ممنون حسین جان شما هم همینطور
تا بعد ...
شاد باشید دوستان![]()
ممنون حسین جان شما هم همینطور
تا بعد ...
شاد باشید دوستان![]()
این اهنگ کی میاد دیگه. خسته شدیم بخدا
شرمنده از دوستان که مجبور شدم پاسخ بی ادبی این آقا رو بدم... یه مدت نبودم الان که اومدم دیدم نقل قول گرفتن از من که با اراجیف مجدد این آقای دچار کمبود شدید مواجه شدم...
دوست عزیز چرا هی خودت و بقیه رو آزار میدی و واقعا چرا توهین میکنی؟! بزرگترین توهین به یه آدم بلاک کردن و بن کردنش هست ینی بهش میگن ببند اون دهنت رو که اراجیف زیاد گفتی... این از این بابت
من فقط و فقط یه سوال کردم که من بایستی به چیه تو حسادت کنم؟!! که هیچ جوابی بهم ندادی و جوابی هم نخواهی داد چون هیچ موضوعی وجود نداره واسه حسادت... شما نه فقط به من که به خیلی از کاربران دیگه این انگ رو نسبت دادین که ما به شما حسادت میکنیم یکبار واسه همیشه جواب این صحبت رو بده تا همه بدونن و قول شرف میدم که من اگر حسادتی هم بوده تمومش کنم...
عزیز بزرگترین افتخار تو خبر دادن واسه یه اهنگه که حدودا کی میاد... که اصلا موضوع مهمی نیست به نظر من و خیلی از دوستان دارن تو تاپیک کامینگ سون زحمت میکشن ما این دوره طفولیت ذهنی رو وقتی بچه و کودک بودیم طی کردیم...
از باب منشی که صحبتت خیلی پیش پا افتاده هست بنده با افتخار دعوت کردم از شما که حضورا بیاین و همدیگه رو ببینیم همین بازدید میتونه خیلی شما رو کمک کنه که اصلا به این مسائل فکر نکنید
ویرایش توسط Hamed_gh : 12-27-2015 در ساعت 09:29 PM
احسان جون بابا بیخیال شو.تو چقدر کینه ای داداش.تو کار خودت بکن.به قول معروف: طلا که پاکه/چه نیتش به خاکه
بگو این اهنگ کی میاد جون مادرت
دوستان واقعا عذر میخوام
خودتون پست احسان 1361 رو بخونید خیلی توهین کردن واسه همین پاسخ دادم وگرنه این بحث خود من رو هم آزار میده ولی وقتی دیدم نتونستم سکوت کنم
خوش باشید به امید آهنگ عشقمون شادمهر
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)