صفحه 4188 از 4201 نخستنخست ... 31883688408841384178418641874188418941904198 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,871 به 41,880 از 42005

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    چاکریم داداش❤️
    همیشه میومدم چک میکردم یا تاپیک مشکل داشت یا بچه ها نبودن دلم میگرفت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    کاش ی شماره تلفن از فربد.پارسا.انتها.نیما.مسعود و باقی بچه داشتیم ی جور خبر میدادیم بهم تا دوباره اینجا دور هم جمع میشدیم

من بیشتر عزیز قربانت ..

آره هم سایت بالا نمیومد هم اینکه سوت و کور شده بود دلگیر بود انجمن.. خوشحالم که شما به جمع مون اضافه شدی ...

من که فقط با فربد پیام خصوصی در ارتباط بودم و قرار بود تلگرامش هم بهم بده که یادش رفت و دیگه هم سر نزد متاسفانه

حسین هم انگار با کسی در ارتباط نیست

امیدوارم بقیه بچه ها خودشون سر بزنن و دوباره اینجا شلوغ تر بشه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    حقیقت از این ترک خوشم اومد شبیهه سبک قدیمش بود
    Baghe Taraneh

ترک 2 و 3 و 4 و 6 بد نیستن از البومای قبلیش بهتر شده
    اوکی ممنون که نظرت را گفتی. ترک اول رو در ضمن شوبرت اواکیان تنظیم زده بوزوکی هم نوشته بود داره

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اونموقع از کرش مرش خبری نبود سرور سایت قوی بود ...

الان که دارم نگاه میکنم میبینم خدا چقد منو دوست داشت ... من میخواستم تا چهل سالگی سراغ ازدواج نرم ... اگه زن و بچه نبودن بعد از مادرم افسرده میشدم و دیگه امیدی به زندگی نداشتم ...

سینجول شاهکار نداره همش از نبوغش سرچشمه میگیره ...

هنگامه این چند تا آهنگ اخیرش با مقدم اصلاً خوب نبود ... رامین زمانی شاید بی حاشیه ترین لس آنجلسیه ...

شبخیز و امیرقاسمی = بنده و برده پول ... واسه پول هر کار کثیفی میکنین ... البته تقریباً همه لس آنجلسیا همینن ...

بزار آخریش هم بزارم تامام ... میخوام برم سراغ هنگامه ... ول کن 85 نیستم ...

راستش اون زمان مثل حالا نبود سرور سایت گاهی اوقات یه سکته ریزی میزد و دوباره درست میشد یا بعضی وختا سرعت کند میشد

کلا مسیر زندگی آدما جوریه که اونم مخصوصا توی ایران هر طور که برنامه ریزی میکنی در نهایت زندگی برات تصمیم میگیره که چی کار بکنی نه تو برای زندگی و میافتی تو مسیری که اصلا فکرش را نمیکردی ... خدا رو شکر که الان خوبی و حالت دلت بهتره

با محمد مقدم؟ عوامل سازنده تک آهنگای آخرش را اطلاعی ازشون نداشتم... موافقم این دو سه تای آخر خوب نبودن... رامین زمانی هم کم کار شده فروردین ماه یک تک اهنگ با لیلا داشت که قجنگ بود من خیلی دوست داشتم که شادمهر میرفت سراغ رامین زمانی ولی این عادت را متاسفانه اصلا نداره که با موزیسین هایی که سطح شون بالاست و یک کم از خودش پایین ترن همکاری کنه. تنها افتخار همکاری شون صدا پیشگی و گویندگی تیزر تبلیغات کنسرت هاش بوده که اونم شادمهر نقشی درش نداشته

کوروش بیبیان در مقایسه با این دوتا باز آدم سالمتری به حساب میاد ...

خودتم انگار 85 بدت نمیادا از فرصت استفاده میکنی خوب

فعال
    تو همین تاپیک شادمهره ...ولی وقت و حوصله میخواد پیدا کردنش ... اگه امیر یا الی بودن سه سوت پیدا میشد ...

همون بهتر که یادت نمیاد راحت ...

خوبه منو تشویق کن تا در برابر دژخیمان حسین کم نیارم ...
    واکنش هلن بعد پایین اومدن آمپر حسین ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

عه اینجاس؟ یک صبح تا ظهر از رییس ت مرخصی بگیر بگو یک کار مهم دارم میخوام سند پیدا کنم الی؟ شوخی میکنی الی که اصلا حوصله موصله نداره چجوری میخواد وقت بزاره؟

الیاس الان درگیر ویندوز 11 ست

داریم فسیل میشیم یواش یواش ...

تا سندش را با مدرک رو نکنی حسین ازت قبول نمیکنه

آمپر همه مون اومد پایین نه فقط حسین ...

فعال
    نظر KIA

در تاریخ : دسامبر 26, 2025

1- فقط تویی تو : ملودیش شبیه آهنگ های ایران ایران صدا سیماست ( خوبه ملودیش )، بازهم مشکل صداست، ترانه هم خوبه، تنظیم هم یکنواخته ولی عیب نداره ( در کل اگه صدات طبیعی بود و اتوتیون و ملوداین سنگین روش نبود آهنگ تقریباً خوبی میشد )
    2- حق من نیست : ملودی و ترانه متوسطه، تنظیم خوبه (اگه صدات رو اتو تیون نبود به خدا جالب تر میشد) ولی این موضوع ترانه رو به یک چیز عادی و معمولی تبدیل میکنه
    3- تله پاتی : منصوووووووووور!!!!!! ، ملودی مهدکودکی نوحه ای، ترانه هم چرت محض و فقط شاد بودن و تنظیم آهنگه که آهنگ رو از یک شر بودن نجات داده و تبدیل به یک آهنگ رقصیش کرده ( شانس آوردی وگرنه محتوای خاصی نداره ) برای یه خواننده تازه کار خوبه ولی نه برای تو
    4- انا مجنون : این آهنگا در حد احلامه و ایکس بند، لااقل لحجه ی عربی میگرفتی تو انا مجنون حیاتی
    از نظر محتوایی چیزی نداره و صرفا یک آهنگ مجلس گرم کنه
    5- دلیلش رو نمی دونم : ملودی عالیه، ترانه هم خوبه، تنظیم هم مناسبه ( کاش صدات طبیعی بود، اگه بود آلبومت معرکه میشد )
    6- باغ ترانه : ملودی و ترانه خوبه، مثل بعضی از آهنگ های رادیو ، تنظیم هم اگه الکترونیکی نبود و صدا رباتی نبود خیلی آهنگ معرکه میشد
    7- باید تو باشی : ملوذی و ترانه خیلی خوبه، تنظیم هم مناسبه
    انصافاً تو انتخاب آهنگات خیلی بهتر شدی ، تو رو خدا رو صدات خیلی کار کن ، به خدا حیفه ، اگه صدا رباتیک باشه گند میزنه به این آهنگ های خوبی که ساختی

نظر یکی از کاربرا

چقدر شبیه سبک نقد و تحلیل های احسانه!

خداییش خودت ننوشتی با اسم مستعار احسان؟

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    فقط حسین دیگه خبری از 85 نیست ...البته فعلاً ... هنگامه عادت داره هر چند وقت یکبار رژیم میگیره بادش میخوابه ولی دوباره ایربگ میشه ...
    واکنش هنگامه به حرفای من ... نه نه صبر کن ...

مگه بالا تنه هم مثل شیکم رژیم میگیرن؟ جلل الخالق! چجور ایربگیه؟

فعال
    هنگامه از لحاظ سنی فکر کنم کوچکتر از هلن باشه

جوونتر میزنه احسان
    متولد 1343 هنگامه

فقط 3 سال از هلن کوچیک تره

فعال
    آمپرم برای یک سال خاموش شد با این عکس

حسین جان بیا از همون یونان خودمون از کاترینا لیو لیو بهت ویدیو بدم آمپرت برگرده بالا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    متولد 1343 هنگامه

فقط 3 سال از هلن کوچیک تره
    پیمان اگه اینطوریه پس هنگامه جنسش خووبه

خوب مونده
    ویرایش توسط Hosein333 : 12-28-2025 در ساعت 08:06 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    حسین جان بیا از همون یونان خودمون از کاترینا لیو لیو بهت ویدیو بدم آمپرت برگرده بالا

از لحاظ موسیقی بره بالا

یا از لحاظ ......ج ن س ی

صفحه 4188 از 4201 نخستنخست ... 31883688408841384178418641874188418941904198 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع