صفحه 4139 از 4140 نخستنخست ... 313936394039408941294137413841394140 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,381 به 41,390 از 41398

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    داخلیا که همشون دوزاری هستن ... باز حداقل لس آنجلسی یه رزومه ای گذاشته ای دارن ولی داخلی از اول دوزاری بودن ...دیگه سرمایه گزاری عربها برای دیده شدن و تغییر نگاه اروپا به اوج خودش رسیده ...

به نظرم نتیجه ای هم نداشته و هنوز نگاه اروپا و غرب به خاورمیانه عوض نشده ...اوایل روزه نمگیرفتم ... دانشگاه هم همینطور ...بعدش یواش یواش گرفتم ... بازیکنای امروزی همشون گرفتار اینستا هستن بهشون امیدی نیست ...

اولاجوان دو تا پسر داره تیم ملی اردن بازی میکنن اونجا به دنیا اومدن ..هنوزم داره ...و خواهد داشت ...

هنوزم داره ... و خواهد داشت ...

ولی خدایی چرا اینجا دعوا میشد همه خداحافظی میکردن ... یکیش من ... بعد پیمان میگی به گذشته نگاه میکنم احساس خنگی میکنم من همین الان احساس سسخلی بهم دست داد ...

درسته.. تو داخلی های جدید به نظرم چند تایی موزیسین به درد بخور داریم مثل سعید زمانی و معین راهبر...بقیه همه کپی کارن و خلاقیت و ایده ای از خودشون ندارن ...

آره شبکه های اجتماعی مثل اینستا و اسنپ چت و تیک تاک همه را درگیر خودش کرده ...
    اولاجوان فامیلیش آشناس برام احتمالا بازی هاش را دیده باشم تو هیوستن ولی دقیق خاطرم نیست الان .. به جاش کریم عبدالجبار رو خوب یادمه

اینو باهات شدید موافقم!

باز داری شرمنده میکنی که عزیز این حرفا کدومه :دی ... راستش خودم یک مدتی حالم میزون نبود, تو خونمون گرد و خاک راه انداخته بودم و افسردگیم هم دوزش شدید تر شده بود بعدم میدیدم سرور انجمن مرتب مشکل داره و اینا دیگه فقط گاهی میومدم پست ها را میخوندم و میرفتم (پارسال) ولی چند ماه بعدش تا اوایل فصل بهار که دوباره انجمن درست شد اصلا سر نمیزدم دیگه ..

بقیه که به خاطر فروکش کردن تب و تاب انجمن ها دیگه هر اتفاقی افتاد از خدا خواسته بهونه دستشون افتاد دیگه اینجا را به کل فراموش کردن ..
    یاد مادر جان, سپیده و بتی افتادم ...جاشون خالیه البته بچه های پسر هم خیلیا بودن که جاشون واقعا خالیه بخوام اسم ببرم خیلی زیادن ....

به شخصه من از اینکه شماها را دوباره تو باران میبینم و دارم باهاتون صحبت میکنم خیلی خوشحالم چون برای دوستا و رفیقای قدیمی همیشه ارزش به خصوصی قایل بودم... ما ممکنه همدیگه رو حضوری ندیده باشیم ولی سالها اینجا یک عمر رو با بالا و پایین روزگار در کنار هم گذروندیم
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 06:54 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    پارسا رو یه مدت زیادی تحویلش میگرفتم بهش میگفتم رئیس ...بعدش نمیدونم چه بحثی بود بهم گفت لنگه کفش ...
    بدخش حالا دستا شق شق شققققق ...

خخخخخ دهنت! پس اونم به قول حسین بیابونی کرد رفت!

البته دستا که نمیشه شقققق بشه جاهای دیگه چرا

فعال
    برای شکلک های خود باران کدش را از تو نقل دیگران که نمایش داده میشه باید کپی کنم راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 04:57 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ممنون اذیت شدی داداش
    نه اصلا کاری نکردم داداش

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    تف تو کونت مردک، حیف من که اینهمه زحمت کشیدم برای تو نقل قول رو ادیت کردم تا اسمت بیاد
    تو روحت چه زحمتی کشیدی بابا فراخی کالیبر تا چه حد و اندازه حسین خجالت بکش از سنت

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    پارسا با فربد پیمان و من خیلی حرص میخوردیم سر اهنگهای که با وحید پویان کار میکرد یه نفر اومد نوشت تو اینده همین اهنگها میشن بهترین اهنگ میدونست انگار شادمهر به اهنگ ممنون خواهد رسید ما هی فکر میکردیم یکم بگذره شادمهر برمیگرده به خودش نه تنها برنگشت بدتر هم شد
    یاد اون ایام بخیر حسین داشتم صفحات سالهای پیش رو نگاه میکردم این پستت رو دیدم کلی خندیدم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دقیقا همین طوره امروز داشتم ویدیو آهنگ تصویر رو نگاه میکردم دلم برای صدای اون موقع شادمهر تنگ شد ... از آهنگ معروف همه چی شروع شد اگر خاطرت باشه حسین که شادمهر رفت سمت همکاری با آرون حسینی و گشاد بازیش را با به دنیا اومدن ملینا شروع و در ادامه با آهنگای فقط با تو عجقم و حس خوبیه تکمیل کرد... من با اینکه خودم الکترونیک دوس دارم ولی از اون ترک و صدای شادمهر خوشم نیومد..حالا فکرش را بکن همین معروف شده جز کارای مورد علاقه ام : دی

آخرین آهنگایی که حس و حال شادمهری داشتن گمت کردم و وارث و در آخر هم تکرارم نکن بود... بقیه هر چی خونده تو سبک و سیاق دیگه ای کار کرده که به دل خیلیا نشسته
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 05:33 AM

فعال
    این دهن سرویسیا که شامل همه شده به جز احسان تازه بیشتر میره سفر خارجه

از تو نمیتونم نقل قول بگیرم، از تو میخوام نقل قول بگیرم کل کامنتت پاک میشه صفحه پاک میشه

حالا این سری کامنتتو کپی کردم و به صورت دستی اسامی رو جابجا کردم اسم تورو گذاشتم جای حسین
    عااااا یادم رفته بود مثکه اون موقع که ما زیر آتش بمب افکن های زیبای بی 2 بودیم احسان رفته بود سفر خارجه کونسرت شادمهر هم شرکت کرده بود

شرمنده به خاطر ایموجی های مرورگر ادجه دیگه از خود باران سعی میکنم بزارم

وااااای چه ابتکار خفنی به خرج دادی
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 05:47 AM

فعال
    حالا باز میای ازش حمایت میکنی
    واقعیت در همه حالات تلخه

فعال
    رفتی؟ پس چتو فقط بتو گیر میدن

فعال
    خیلی دست بالا گرفتت، باید میگفت لنگه جوراب

تو روحت مردم از خنده

صفحه 4139 از 4140 نخستنخست ... 313936394039408941294137413841394140 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع