... تور کنسرت های خداحافظی گوگوش شده بود پادوی رها اعتمادی ... کلاً جعفری ها لس آنجلس همگی خز شدن از منصور و افشین و کامران و هومن بگیر تا همین الکسعلی ...
    افشین که محو شده و دیگه چیزی نمیخونه متاسفانه... "عزیزم" منصور را خیلی دوست داشتم احسان, ملودیش خیلی قشنگ بود با اینکه شاید به نظر آهنگش چیز خاصی نداشت. این تک آهنگ آخری را هنوز فرصت نکردم گوش بدم... مشکل لس آنجلس هم اینه که از وقتی آهنگسازای اون وری را رها کردن اومدن سراغ آهنگسازای درجه چندم داخلی کاراشون خز شد و خودشون هم به طبع خز شدن!
    الان آلبوم راستین هم تو راهه یه تک آهنگ با کاظم عالمی داره که کامینگ سون زده بود...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    داداش آبت سرد نونت گرم
    قابلی نداشت حسین ..

فعال
    پیمان این خوده اون چیزیه که میخوام عالیه
    خوشحالم که دوس داشتی ..

این سه تا سینگل رو هم گوش کن نظر بده لطفا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حسین تنظیم سومی شاهکاره به معنای واقعی کلمه

کنستانتینوس آرگیروس چند سالی میشد سبکش را یک مقدار عوض کرده بود و آهنگسازاش هم فکر کنم عوض کرده بود.. این ترک واقعا حرف نداره میتونی ده بار پشت سر هم پلی کنی بدون اینکه خسته بشی

فعال
    احسان این اهنگ جدید طلیسچی خوب بود به اسم دریغ گوش کردی
    قشنگه من خوشم اومد فقط کاش میشد قسمت ترجیع بند (کروس) را دوبار تکرار میکرد اونطوری بهتر میشد ...

فوق حرفه ای
    احسان این اهنگ جدید طلیسچی خوب بود به اسم دریغ گوش کردی
    آره گوش کردم ... به نظرم شعر مشکل داشت ملودی خور نبود یه جاهایی ریپ میزد ... طلیسچی صداش به شدت وابسته ملودی شده ... یعنی از خط ملودی یکم فاصله بگیره تو ذوق میزنه ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    یادشون گرامی و سبز باشه احسان...

میگم راستی تو توی نشست ها و دورهمی های فامیلی هم گرد و خاک به پا میکنی یا نه؟!
    نه دیگه اونجا به قول معروف کلاس خودمو حفظ میکنم ...از وقتی هم که از مهندس شیفت رفتم به دکتر دیگه بیشتر ... تازه یه جاهایی میترسم تهدید هم میشم به خصوص زمانی که اصفهان میریم ... تازه کتاب خوندنم شروع کردم تا کم نیارم ... هر چی پیج سینمایی هست سر میزنم تا یکم اطلاعات داشته باشم کم نیارم چون اصن سر در نمیارم ... خلاصه یه وضعیه ... آها تا یادم نرفته یه عمه دارم خیلی حساسه نسبت به این مسائل و بدش میاد از شلوغکاری از عمد همیشه چرت و پرت میگم تا لجش دربیاد...

درسته البته چند تا تاپیک هم هست در مورد خرید تلویزیون و موبایل و قطعات کامپیوتر و اینترنت که من همیشه سر میزنم و پست هاشون را میخونم اونا هم پر طرفداره که کاربرا مشارکت فعال دارن معمولا...راستش تو انجمن بازی سنتر هم دعوا بین طرفدارای کنسول سونی با ایکس باکس مایکروسافت همیشه از قدیم الایام بوده و هست و الان تازه یه نمه فروکش کرده چون کاربرا سند و سالشون به قول تو! بالاتر رفته ولی بازم گهگداری دعوا میشه...

آره همین طوره ... رادیو جوان که دیگه تو صفحه اینستاش مثل قبل مرتب برای همه خواننده ها ویدیو نمیزاره که ملیت بریزن و کامنت بزارن برای بعضی ها فقط میزاره و مال بقیه را عکس میزاره مینویسه آهنگ جدید فلانی منتشر شد..
    کلاً انجمن چون رایگانه همه دنبال رفع مشکل و دانلود مفت مجانی میگردن ...
    اونا که عکس میزاره پول کمتری میدن ... رادیو نرخش بالا رفته ...

فراموش کردم ولی یک چیزایی ضعیف یادم مونده! دقیقا همین طوره با بالا رفتن سن آدم اینشکلی میشه و احساس پشیمونی میاد سراغش که چرا فلان سال فلان رفتار را انجام دادم ...
    همه همینطورن به گذشته نگاه میکنن میگن کاش عقل الان رو داشتیم اونکارو نمیکردیم ...

تک آهنگ امید و جمشید به نظرت چه طور بود؟ خوب شده بود به نظرم و اینکه انتظار همچین تنظیمی را از شوبرت آواکیان نداشتم چون سالها بود کاراش خیلی ضعیف شده بود و به نظرم برای شروع دوباره استارت خوبی بود. کلا شوبرت با دوران اوجش که برای معین و شهرام کاشانی تنظیم میکرد فرسنگ ها فاصله داره و دیگ هم بعیده به اون زمانا برگرده
    بد نبود ... امید و جمشید در کنار هم یعنی تلفیق تحریر و سلفژ ...
    شوبرت فقط بلده سرصدا راه بندازه ... اون نظریه معروف منو که یادته از کیبوردیست تنظیم کننده در نمیاد ...

افشین که محو شده و دیگه چیزی نمیخونه متاسفانه... "عزیزم" منصور را خیلی دوست داشتم احسان, ملودیش خیلی قشنگ بود با اینکه شاید به نظر آهنگش چیز خاصی نداشت. این تک آهنگ آخری را هنوز فرصت نکردم گوش بدم... مشکل لس آنجلس هم اینه که از وقتی آهنگسازای اون وری را رها کردن اومدن سراغ آهنگسازای درجه چندم داخلی کاراشون خز شد و خودشون هم به طبع خز شدن!
    الان آلبوم راستین هم تو راهه یه تک آهنگ با کاظم عالمی داره که کامینگ سون زده بود...
    افشین زده تو بیزینس ... منصور هم زده تو بیزینس در کنار هر چی درمیاره خرج آهنگ ماهنگ میکنه تا شاید یکیش هیت شد دوباره برگشت به دوران طلایی ...
    از آهنگسازای لس آنجلسی فقط ادعا باقی مونده ...

صفحه 4128 از 4131 نخستنخست ... 3128362840284078411841264127412841294130 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع