نوشته اصلی توسط Betty یا علی غلط کردم دور از جونت عزيزم ميرم كه راحت باشيد
نوشته اصلی توسط Armila آخی ملینا رو آخی آرمیلا رو چه بزرگ شده
Armila
نوشته اصلی توسط Betty باو من دو کلوم با خودش حرف زدم چقد وکیل وصی پیدا کرد حال میکنم با خودم اینقد قَدَرَم هیچ وقت نیاز به مدافع نداشتم باو خندم میگیره این چیزا رو میبینم تو غلط کردی ... اگه خرس برات گرفتم
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Armila قدم نو رسیده شادمهر دیگه مرسیییی بد نیستم تو خوبی؟؟ این چه اسمیه دیگهخاک بر سرش
Parsa8
نوشته اصلی توسط Betty آخی آرمیلا رو چه بزرگ شده آخی بتی رو تورو خدا؟ 20 سالمه دیگه پیر شدم
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط mohammad68 باو خندم میگیره این چیزا رو میبینم تو غلط کردی ... اگه خرس برات گرفتم باو تو حالم بود به یه نفر گیر بدم به تو چه برو بینم ما رو مسخره کردی سه ساله میخوای خرس بخری
نوشته اصلی توسط tandis_m دور از جونت عزيزم ميرم كه راحت باشيد نه باش گیر نمیدم دیگه
نوشته اصلی توسط mohammad68 این چه اسمیه دیگهخاک بر سرش خوبه باز فیلیپینی نزاشته خانومش شبیه مامانش هم هست انگار بیشتر
نوشته اصلی توسط Betty باو تو حالم بود به یه نفر گیر بدم به تو چه برو بینم ما رو مسخره کردی سه ساله میخوای خرس بخری با پست فرستادم برات که هنوز نرسیده؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این فیلمو ببین
نوشته اصلی توسط Armila آخی بتی رو تورو خدا؟ 20 سالمه دیگه پیر شدم خاک بر سرت ینی من که 24 سالمه فسیلم؟اصلنم بزرگ نشدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 56 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن