روزگار .....
ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 08:22 AM
اگر به عقل داشتن باشه که من حس میکنم خیلی بی عقل تر از قبلمم. کلا هرچی از دوران مدرسه و دانشگاه فاصله گرفتم تا به امروز احساس خنگی بیشتر میکنم!
-------------------------
امید دیگه چه چه نمیزنه مثل اون آهنگ دوصدایی با توماس اندرس! 😂😂
ها یادمه! شوبرت دیگه پیر شده و ایده هاش ته کشیده . اتفاقا تیزر که پخش شد انتظار داشتم تنظیم با امیر بدخش باشه چون با هر دو امید و جمشید رفیقه و سابقه همکاری دارن همون طور که خودت میدونی
ظاهرا اگر اشتباه نکنم الان تور کنسرت های مشترکشون با رهبری ارکستر امیر بدخشه
-------------------------
دلم برای آهنگای افشین تنگ شده.. خوب داشت پیش میرفت ...
ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 08:20 AM
آهنگسازی اینا خیلی قویه حسین, درست.. ولی یونان موسیقی سطح بالاتری هم به نسبت امروز داشته مثل کارای خواننده هایی شبیه Notis Sfakinikis یا کارای قدیمی تر Antonis Remos و Giannis Ploutarhos
آره کنستانتینوس گالانوس هم خواننده خوبیه و کم کار هم هست ..
فعلا این یک دونه را داشته باش تا بعد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از خواننده های نسبتا قدیمی حساب میشه و خوش صدا هم هست 😍👌
شما لطف داری همیشه ...من همیشه اسم شما رو که میبینم یاد یه دوست قدیمی می افتم که ارمنی بود بهش گیتار یاد میدادم و عجیب نابغه بود ... جوریکه خودم بعد یه سال شاگردش شدم گیتار برقی رو تو دو ماه ازش یاد گرفتم ...
اگه موسیقی مثل قدیم نمیشه به خاطر اینه که به قول معروف دست زیاد شده ... یعنی همون اشباع شدن که همیشه میگم ... در کنارش کارها فست فودی شده به خاطر اینکه حوصله ها کم شده گرفتاری ها زیاد ...
همه چی یه روز تموم میشه و خاطراتش به جا میمونه و همین خاطرات آدمو اذیت میکنه ... واسه همینه که همه گلایه میکنن چرا مثل گذشته ها نیستیم ...
آره اصفهان که میریم جرات حرف زدن در مورد سپاهان و موسیقی رو ندارم ...ازسپاهان که متنفرم ...
یه بار اصفهان تو یه جمعی بودیم حرف از موسیقی سنتی شد منم گفتم شجریان معمولیه مثل گوگوش و از این حرفا نگو که طرف مقابل طرفدار شونصد آتیشه شجریان بود بحث بالا گرفت منم که کم نمیارم ...
خلاصه از اون به بعد تهدید شدم دیگه بحث موسیقی هم ممنوع ...
عمه بنده هم که دارای مقادیر قابل توجهی املاک و مستغلات دیگه بیشتر نگم که چقد حال بهم زنه ...![]()
دکترا سال دیگه ایشالا تموم میشه ... شیمی نفت ...
حوصله فیلم ندارم ... یعنی اصلاً حوصله ندارم علاقه هم ندارم ... هر کاری میکنم نمیتونم ده دقیقه بیشتر فیلم ببینم ... آخرین بار فیلم مهران مدیری به زور رفتیم سینما یعنی پنج دقیقه از فیلم نگذشته بود خوابم برد ...
کپی رایت که همیشه بوده ...
این حسی که بهش میگی خنگی به خاطر اینه که امیدی به آینده نداری و افسرده ای ... نگاه به گذشته نداشته باش ... وقتی به خاطرات مدرسه و دانشگاه فک کنی ناخودآگاه حس نوستالژی ذهنتو درگیر میگه اعصابتو بهم میریزه ...
امید معتاد به تحریر زدنه ... حالا که دیده دوران تحریر زدن تو پاپ تموم شده فاصله گرفته به خصوص تو فیت دادن اگه تحریر باشه ریتم آهنگ رو میگیره سکته ایجاد میکنه ...
امیر بدخش یعنی اینکه قابلامه ها حاضره برای رقصیدن ...![]()
یعنی گذاشتن ما تموم بشیم بعد تصمیم بگیرن ...![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)