توصیه ام اینه از اینا بیای بیرون بری سراغ جوون ترا اینا دیگه همشون فسیل شدن به درد نمیخورن!
خب معلومه از لحاظ انرژی زنانه
اونو که میدونم میخواستم ویدیو اجراهای زنده ش را ببینی حسین
ها قشنگه... من کل دیسکوگرافیش را شنیدم اگر یک خواننده تو یونان باشه همه اهنگاش را گوش کرده باشم لیو لیو عه این آهنگم که جدید بود از آلبوم امسالش خودم برات فرستاده بودم![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 12-29-2025 در ساعت 01:28 AM
جدی میزد سکته چون تو طرفای صبح میومدی خلوت تر بود شبا دم غروب که کاربرا زیادتر میشدن این اتفاق میافتاد
مطمینی؟ من دیشب نوشتم محمد مقدم بعد رفتم تو ویکیا پدیا دیدم شاعر این چند تا سینگل آخر افشین مقدم بوده.. تنظیم و آهنگسازی را که نوشته میلاد پورقوه اثری از محمد مقدم نیست پس چرا؟
با آونگ قراره بیاد یا شخصی؟ کاراش با کامران و هومن هم خوب بود همین طور ارسلان که باز از کشفیات خود رامین زمانیه... کامران هومن از وقتی از رامین زمانی و روما کانیان جدا شدن کاراشون خیلی افت کرد...این عارف شکوری افتضاح بود کاراش با اینا...
بهتره بگی شادمهر کلا دور آدم حسابیا را خط کشیده. هر روزم چناب کاموری براش یک آهنگساز شاعر درجه سه از کف مارکت داغون داخلی پیدا میکنه که مثلا به اصطلاح نسل زدی باشه و سلیقه اونا را تامین کنه ...
تو پارک چرا اشکالی نداره عوضش ماشینت سانتافه شاسی بلنده ( اگر بهترش رو نگرفته باشی!) ردیف عقبش حسابی فضای کافی برای خوابیدن داره
تا اونجایی که من یادمه الی بی حوصله ترین کاربر باران بود همیشه
ها بدجور...
ویندوز 13
حسین منو اغفال کرد من از اولم به این فسیلا چشم نداشتمیک شیخه بود میگفت باید از کاهو استفاده کنی بمالی به خودت این جور مواقع
![]()
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)