پیمان رو هم اسیر کردی با هجمه هات ...
دنبال همین تایید بودی از اول ...
چون میدونه به تو اعتمادی نیست ...حق رو تشخیص میده ...
این حسین که من میبینم کافور هم کارساز نیست ...به پیرزن ها هم رحم نمیکنه ...
بسوز ...
این نشون میده تو شکست خوردی ...
من و پیمان مختو به کار گرفتیم ...
نگفتم آخرش کم میاره میگه کذاب ...
اعتراف به موقعی بود ...شکست رو قبول کردی ...
تیر خلاص ...![]()
سرکه و کافور هم به شماها کارساز نیست گردن من نندازین ...
موتور هم پیاده کنه فایده نداره ...
رژیم واردی نمیخواد ...دست از سر 85 بردارین ...
آره والا ...
دلایلش زیاده که در این مقال نمیگنجد ...
ای وسطباز ...
اونا هم به قدرت من اعتراف کردن ...
قشنگ معلومه من رو الگوی خودش قرار داده ...
بسوز ...![]()
سکته که آره ریز میزد ولی هاست مثل الان مشکلی نداشت ...
آره دیگه افشین و ممد نداره که ...مقدم ...
موزیک ویدئو با آلبوم هنگامه با آونگه ... رامین زمانی اگه حاشیه داشت موفق تر بود ...
شادمهر همه رو گذاشته کنار ... فرقی بین آدم حسابی و دوزاری قائل نیست ...
اونم ازم میگیرن ...من همیشه خواب خوابیدن تو پارک میبینم ...
ماشین 6 میلیارد مشتری داشت ندادم ... دست یه دکترمهندس بود صبح میرفته شب می اومده ...
الی برای من حوصله داشت ...الی و اسی زوج مرگبار تاریخ موزیک باران ...
ننداز گردن حسین ...![]()
ناامید نباش پسر ...
تو میتونی ...
تازه میخوای ذخبره کنی ...؟
اینو ببین انرژی بگیری ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش آهنگش انرژیه ...فقط اگه زدی گناهش پای خودت ...
حیف از من که هواتو داشتم ...دوباره از اون عکسا میزارما ...
![]()
اظهارات تکان دهنده بلاگر ایرانی: ماهی ۵۰ سی سی ژل تزریق میکنم!
در روزگاری که الگوهای زیبایی از طریق رسانهها و شبکههای اجتماعی تعیینمیشوند، بسیاری از جوانان برای شبیه شدن به چهرههایی یکسان و بیهویت، به جراحیهای زیبایی بیرویه پناه میبرند.
استانداردهایی که نه از نیاز فردی، بلکه از مقایسه دائمی و فشار اجتماعی زاده شدهاند، «طبیعی بودن» را به نقطه ضعف تبدیل کردهاند.
برخی از آن به عنوان «سونامی جراحیهای زیبایی» یاد میکنند و میگویند که زنان در ایران، حدود ۸۰ درصد از متقاضیان جراحیهای زیبایی را تشکیل میدهند و هر کدام دلایلی برای این تصمیم دارند. برخی به دنبال تعداد بیشتر دنبال کننده در فضای مجازی هستند و برخی رفع عیبهای ظاهری را بهانه میکنند، اما همه در یک نقطه به اشتراک میرسند: زیبایی ظاهر.
از جراحی بینی که محبوبترین عمل زیبایی است تا لیپوساکشن، جراحی افتادگی پلک، سینه و حتی اندام تناسلی هم در این دایره وسیع قرار میگیرند که هر کدام دلیل و داستان جداگانه خود را دارند.
این در حالی است که در بسیاری از نقاط جهان، پذیرش تفاوتها و بازگشت به اصالت چهره انسانی به یک جریان روبهرشد تبدیل شده است
پولی که اون دکترا میگیرن خیلی کثیفه ... خب خر هم میفهمه که این باید بره پیش روانپزشک بیماری بادی دیسمورفیک داره ...
شک نکنین از طرفداران پروپا قرص اخبار گداسیما ... وقتی من میگم نسل دهه 20 و 30 و 40 و 50 اینجاست ...
هنوزم میگم شادمهر باید نوازنده هاشو عوض کنه ... اینو برای شادمهر نوشتم ...
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)