نوشته اصلی توسط Betty این چه 45 ساله ایه که مث بچه ها را میفته چقلی میکنه؟ 24 سال پیش کامپیوتر داشته خوش به حالش باو به من و تو چه ربطی داره فکر کردی همه مثل مائن ؟ دیدم که میگما ... طرف 50 سالشه همچین بازی میکرد که بیا و ببین
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 باو به من و تو چه ربطی داره فکر کردی همه مثل مائن ؟ دیدم که میگما ... طرف 50 سالشه همچین بازی میکرد که بیا و ببین اونا تازه یاد گرفتن نه از 24 سال پیش من که چیزی نگفتم
نوشته اصلی توسط Betty اونا تازه یاد گرفتن نه از 24 سال پیش من که چیزی نگفتم حال داریا تو که باهاش صنمی نداری چیکار داری چی میگه شادمهر زائیده خوشحالی خداروشکر
نوشته اصلی توسط Betty این چه 45 ساله ایه که مث بچه ها را میفته چقلی میکنه؟ 24 سال پیش کامپیوتر داشته خوش به حالش سوتفاهم نشه بتي جان
آخی ملینا رو
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
Parsa8
نوشته اصلی توسط Armila آخی ملینا رو ملینا کیه؟ سلام چطوری؟
Armila
نوشته اصلی توسط mohammad68 حال داریا تو که باهاش صنمی نداری چیکار داری چی میگه شادمهر زائیده خوشحالی خداروشکر باو من دو کلوم با خودش حرف زدم چقد وکیل وصی پیدا کرد حال میکنم با خودم اینقد قَدَرَم هیچ وقت نیاز به مدافع نداشتم
نوشته اصلی توسط tandis_m سوتفاهم نشه بتي جان پیکان چی شد؟
نوشته اصلی توسط tandis_m سوتفاهم نشه بتي جان یا علی غلط کردم
نوشته اصلی توسط mohammad68 ملینا کیه؟ سلام چطوری؟ قدم نو رسیده شادمهر دیگه مرسیییی بد نیستم تو خوبی؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن