صفحه 4154 از 4157 نخستنخست ... 3154365440544104414441524153415441554156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,531 به 41,540 از 41568

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    خیلی جالبه که ژینا رفته کنسرتش بعد از کات کردنش تازه میشنوم عکس و فیلمی هم هست ازش برام بفرستی برام سواله آیا شادمهر واکنش نشون داده تو سالن که ژینا حضور داره یا پشت پرده همو دیدن آخ آخ آی گفتی علیرضا و روزبه یه البوم به ابی و شادمهر بدهکارن کاش آلبوم تجربه کن بعد طرفدار کار علیرضا و روزبه و خود شادمهر میبود ترکیب این ۳ نفر میشد بهترین آلبوم موسیقی و مسیر شادمهر هم به اینجا نمیرسید
    راستش سرچ کردم چیزی پیدا نکردم به جز این پست توی اینستاگرام که فقط همین حرف من را نوشته

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فکر کنم پشت پرده همو دیده باشن (((:

آره والا کاش اینطوری بود ولی این شادمهری که ما این چند ساله دیدیم مونا برزویی را هم برامون به آررو و حسرت تبدیل کرد دیگه روزبه که جای خود داره

فعال
    اره گوش میدم مخصوصا که رفته به رفته داره بهتر هم میشه من بیشتر از یگانه بهش ایمان دارم کاراش خووبه

خوبه ...

یگانه خیلی کم کاره و با وسواس آهنگ منتشر میکنه

این آهنگ آخر احمد وند ترانه و ملودی خوبی داشت حیف که فتاح فتحی تنظیم کننده اش خرابش کرده بود با تنظیم بی خودش

فعال
    آره متوجه ام ولی دیگه کارای جدیدش حالمو بهتر نمیکنه البوم های قدیمی رو هر بار گوش میکنم لدت میبرم
    ما همه مون اینجا خیلی حرص خوردیم سر این مساله اما ....

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یوتیوب رفع فــیلتر نمیشه چون سود یه عده تو آپارات به خطر می افته ...
    فرقی هم دیگه زیاد نمیکنه تو این سالها عادت کردیم با یخ شکن بریم شبکه های اجتماعی رو ...

فعال
    یه کانال دیگه زده ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مرسی

فعال
    اون که مهشید گذاشته تو آب نمک تا حسابی مثل پنیر لیقوان آبش گرفته بشه تا ابی بمیره سیرک شروع بشه ...
    شادمهر در حال حاضر با هیچ خواننده ای ارتباط نداره حتی ابی ... همه رو گذاشته کنار ...

به به چه شود طفلک ابی که اسیر این زن و پسرش شد ...

به نظر من شادمهر اگر بهداد رو میذاشت کنار هم در درجه اول به خودش لطف میکرد هم به هوادارا... بیشتر مشکلات زیر سر همین یاروعه که خیلی از هوادارای قدیمی هم که میشناسنش ازش خوششون نمیاد. هوادارای نسل جدید که متاسفانه شناختی از بهداد ندارن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خوبه ...

یگانه خیلی کم کاره و با وسواس آهنگ منتشر میکنه

این آهنگ آخر احمد وند ترانه و ملودی خوبی داشت حیف که فتاح فتحی تنظیم کننده اش خرابش کرده بود با تنظیم بی خودش
    اهنگ اعتماد میگی

یه ورژن جدید اومده اون بهتره من با اولی ارتباط نگرفتم ولی دومی بهتر شده

فعال
    دلیل جدایی دیتر از توماس هر چند وقت یکبار یه چیزی درمیاد جدی نگیر ... اینا مشکلشون پول بود و اینکه کی رئیس باشه ... همین ...! الان هم که هر دو تا از برند مدرن تاکینگ استفاده میکنن پول در میارن حسابی ...

طرفدار خواننده ها در ایران = بیسواد و عقده ای ... دوزار از موسیقی نمیفهمن ... واسه همین تعصبی میان جلو فحش میدن و تحمل نظر مخالف ندارن ...

هاردن ربطی به قضیه شرط بندی تو ان بی ای نداشت ... شرط بندی یه چند تا رو اف بی آی دستگیر کرد قضیه ماسمالی شد رفت ...

شادمهر گول خورد و از همه مهمتر عجله کرد چوبشم خورد ... شادمهر اگه صبر میکرد اینجوری نمیشد ... بدشانس هم بود خورد به کرونا واسه همین درآمدش کم شد افتاد تو دام بت ...

حسین منبعش درسته ...

سلبریتی جماعت جنبه پول و شهرت نداره سریع فاز روشنفکری میگیره مواد میزنه ...
    میگن شادمهر یه چند تا دیگه آهنگ داره فرت فرت میده حالا حالاها ... ناامید نباش شاید این وسط یه آهنگی شانسی گرفت هیت شد خدا رو چه دیدی ...

راستین کلاً قیافش خستس ... قیافه دخترکش نداره واسه همین فن پیج و تبلیغ نداره ...

پس خبر تازه ای نبوده ها؟ رییس که به نظرم باید دیتر میبود چون آهنگسازی ها را اون انجام میداد ولی کنار نیومدن با هم دیگه متاسفانه... چوبشم ما هوادارا که دوستدارشون بودیم خوردیم در نهایت مثل همیشه ...

بابام هم طرفدار مدرن تاکینگ بوده میگه چرا توماس هر کجا میره برای اجرا زنده چند دقیقه ای فقط chery chery lady و you are my heart you are my soul رو میخونه سرویس کرده همه رو با این دو تا آهنگ.. لامصب اینا که کلی کار هیت خیلی قشنگ دیگه هم دارن اونای دیگه رو چرا کم اجرا میکنه

آره دقیقا هر دوشون از برند مدرن تاکینگ دارن استفاده میکنن دیتر قبلا فکر میکنم کمتر اجرا میرفت حالا اونم مثل توماس راه افتاده موتورش

آره فعلا قضیه شرط بندی تبانی رو ماستمالیش کردن رفت ....

همین طوره واقعا ...

اوه اوه بدبخت شدیم رفت من که ترجیح میدم با این شرایطی که داره بیشتر از این خودش را خراب تر از این نکنه و آهنگ نده یک مدتی... هر یک آهنگ مزخرفی که به کارنامه اش اضافه میکنه بعدا در آینده تو خاطره ها میمونه و میگن این شادمهر شادمهر که میگفتین این مزخرف را خوند

هــــــه ولی راستین جدا از اینکه با شخصیته حاشیه هم نداره صداش هم که نیاز به تعریف نداره و اون گیرایی لازم را تو شنونده ایجاد میکنه خودبه خود ...

فعال
    اهنگ اعتماد میگی

یه ورژن جدید اومده اون بهتره من با اولی ارتباط نگرفتم ولی دومی بهتر شده
    آره اعتماد به نظر منم دومی بهتر شده با اینکه نواقصی داره ولی اولی اصلن فضای کار به ملودی نمیخوره خداییش

فعال
    آهنگ جدید بابک جهانبخش هم قشنگه

کار ریتمیک و شادیه که تو این روزای افتضاح ایران روحیه بخشه واقعا ... دمش گرم

صفحه 4154 از 4157 نخستنخست ... 3154365440544104414441524153415441554156 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 8 مهمان ها)

1. peyman.2012

کلمات کلیدی این موضوع