نوشته اصلی توسط peyman.2012 ممنون منم امیدوارم موسیقی خوب و در حد نام و اعتبار شادمهر رو بشنویم همین طوره گمت کردم شاید در مقایسه با معروف خیلی خوب بود ولی اگه بخوایم با آهنگای ماندگار و به اصطلاح شاخ شادمهر قیاسش کنیم کار متوسطی به حساب میومد صد در صد همینطوره......
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Farbod-7 پیمان خبر خوب هم خوب نبود سعی کن با دید مثبت فکر کنی من که خوشبینم به همین تابستون ایشالله که یهویی میاد و همه رو غافلگیر میکنه
نوشته اصلی توسط andy777 فقط کسی میدونه موزیک ویدیو با کیفیت 4k هم میاد ؟؟ ممکنه چون اخیرا فیلم برداری شده مثل ویدئو هایی که جدیدا آونگ ریلیز کرده اینم 4k داشته باشه
ویرایش توسط peyman.2012 : 07-17-2015 در ساعت 03:57 AM
andy777
فرید پخ داری
فردا شب احتمالا یه چیزایی مشخص شه
شاعر آهنگ گفته امشب یا فردا شب آهنگ پخش میشه... امشب که گذشت فردا پس حتما آهنگ میاد و البته گفته باز هم همکاری میکنیم تو آهنگای بعدی.....
نوشته اصلی توسط andy777 شاعر آهنگ گفته امشب یا فردا شب آهنگ پخش میشه... امشب که گذشت فردا پس حتما آهنگ میاد و البته گفته باز هم همکاری میکنیم تو آهنگای بعدی..... انگار هر کیم تو هر زمینه ای با شادمهر همکاری میکنه به یه دونه راضی نمیشه شاعرشو من نمیشناسم تا حالا آیا با خواننده معروفی کار کرده ؟
نوشته اصلی توسط peyman.2012 انگار هر کیم تو هر زمینه ای با شادمهر همکاری میکنه به یه دونه راضی نمیشه شاعرشو من نمیشناسم تا حالا آیا با خواننده معروفی کار کرده ؟ تو اینستاگرامش نوشته حس مبهم با مهدی حسن زاده و پوریا زینعلی تقاص با رضا قفاری بغض عجیب با ناصر مصفایی لحظه رفتن با کارن مهرصای و .........
این یه روز رو هم منتظر میمونیم
نوشته اصلی توسط andy777 تو اینستاگرامش نوشته حس مبهم با مهدی حسن زاده و پوریا زینعلی تقاص با رضا قفاری بغض عجیب با ناصر مصفایی لحظه رفتن با کارن مهرصای و ......... پس معلومه حسابی تازه کاره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن