هی یادش بخیر سال 89 چه سالی بود آلبوم دنیای این روزای من اومد چقدر زود گذشت
به قول حرف احسان شادمهر فقط هدفش پول درآوردن از کنسرت هاست برای کسب درآمد و گذروندن زندگی ولاغیر وگرنه این چرندیاتی که اغلب به خورد ماها این چند ساله داده فقط رفع تکلیف برای هیچی بوده... همین آهنگا رو هم نمیخوند اتفاقا به نفعش هم میشد و کارنامه هنریش را به این آسونی به دست خودش گند نمیزد![]()
باور میکنی زمانی که فیسبوک بود التماس میکردن برای فن پیج های مدرن تاکینگ ولی نمیرفتم ... آخه میدونستم که اونجا طرفدارای بی مغز دیتر و توماس هستن ... در مورد شادمهر که بدتره طرفدارای شادمهر دو آتیشه بودن هستن و خواهند بود هر صدای مخالفی رو در نطفه خفه میکردن میکنند و خواهند کرد ...
من که میدونی تو دعوا کم نمیارم همه رو راهی بیابون میکنم ...
هاردن راه هم بره میتونه موثر باشه ...
آونگ برای شادمهر سنگ تموم گذاشته بود ... حیف که شادمهر اسیر بت شد ...
شادمهر مشروب پشروب نیست موادیه که اونم خبرهای خوبی اومده که بالاخره داره تمومش میکنه ...
شایعه نبود ولی نه اونقدری که میگفتن ... مگه بقیه کوک نمیزنن ...؟! اونجا نود درصد بازیگرا خواننده ها حتی ورزشکارا کوک میزنن ... شادمهر یه مدت زیاده روی کرد حالا هم کم کرده داره تمومش میکنه ...
این خبر موثقه مثل قبلیا ...
سندوسالشون بالا رفته علاوه بر اینکه وقت ندارن عقلشون هم کامل شده ...
کامران دلان در یک کلمه سسخله ...الکی میخواد تو بورس باشه با صدای داغون ...
اع اره یادم رفته بود کامینگ سون ...یعنی اینقدم درگیرم که جایی براش نمونده ... باشه اگه وقت شد خبری رسید میزنم ...
یوتیوب رو خدا آزاد کرد ... والا یوتیوب رو به گند کشیده بودن ...
حالا دیگه با آی پی شیلترفکن هر جایی برن شناسایی میشن ...
دیگه کار انتقام گیری امیرقاسمی و جمالی رسیده به عکس های خصوصی طرف مقابل ...
بعد اینکه جمالی در آنکات در مورد کوروش بیبیان افشاگری کرد اینم گفت پدرزنت نونوایی داشته کسی نبودی تو ... حالا هم کار به باج گیری رسیده ...
خدایی وقتی مافیای گوگوش بود دیگه کسی جرات نمیکرد اینجوری بیاد وسط دعوا ...
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)