صفحه 4132 از 4133 نخستنخست ... 313236324032408241224130413141324133 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,311 به 41,320 از 41326

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یکی از مشکلات تک فرزندی همینه ... خب باید سریع برگردی به جامعه ... چجوری ؟ اگه دوست دختر داری سریع کات کن ... اگه دوست دختر نداری یکی جور کن ... تنوع طلبی لازمه این روزاته ...دیگه تو این سن رفیق مذکر به دردت نمیخوره چون دنبال منفعت خودشه ... حال و هواتو عوض کن روحیت برمیگرده سرجاش ... خلاصه اینکه حالشو ببر ...
    بعد تنظیم شوبرتی رسیدیم به تنظیم بدخشی ...
    کاملا درست میگی رفقای پسر تو این مقطع فقط فکر منافع خودشونن و اصلا برای اصل دوستی و معرفت ارزشی قایل نیستن شوربختانه ...😑 فعلا که دوز دختر ندارم و شرایط ازدواج هم مهیا نیست ولی باید اگر بشه یکی را پیدا کنم چون ادامه دادن اینطوری خیلی سخته احسان ... تنهایی ..🥲🥲

آهنگ "حیف" بابک جهانبخش اومد تو ذهنم ... خیلی وقته از ریشه نخندیدم حیف ... خیلی وقته از هیچکسی توی این دنیا حرفهای قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه نشنیدم .. حیف ..

تنظیم بدخشی .. خخخخخخخخ 😁
    ویرایش توسط peyman.2012 : 10-19-2025 در ساعت 05:12 AM

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    ها پدرام کشتکار که حسابی گرد و خاک به پا کرد با حرفایی که درباره شادمهر زد
    راستی خوب شد اشاره کردی.. حرفی که رضا تاجبخش در مورد تنظیم آهنگ عادت زد درسته یا نه؟ یعنی شادمهر نقشی تو تنظیمش نداشته؟ یادمه این برگشت گفت همه چیش با من بود یعنی ملودی و آهنگسازی هم با تاجبخش بوده؟!!
    پدارم کشتکار رو از نزدیک دیدمش بیست و شیش هفت سال پیش ... مغرور بود خوشم نیامد ازش تو برخورد اول یجوری بود ... البته ما هم تازه کار بودیم دیگه ... با این قیافه دیدمش جا خوردم خیلی عوض شده ...
    شادمهر باید یه مصاحبه بزاره همه اینا رو روشن کنه ... اینا هم میدونن شادمهر جواب نمیده همش مصاحبه میکنن دیده بشن ...

خب مساله در نظر گرفتن سلیقه امثال ماها هم هست که چرا فکر ماها رو نمیکنن که فست فودی طور دوست نداریم و دلمون هم نمیخواد خودمون را با نسل جدید وقف بدیم حداقل تو بعضی چیزا ...

دقیقا نمیشه کاریش کرد و این نقطه ضعف آدمایی مثل من و توعه احسان

-----------------------

بحث راجع به موضوعات سیاسی هم آخه خز شده دیگه خودت خوب میدونی خیلیا تا چند سال پیش از سیاست فراری بودن و موضوعات سیاسی که پیش کشیده میشد میگفتن ما سیاسی نیستیم و در سیاست نباید دخالت کرد ولی حالا به خاطر فشار وحشتناک اقتصادی که روی همه به وجود اومده و داره هممون را له میکنه اون خیلیا از خواب بیدار شدن و چشمشون تازه باز شده که تا الان داشتن کجا زندگی میکردن...هر کجا تو هر جمعی که میری شروع میکنن به بحث سیاسی...

ها طرف ترم یکه هنوز دو جلسه نرفته سر کلاس برمیداره میزنه DR فلانی

من خودمم گذاشتم تو لیست انتظار که ببینمش ولی تایمش لامضب خیلی طولانیه
    دیگه نوبت نوبته نسل جوانه ... موسیقی هم بر اساس ذائقه جدید جلو میره ...
    مشکل بحث سیاسی اینجاست که همه انتظار دارن یه شبه معجزه بشه در صورتی که زمان میخواد ... همه تا نوک دماغشونو میبینن ... واسه همینه همیشه تهه همه جنبش ها میشه همین ...
    چه حوصله ای داری فیلم میبینی ...

کاملا درست میگی رفقای پسر تو این مقطع فقط فکر منافع خودشونن و اصلا برای اصل دوستی و معرفت ارزشی قایل نیستن شوربختانه ... فعلا که دوز دختر ندارم و شرایط ازدواج هم مهیا نیست ولی باید اگر بشه یکی را پیدا کنم چون ادامه دادن اینطوری خیلی سخته احسان ... تنهایی ..

آهنگ "حیف" بابک جهانبخش اومد تو ذهنم ... خیلی وقته از ریشه نخندیدم حیف ... خیلی وقته از هیچکسی توی این دنیا حرفهای قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه نشنیدم .. حیف ..

تنظیم بدخشی .. خخخخخخخخ
    باید تغییر کنی ... از اجتماع دوری نکن ... اولس سخته ولی بعدش عادت میکنی ... خلاء تنهایی رو میشه پر کرد اگه اراده کنی ...
    ولش کن حالا بیا بدخشی جانم بدخش شق شق شق

فوق حرفه ای
    از مصاعب پارک کردن با صندوق عقب بـــــــزرگ ... این قسمت : کیم کارداشیان ...

فعال

این مدل صندلی ها واسه اینا طراحی نشده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    این مدل صندلی ها واسه اینا طراحی نشده
    پس مشکل از جای پارکه ... لامصب اینقد در صندوق رو سفت بسته امکان هیچ حرکتی نیست ...

فعال

فعال
    پدارم کشتکار رو از نزدیک دیدمش بیست و شیش هفت سال پیش ... مغرور بود خوشم نیامد ازش تو برخورد اول یجوری بود ... البته ما هم تازه کار بودیم دیگه ... با این قیافه دیدمش جا خوردم خیلی عوض شده ...
    شادمهر باید یه مصاحبه بزاره همه اینا رو روشن کنه ... اینا هم میدونن شادمهر جواب نمیده همش مصاحبه میکنن دیده بشن ...

دیگه نوبت نوبته نسل جوانه ... موسیقی هم بر اساس ذائقه جدید جلو میره ...
    مشکل بحث سیاسی اینجاست که همه انتظار دارن یه شبه معجزه بشه در صورتی که زمان میخواد ... همه تا نوک دماغشونو میبینن ... واسه همینه همیشه تهه همه جنبش ها میشه همین ...
    چه حوصله ای داری فیلم میبینی ...
    پس از همون زمانا همین مدلی بوده! آره قیافه اش خیلی تغییر کرده چند سال پیش اینجوری نبود. تو کامنت ها یکی نوشته بود اول فکر کردم حاج منصور عرضیه! 😂🤣

خدا از دهنت بشنوه نزدیک 17 سال از آخرین مصاحبه اش با میرزا قاسمی میگذره و هنوزم خبری از مصاحبه جدید نشده 😑

دهه شصت را فاکتور بگیریم از 78 شروع شده دیگه چقد دیگه زمان باید بگذره.. نسل ماها مگه چند سال دیگه جوون میمونه و امیدوار به آینده باید باشه؟

یک سالی میشد فیلم تماشا نکرده بودم! برای عوض کردن حال و هوای آدم خیلی خوبه فیلم دیدن... ای کاش امکان رفتن حضوری به سینما و تماشای فیلم های هالیوودی را هم داشتیم ...

فعال
    باید تغییر کنی ... از اجتماع دوری نکن ... اولس سخته ولی بعدش عادت میکنی ... خلاء تنهایی رو میشه پر کرد اگه اراده کنی ...
    ولش کن حالا بیا بدخشی جانم بدخش شق شق شق
    من از اجتماع دوری نمیکنم این اطرافیان و اجتماعه که از من دوری میکنه! 😆😂

بدخش شق شق 🤣🤣

راستی از پس فردا ان بی ای هم شروع میشه... بازم مثل قبل پیگیر بازی های گلدن استیت هستی؟

من دو سالی میشد نگاه نمیکردم...تصمیم گرفتم اگر حوصله ام بکشه بازی های لس آنجلس کلیپرز را امسال ببینم ... به خاطر جیمز هاردن و کریس پاول ❤️🤩

فعال

😁😁

فوق حرفه ای
    پس از همون زمانا همین مدلی بوده! آره قیافه اش خیلی تغییر کرده چند سال پیش اینجوری نبود. تو کامنت ها یکی نوشته بود اول فکر کردم حاج منصور عرضیه!

خدا از دهنت بشنوه نزدیک 17 سال از آخرین مصاحبه اش با میرزا قاسمی میگذره و هنوزم خبری از مصاحبه جدید نشده

دهه شصت را فاکتور بگیریم از 78 شروع شده دیگه چقد دیگه زمان باید بگذره.. نسل ماها مگه چند سال دیگه جوون میمونه و امیدوار به آینده باید باشه؟

یک سالی میشد فیلم تماشا نکرده بودم! برای عوض کردن حال و هوای آدم خیلی خوبه فیلم دیدن... ای کاش امکان رفتن حضوری به سینما و تماشای فیلم های هالیوودی را هم داشتیم ...
    اون روز اومده بود آموزشگاه اتفاقی دیدمش ... معرفی شدم به عنوان استعداد آینده () هیفده هیجده سالم بود پیش دانشگاهی بودم ولی برخوردش زیاد از حد سرد بود واسه همین یادم نرفته ... ولی خب اینکه میگه آهنگسازی میکرده رو راست میگه ... شبیه کدخدا جاسم شده ...
    رفیقم میگفت بهش گفتن مصاحبه کن فقط یه لبخند زد چیزی نگفته ... معلومه دلش پره ...
    صبر کن تا چند سال دیگه ... پیش بینی من همینطور که یکی دو سال پیش هم گفتم اینه که تا ده سال آینده پایگاه اجتماعی متولدین دهه ی بیست و سی و چهل و پنجاه رو از دست میدن و اونموقع خبرایی میشه ... جوانی ما که رفت ولی دیدن رفتن اینا قطعاً لذت بخشه ...
    سینما به نظرم بهترین جا برای خواب راحته ...

من از اجتماع دوری نمیکنم این اطرافیان و اجتماعه که از من دوری میکنه!

بدخش شق شق

راستی از پس فردا ان بی ای هم شروع میشه... بازم مثل قبل پیگیر بازی های گلدن استیت هستی؟

من دو سالی میشد نگاه نمیکردم...تصمیم گرفتم اگر حوصله ام بکشه بازی های لس آنجلس کلیپرز را امسال ببینم ... به خاطر جیمز هاردن و کریس پاول
    آخرش بدخش هم میاد اینجا ...
    گلدن استیت که به تاریخ پیوست ... دیگه خبری از تیم بودن نیست خانوادگی شده ... استف دادشش ست کری رو آورده تا دور هم باشن ... ان بی ای دیگه جذابیت گذشته رو برام نداره به خاطر اینکه دیگه خبری از دفاع نیست و بازیها بیشتر نمایشی و دورهمی شده ...
    از وقتی که استیو بالمر کلیپرز رو خرید خیلی شبیه به چلسی و تاد بولی شدن ... فعلاً داره خرج میکنه شاید فرجی شد رسیدن فینال ... البته بالمر استادیوم خفنی ساخت برای کلیپرز که نظیر نداره ...

صفحه 4132 از 4133 نخستنخست ... 313236324032408241224130413141324133 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 8 مهمان ها)

1. hamid562000

کلمات کلیدی این موضوع