بابک ریاحی پور در جریان ساز : شادمهر وقتی میگفت اینو بزن میدونست چی میخواست ولی بقیه خواننده ها رو میگفتم بیخیال داداش ...
بابک ریاحی پور در جریان ساز : شادمهر وقتی میگفت اینو بزن میدونست چی میخواست ولی بقیه خواننده ها رو میگفتم بیخیال داداش ...
دقیقاً اینو به چشم خودم در کنسرتش دیدم ... کاملاً ردپاش مشخصه ...
کنسرت استانبول معین و باز هم هنرنمایی عارف شکوری ... نه طرفدارشم نه الکی میخوام تعریف کنم ولی تنظیم های عارف شکوری برای معین واقعاً خوبه ... یکی از دلایل اینکه معین هنوزم میتونه کنسرت بزاره بدون شک عارف شکوریه ... کاملاً به زیر و بم صدای معین آشناست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر پول ... گشتم نبود نگرد نیست ... دیگه صرف نمیکنه ورشکسته شدن ...
کار همون جریانیه که چند وقت پیش گفتم میخواد شادمهر رو خراب کنه ... خبر داشتم واسه همین زودتر گفتم اینجا که حداقل چار تا ببینن ... میخواد اینجوری ملت بریزن پیج شادمهر فحش بدن تا به هدفشون برسن ...
این یارو احمد غول هم که سابقش مشخصه نیاز به توضیح نیست ... احمد است دیگر ...![]()
یاد احمد افتادم .. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه از کابرانی که واقعاً حیف شد ...عاقل ترین احمد تاریخ ...
احمد داداش واقعاً روحت شاد و یادت گرامی باد ...![]()
ببین تاک شو ایرانی به کجا رسیده ...
استیل رو ببین ...![]()
از طرف یک بارسایی ...
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)