صفحه 4131 از 4131 نخستنخست ... 31313631403140814121412941304131
نمایش نتایج: از 41,301 به 41,308 از 41308

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    پیمان جان این چندتا خواننده ایی که گفتی فک کنم یکیشو میشناسم

تو خیلی بهتر ازمن میشناسیشون

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    در کنارش کارها فست فودی شده به خاطر اینکه حوصله ها کم شده گرفتاری ها زیاد ...
    همه چی یه روز تموم میشه و خاطراتش به جا میمونه و همین خاطرات آدمو اذیت میکنه ... واسه همینه که همه گلایه میکنن چرا مثل گذشته ها نیستیم ...
    قدیما دهه هفتاد یا حتی هشتاد آهنگای پاپ پنج دقیقه چهار دقیقه و خرده ای بودن همین طوری سال به سال مثل شلوار شسته شده آب رفتن تا به امروز که میبینی طرف آهنگ میده یک دقیقه و نیم! خب پدر صلواتی چی رو تو 1 دقیقه گوش کنیم آخه؟!! 😄🤷‍♂️

من خودم آدمیم که با خاطرات گذشته همیشه زندگی کردم و همیشه هم اذیتم 🥲🤦‍♂️ اون موقع ها که خاطره بازی و نوستالژِی بازی مد نبود من همچین آدمی بودم!

فعال
    آره اصفهان که میریم جرات حرف زدن در مورد سپاهان و موسیقی رو ندارم ...ازسپاهان که متنفرم ... یه بار اصفهان تو یه جمعی بودیم حرف از موسیقی سنتی شد منم گفتم شجریان معمولیه مثل گوگوش و از این حرفا نگو که طرف مقابل طرفدار شونصد آتیشه شجریان بود بحث بالا گرفت منم که کم نمیارم ... خلاصه از اون به بعد تهدید شدم دیگه بحث موسیقی هم ممنوع ...
    عمه بنده هم که دارای مقادیر قابل توجهی املاک و مستغلات دیگه بیشتر نگم که چقد حال بهم زنه ...
    دکترا سال دیگه ایشالا تموم میشه ... شیمی نفت ...
    حوصله فیلم ندارم ... یعنی اصلاً حوصله ندارم علاقه هم ندارم ... هر کاری میکنم نمیتونم ده دقیقه بیشتر فیلم ببینم ... آخرین بار فیلم مهران مدیری به زور رفتیم سینما یعنی پنج دقیقه از فیلم نگذشته بود خوابم برد ...
    کپی رایت که همیشه بوده ...
    آره اصفهانی هم مثل تبریزی ها که روی تراکتورسازی حساسن اونا هم روی سپاهان حساسیت دارن..
    بحث موسیقی و فیلم و فوتبال نکنی دیگه چی میمونه جز سیاست! پس با این حساب فقط بحث سیاسی میکنی :دی

به سلامتی.. از این به بعد دکتر احسان صدات کنیم پس 😊❤️

احسان این فیلم خوراک خودته که میگی حوصله ندارم فقط تایم فیلم رو ببین مواظب باش نگرخی! 🤣😂 سه تا اسکار برد پارسال ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 04:42 AM

فعال
    این حسی که بهش میگی خنگی به خاطر اینه که امیدی به آینده نداری و افسرده ای ... نگاه به گذشته نداشته باش ... وقتی به خاطرات مدرسه و دانشگاه فک کنی ناخودآگاه حس نوستالژی ذهنتو درگیر میگه اعصابتو بهم میریزه ...
    امید معتاد به تحریر زدنه ... حالا که دیده دوران تحریر زدن تو پاپ تموم شده فاصله گرفته به خصوص تو فیت دادن اگه تحریر باشه ریتم آهنگ رو میگیره سکته ایجاد میکنه ...
    امیر بدخش یعنی اینکه قابلامه ها حاضره برای رقصیدن ...
    دقیقا همین طوره پست قبلی نوشتم که این احساس همیشه باهامه و در کل همین مدلی سالهاست که زندگی میکنم...خودمم میدونم که اشتباهه اما چون تک فرزندم و دور و ورمم به جز پدر مادر خالیه کاری از دستم برنمیاد که خودمو اصلاح کنم.. تا ببینیم در آینده چی پیش میاد ...

آره عاشق تحریر زدنه چه جورم اصلا کاری هم به خط ملودی و ریتم آهنگ نداره😁

حیف که تنظیم قابلمه ای جدید نزده چند وقته محروم موندیم از هنرش.. از بس که خواننده های بیشعور لس آنجلس بدسلیقه شدن میان سراغ موزیسین های داخلی 🤦‍♂️

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    پیمان جان این چندتا خواننده ایی که گفتی فک کنم یکیشو میشناسم

تو خیلی بهتر ازمن میشناسیشون
    یادمه موزیک باران دهه هشتاد از Notis Sfakianikis که شادمهر هم ازش کاور کرده بود آهنگ میزاشت

آره من زیادی درگیر موسیقی یونان شدم دیگه 😆😆

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    کنار تو ثانیه ها خاطره میشن

وقتی نگاه هامون بهم راستشو میگن

خاطره میشن که یه روز یادم بی افتن

خاطره هایی که برام از تو میگفتن
    یادم رفت بگم یکی دیگه از چیزایی که ازش سر در نمیارم شعر ... البته از نظر موسیقیایی یه چیزایی بلدم ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    قدیما دهه هفتاد یا حتی هشتاد آهنگای پاپ پنج دقیقه چهار دقیقه و خرده ای بودن همین طوری سال به سال مثل شلوار شسته شده آب رفتن تا به امروز که میبینی طرف آهنگ میده یک دقیقه و نیم! خب پدر صلواتی چی رو تو 1 دقیقه گوش کنیم آخه؟!!

من خودم آدمیم که با خاطرات گذشته همیشه زندگی کردم و همیشه هم اذیتم اون موقع ها که خاطره بازی و نوستالژِی بازی مد نبود من همچین آدمی بودم!
    نسل جدید حوصله نداره ... همین فوتبال که اینقد طرفدار داره پرز میگه نسل جدید فقط 5 دقیقه هایلایت بازیها رو میبینه و داریم به فنا میریم ... آهنگ هم همینطوره ...
    منم حسابی نوستالژی بازم ... طبیعیه یه سری خاطرات گذشته آزارت میده کاریش نمیشه کرد ...

آره اصفهانی هم مثل تبریزی ها که روی تراکتورسازی حساسن اونا هم روی سپاهان حساسیت دارن..
    بحث موسیقی و فیلم و فوتبال نکنی دیگه چی میمونه جز سیاست! پس با این حساب فقط بحث سیاسی میکنی :دی

به سلامتی.. از این به بعد دکتر احسان صدات کنیم پس

احسان این فیلم خوراک خودته که میگی حوصله ندارم فقط تایم فیلم رو ببین مواظب باش نگرخی! سه تا اسکار برد پارسال ...
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بحث سیاسی که خوراکمه ... فقط بدیش اینجاست تو ایران بحث سیاسی که میکنی فوراً میخوان نتیجش رو ببینن منم همیشه میگم صبر کنین بعداً معلوم میشه ... جالبه همیشه هم درست درمیاد ...
    بعضی ها که هنوز دانشجو دکترا نشدن سریع dr میزنن پروفایلشون ...
    فیلم وحشی ... ترجیح میدم نگاه نکنم ...

دقیقا همین طوره پست قبلی نوشتم که این احساس همیشه باهامه و در کل همین مدلی سالهاست که زندگی میکنم...خودمم میدونم که اشتباهه اما چون تک فرزندم و دور و ورمم به جز پدر مادر خالیه کاری از دستم برنمیاد که خودمو اصلاح کنم.. تا ببینیم در آینده چی پیش میاد ...

آره عاشق تحریر زدنه چه جورم اصلا کاری هم به خط ملودی و ریتم آهنگ نداره

حیف که تنظیم قابلمه ای جدید نزده چند وقته محروم موندیم از هنرش.. از بس که خواننده های بیشعور لس آنجلس بدسلیقه شدن میان سراغ موزیسین های داخلی
    یکی از مشکلات تک فرزندی همینه ... خب باید سریع برگردی به جامعه ... چجوری ؟ اگه دوست دختر داری سریع کات کن ... اگه دوست دختر نداری یکی جور کن ... تنوع طلبی لازمه این روزاته ...دیگه تو این سن رفیق مذکر به دردت نمیخوره چون دنبال منفعت خودشه ... حال و هواتو عوض کن روحیت برمیگرده سرجاش ... خلاصه اینکه حالشو ببر ...
    بعد تنظیم شوبرتی رسیدیم به تنظیم بدخشی ...

فوق حرفه ای
    این پیج جریان ساز هم با هر کی مصاحبه میکنه یه چیزی از شادمهر توش در میاد ... رضا تاجبخش و پدارم کشتکار و حالا مهدی ایوبی ...

صفحه 4131 از 4131 نخستنخست ... 31313631403140814121412941304131

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع