خوش اومدی ...من ف کردم امیر از اینکه گفتیم انجمن رو ول کرده ناراحت شده زده پوکونده ...
![]()
کلیپرز این فصل رو از دست داده از عمد میبازه تا آخر بشه بتونه پیک اول درفت سال آینده رو بگیره ...
15 سال خدمت مسئولانه ...
فقط با تو عشقم رو خودم همینجا گفتم شادمهر نمیاد راستشو بگه که دختره مشکل داره ... آخرشم با اونهمه خرج نتیجش فاجعه شد ...
این آهنگش با جرات میشه گفت بدترین آهنگ ده سال اخیرش بود ... رپ طور بود برای یه خواننده دیگه که واسش فرستادن ... جای هیچ دفاعی باقی نزاشت حتی برای فن پیج های بی مغز ...
به خاطر فرشبافه به خاطر اینکه مسیر شادمهر رو عوض کرد ... باید یه بحث مفصل راه بندازم تا همه بدونن فرشباف با اینکارش چه بلایی سر شادمهر آورد ... البته صدای شادمهر هم از دست رفت بدتر شد اوضاع ...
همین یراحی و امثالهم هیچوقت نمیاد سبکشو عوض کنه آهنگ خواننده دیگه رو بخونه ...
ابی که مونده چیکار کنه ... همین که کنسرت بزاره براش مهمه بقیه مهم نیستن ... سیاوش هم که حوصله خودشو نداره ...
حداقل گوگوش بود کسی جرات نمیکرد اینکارا رو بکنه چون حذفش میکردن ...
پایان موسیقی داخلی نزدیک است ...
کنسرتهای میلیونی، مخاطبان کمرمق
معمولاً کنسرترفتن در کنار یک امر فرهنگی بودن، برنامهای شاد و مفرح هم هست اما الان بلیت کنسرتها به قدری گرون شده که دیگه نمیشه بهراحتی درمورد خریدش تصمیم بگیریم؛ اینطور که گزارشهای هفت صبح نشون میده، تهران با حدود 14میلیون نفر جمعیت، در ماههای اخیر فقط دو سالن فعال برای اجرای کنسرتها داشته؛ همین موضوع، یعنی تعطیلی سالنهای بزرگ، باعث جهش قیمت بلیتها تا مرز 2میلیون تومان شده. درنهایت، کنسرت شبیه یه کالای لوکس، از دسترس بسیاری از تهرانیها خارج شده. حالا موضوع بعدی اینه که در سایه افزایش قیمتها، بازار سیاه بلیتفروشی هم گستردهتر شده و در برخی سایتها مثل دیوار و شیپور، بلیتها چندصدهزار تومان بیشتر از قیمت رسمی به فروش میرسن. گروه فرهنگ و هنر، در گزارش «کنسرتهای میلیونی، مخاطبان کمرمق» بهطور کامل به وضعیت بازار اجراهای موسیقی در تهران و بررسی نحوه قیمتگذاری بلیت کنسرتهای پاپ پرداخته که میتونید
جالبه اینو هم من یکی دو سال پیش گفته بودم ...
کلاً 90 درصد حرفام درست دراومد ...ولی حسین میگه کذاب ...
![]()
باز یه بحث مفصل دیگه ...
تو دنیای امروزی که ملاک برای هر کاری شده ویو کامنت لایک دیگه از شادمهر که اونور دنیا نشسته انتظاری بیشتر از این نمیشه داشت ... خب شادمهر میبینه که مزخرفی مثل این آهنگا اینقد ویو خورده ( حالا فیک یا واقعی کاری نداریم ) به راهش ادامه میده هر چند میدونه این آهنگایی که تحویل مخاطب داده مزخرفی بیش نیست ... دیگه شادمهر با هوش موسقیایی که دوست و دشمن بهش اعتقاد دارن میدونه چی داره میخونه ...
در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 83 مهمان ها)