آرش کمانگیر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه خدا به داد هلن برسه ...
باید یه کلاس اناتومی ممه بزارم اینجا ...![]()
آرش کمانگیر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه خدا به داد هلن برسه ...
باید یه کلاس اناتومی ممه بزارم اینجا ...![]()
اینو چرا ندیده بودم ...
امیر داداش ما رو حلال کن ... من که دیدم چقدر زحمت انجمن رو کشیدی ... تعارف نداریم اگه نبودی انجمن سال 92 کارش تموم بود ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکردم بیشتر آهنگای اندی از فرخ التون آهی باشه الان که گفتی رفتم نگاه کردم دیدم چند تا از آلبوماش کلا تنظیمش با خودش بوده... پس چرا وقتی خودش به اون خوبی تنظیم میکرده سالهاست دیگه این کار رو نمیکنه... مردم همه فکر میکنن اندی فقط یک خواننده معمولیه در صورتی که موزیسین بسیار سطح بالایی هم بوده و هست
منظورت از همه خرزوخانه دیگه
ما همه ای ندیدیم فقط خودت خبر داری ازشون
باید به رییس ات اطلاع بدیم در تایم اداری با اینترنت شرکت میای عکس مستهجه میزاری جوونای مردمو تحریک میکنی
زرنگ عمو احسان
آب شدن با کوچیک تر دیده شدن فرق میکنه ...
همیشه برای همه یک مشتری سمج پیدا میشه که میخوان ماشینشونو ازش بخرن تو هم یکیش
مگه دکتری ات رو تمام نکردی هنوز؟ دانشجویی پس ..![]()
زیادم هماهنگیشون بد نیست ولی خب قبول دارم میتونه سطح نوازنده ها بهتر از این باشه ... اینا تازه چند ساله با هم کار کردن آخرش شدن این ...
من بهتره از این بحث لفت بدم احسان بالاخره شما دانشجوی دکترای سینه شناسی هستی تخصصت اینه
کماکان توهم
با احترام به حسین 90 درصد مردای دنیا هممون همین شکلی هستیم بدون تعارف ...
مسعود به روت نمیاورد وگرنه این اخرا دیگه فهمیده بود اخبارت کذبه داشت کم کم بیخیالت میشد![]()
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 13 مهمان ها)