نوشته اصلی توسط Parsa8 واقعا قشنگه آهنگ وقتی با خودم فکر میکنم که طرفدارش هستم احساس غرور بهم دست میده
Parsa8
نوشته اصلی توسط mohammad68 الکی میگه برو یره
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
نوشته اصلی توسط mohammad68 این آهنگی که میثم ابراهیمی وسط سریال خوند جایی نزاشته بره دانلود؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mohammad68 تعجب کردم اول دوباره صدای گیتارشو شنیدم واسه همین راضیم یه چند وقته اهمیت میده
نوشته اصلی توسط Peyman توافق شده ولی شاه برنگشته که اینطوری میکنی .... فعلا همون سی دی البوم رو بیاره راضی هستیم کمپانی تراست به اون عظمت جلومون زانو زده بگذریم ، رفیقت چرا انقدر ضعیف شده کاراش ؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 اعداد و ارقام مهم نیست که دارایی هات مهمن
نوشته اصلی توسط Parsa8 برو یره چه هندونه هایی زیر بغلش میزارن آهنگ خوب داده وظیفش بوده
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
AbEc, Parsa8
نوشته اصلی توسط mohammad68 چه هندونه هایی زیر بغلش میزارن آهنگ خوب داده وظیفش بوده ممد
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اون یکی
نوشته اصلی توسط AbEc کمپانی تراست به اون عظمت جلومون زانو زده بگذریم ، رفیقت چرا انقدر ضعیف شده کاراش ؟ کدوم رفیقم ؟؟؟؟ ماهان ؟؟؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن