کسی میدونه (حامد زمانی)
درباره شادمهر چی گفته.قضیه چیه
کسی میدونه (حامد زمانی)
درباره شادمهر چی گفته.قضیه چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
تی وی پلاس هرکسی رو گیر میندازه در مورد شادمهر هم میپرسه
مونا برزویی فریدون اسرایی شهرام شکوهی فرزاد فرزین سامان جلیلی مازیار فلاحی و...از همه اینا پرسیده
سایت تی وی پلاس
مصاحبه ای با حامد زمانی انجام داده
که نظرشو درمورد شادمهر میپرسن
اونم میگه من کارهاشو خیلی گوش میدادم
ولی الان سیر نزولی پیدا کرده طرفداراشم دیگه به این نتیجه رسیدن
و امیدوارم به فضای قبلیش برگرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یه پارچ بگیری پره گه کنی توش.بعد بزنی تو سر زمانی
والا همش پیشرفت بوده.ایشون فک کنم چون سیاسی خونده میگه نزولی. آقا ولش کن یه صلوات بفرستین و بگید مرگ بر امریکا![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
جالب اینجاس مجری های تی وی پلاس اسکلش می کنن
بهش میگن فکر کن اهنگ شما تو پارتی ها پخش شه مثلا با اهنگ مرگ بر امریکای شما هلکوپتری بزنن![]()
افاضات ایشان : شادمهر عقيلي کسيکه من کاراشو خيلي گوش ميکردم و الان احساس ميکنم که طرفدارشم شايد به اين نتيجه رسيدن که يه سير شايد نزولي داره طي ميکنه و اميدوارم برگرده به همون فضاي قبلي که ما همه دوست داريم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Zamani.mp4
وقتی بری با آفات داخلی کار کنی و الکی سینگل بدی ، نتیجش میشه همین که یه آشغال مثه این بیاد همچین چیزی تف بده
اختصاصی موزیک باران :
شب سال نو میلادی ( پنجشنبه 10 دی ساعت 10 شب ) همراه با موزیک ویدئوی شادمهر عقیلی
آهنگ 3 تا 5 روز جلوتر شنیه 5 دی یا دوشنبه 7 دی پخش میشه
یا حق تا دیدار دوباره در این تاپیک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار ترنس باشه پس خودش تنظیم نکرده دیگه
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)