صفحه 4149 از 4149 نخستنخست ... 31493649404940994139414741484149
نمایش نتایج: از 41,481 به 41,484 از 41484

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    جالبه احسان امثال مثل بهنام بانی اشوان عرفان طهماسبی ساسی مسیح اینا اومدن رنک اول مارکت موسیقی
    خدا اخر عاقبتمونو بخیر کنه

حیف امین بانی رامین بی باک سعید کیان و یک عالمه استعداد ناب که اینا اومدن جاشونو گرفتن

حسین رامین بیباک این چند تا ترک آخری که داده قشنگ بودن

چطور تونستی ملودیش خیلی شنیدنیه

فوق حرفه ای
    جالبه احسان امثال مثل بهنام بانی اشوان عرفان طهماسبی ساسی مسیح اینا اومدن رنک اول مارکت موسیقی
    خدا اخر عاقبتمونو بخیر کنه

حیف امین بانی رامین بی باک سعید کیان و یک عالمه استعداد ناب که اینا اومدن جاشونو گرفتن
    هدف همین بود ... همیشه گفتم بعد از رفتن شادمهر از ایران بود که پروژه نابودی موسیقی پیش رفت ( حالا نمیدونم عامدانه یا اتفاقی ) ... همین بهنام بانی و امثالهم هم تاریخ مصرفشون داره تموم میشه و دارن پروژه رو با رپرها پیش میبرن تا از بیخ و بن موسیقی رونابود کنن ... حالا هم که تیر خلاص با بلیت های نجومی کنسرت های داخلی داره زده میشه ... وضع موسیقی لس آنجلسی که اسفناک شده کارشون تمومه ...

دقیقا شادمهر بیشتر از فرشباف از این طرفدارای دهه 80 ضربه خورد
    ببین فن پیج از وبلاگ و فیسبوک تا حالا آفت موسیقی بوده و هست ... اطاعت بی چون و چرا از خواننده نتیجش میشه همین وضع ...
    من که حتی یکبار هم وسوسه نشدم سری به فن پیج ها بزنم ... البته اگه میرفتم دعوا میشد چون نظراتم تند و تیزه به مذاق خیلی ها خوش نمیاد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    قربونت ممنونم احسان جان

راستش فکر میکنم دیگه امیر کاره ای نباشه تو باران همه چی دست خود سعید آقا ست بازم شاید من اشتباه میکنم. امیر دیشب پروفایلش را چک کردم از 1 ماه و 20 روز پیش آنلاین نشده بود

خاک تو سرشون خصوصا هاردن که اصلا تو بازی ها مایه نمیزاره از خودش با اون دستمزدی که میگیره

دختره را حذف کرده بودن آره؟ اون موقع مثل حالا هوش مصنوعی وجود نداشت وگرنه نیازی به اون همه هزینه الکی برای اون ویدیو نبود خدایی...ظاهرا زیگورات هم مثل سینارت و الک کارتیو و سیروس کردونی برای همیشه به زباله دان شادمهر پیوستن!

موافقم ... انصافا ملودیش تعطیل بود به کل انگار که همینجور که میگی برای اجرای رپ نوشته بودن. من تیزرش را که دیدم با خودم گفتم یه کار فوق ضعیف تو راهه تنظیمم مثل خوشحالم برات چیزی ازش در نمیاد... شادمهر یا واقعا ایده هاش ته کشیده یا عمدا اینجوری موزیک میسازه که طرفدارا نا امید بشن بگن بفرما هی میگن خودش بسازه خودشم فرقی با دیگران نمیکنه... تنظیمای میلاد هاشمی خدایی آبروداری کرده برای شادمهر ولی این و خوشحالم برات انگار نه انگار موسیقی ساخته خود شادمهره آدم خیال میکنه فقط به اسم شادمهر زدن

تو همین کنسرت های اخیر دیدی که گفت آب جوش و عسل میخورم دیگه لب به مشروب نمیزنم ولی اجراهای شادمهر خیلی پیشرفت کرده بود. برای اولین بار در تاریخ کنسرت هاش هیچ سازی هم نزد

اگر خاطرت باشه احسان من همون موقع آلبوم تجربه کن میگفتم پست هام هم موجوده هنوز که این وضعیت ناشی از بی انگیزگی و کم شدن انگیزه و شوق شادمهر برای آهنگ ساختنه. ازدواج زودهنگام تو اوج فعالیت هنری و بعدم بچه اوردنش به خوانندگی و کارنامه هنریش صدمه زیادی زد. همین فرشباف هم اگر نبود شاید زودتر از خوانندگی خداحافظی کرده بود اما خب یک حسنی داشت که این جوری کارنامه هنریش لااقل خراب نمیشد. حالا دیگه با دوجین آهنگ های چرت و پرت و سطحی که خونده و تمام شده رفته آدم چی بهش بگه آخه؟؟

آره یراحی که نشون داده برای خودش و سابقه هنریش ارزش قایله و نمیاد ظرف چند سال اونم نه یک شبه گند بزنه به هر چی خاطره خوبه هواداره که بعضی هاشون مثل خودم یک زمانی از معدود دلخوشی های زندگی ام شادمهر بود اما حالا .....

ابی و کنسرت و دیگر هیچ

امیر فک کنم دوباره با سعید دعوا راه انداختن قهر کرده ...

هاردن زده تو خط آمار و رکورد ... دیگه اون ریش سابق نیست ...

دختره میخواسته بره خارج مارج یه همچین چیزایی کنسل میشه و باقی قضایا ... اشتباه بزرگ شادمهر جدا شدن از آونگ بود ... اگه با آونگ ادامه میداد حداقل موزیک ویدئوهای پرخرج ادامه پیدا میکرد با اسپانسرهای قوی ... حداقل فرت فرت آهنگ نمیداد ...

به نظرم شادمهر به جایی رسیده که فقط و فقط کنسرت براش مهمه و پول ... شادمهر شرایط موسیقی رو میبینه که ایده جدیدی نیست ... هر چقدر هم بخواد تغییر کنه با آهنگایی که مناسب صداش نیست نتیجه ای نداره ... شادمهر دیر اقدام کرد برای از لاک بیرون آمدن ولی بازم میگم هنوز هم میتونه با همین صدای داغون آهنگ متوسط بده ...
    ابی مشروب نخوره ...؟ مثل چی دروغ میگه ... شادمهر رو که از نزدیک دیدم ...

به نظرم مواد باعث شد صداش از دست بره ... مگه میشه اینقد صدا داغون بشه ... همونجا هم گفت 5 سال دیگه خداحافظی میکنم ... بحث خداحافظی رو از عمد جلو کشید تا فشار هوادار رو از بین ببره ... فرشباف هم اومده بود مثلاً ژست پرودیوسر بگیره ولی هدفش فقط دیده شدن بود ... شادمهر خراب نمیشه اگه صد تا آهنگ اینجوری ول بده بیرون ... واسه همین ادامه میده ...

فوق حرفه ای
    در مورد شادمهر تو این سالها من فقط یکی دو تا فن پیج با فالوور بالا میشناختم که واقعا دلسوز شادمهر بودن و انتقاد به آهنگای جدید میکردن اونا هم دلسرد شدن دیگه فعالیت نمیکنن

بقیه همه از دم همینی که گفتی ان
    دلسرد نشدن سندوسالشون بالا رفته دیگه وقت ندارن ...

به نظرم بهتر شده

دهه هشتاد سلیقه ام بهش نمیخورد برام زیاد مهم نبود چی میخونه فقط کارای تصویریش را از ماهواره بالاجبار میدیدم

الانم که آلبومش چند وقت پیش اومد

با هومن آزما هم همکاری کرده بود نمیدونم تو آلبوم یا فقط تک آهنگ بود
    فــیلتر گذاشته ... خیلی داغون شده ...
    دهه هشتاد کلاً اینجوری بود هر آهنگی میمومد مخاطب داشت ... حتی خود من الان هیچ آهنگی رو بیشتر از ده ثانیه نمیتونم گوش بدم مخاطب همینا بودم ...
    این آلبومش برای سال 87 بود که الان اومد ... همه آهنگاش قبلاً پخش شده بود با موزیک ویدئو ...

صفحه 4149 از 4149 نخستنخست ... 31493649404940994139414741484149

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع