هدف همین بود ... همیشه گفتم بعد از رفتن شادمهر از ایران بود که پروژه نابودی موسیقی پیش رفت ( حالا نمیدونم عامدانه یا اتفاقی ) ... همین بهنام بانی و امثالهم هم تاریخ مصرفشون داره تموم میشه و دارن پروژه رو با رپرها پیش میبرن تا از بیخ و بن موسیقی رونابود کنن ... حالا هم که تیر خلاص با بلیت های نجومی کنسرت های داخلی داره زده میشه ... وضع موسیقی لس آنجلسی که اسفناک شده کارشون تمومه ...
ببین فن پیج از وبلاگ و فیسبوک تا حالا آفت موسیقی بوده و هست ... اطاعت بی چون و چرا از خواننده نتیجش میشه همین وضع ...
من که حتی یکبار هم وسوسه نشدم سری به فن پیج ها بزنم ... البته اگه میرفتم دعوا میشد چون نظراتم تند و تیزه به مذاق خیلی ها خوش نمیاد ...![]()
امیر فک کنم دوباره با سعید دعوا راه انداختن قهر کرده ...
هاردن زده تو خط آمار و رکورد ... دیگه اون ریش سابق نیست ...
دختره میخواسته بره خارج مارج یه همچین چیزایی کنسل میشه و باقی قضایا ... اشتباه بزرگ شادمهر جدا شدن از آونگ بود ... اگه با آونگ ادامه میداد حداقل موزیک ویدئوهای پرخرج ادامه پیدا میکرد با اسپانسرهای قوی ... حداقل فرت فرت آهنگ نمیداد ...
به نظرم شادمهر به جایی رسیده که فقط و فقط کنسرت براش مهمه و پول ... شادمهر شرایط موسیقی رو میبینه که ایده جدیدی نیست ... هر چقدر هم بخواد تغییر کنه با آهنگایی که مناسب صداش نیست نتیجه ای نداره ... شادمهر دیر اقدام کرد برای از لاک بیرون آمدن ولی بازم میگم هنوز هم میتونه با همین صدای داغون آهنگ متوسط بده ...
ابی مشروب نخوره ...؟مثل چی دروغ میگه ... شادمهر رو که از نزدیک دیدم ...
به نظرم مواد باعث شد صداش از دست بره ... مگه میشه اینقد صدا داغون بشه ... همونجا هم گفت 5 سال دیگه خداحافظی میکنم ... بحث خداحافظی رو از عمد جلو کشید تا فشار هوادار رو از بین ببره ... فرشباف هم اومده بود مثلاً ژست پرودیوسر بگیره ولی هدفش فقط دیده شدن بود ... شادمهر خراب نمیشه اگه صد تا آهنگ اینجوری ول بده بیرون ... واسه همین ادامه میده ...
دلسرد نشدن سندوسالشون بالا رفته دیگه وقت ندارن ...
فــیلتر گذاشته ...خیلی داغون شده ...
دهه هشتاد کلاً اینجوری بود هر آهنگی میمومد مخاطب داشت ... حتی خود من الان هیچ آهنگی رو بیشتر از ده ثانیه نمیتونم گوش بدم مخاطب همینا بودم ...
این آلبومش برای سال 87 بود که الان اومد ... همه آهنگاش قبلاً پخش شده بود با موزیک ویدئو ...
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)