شما سیبیلو جان اصن منظور منو متوجه نشدی !! کی گفت شما الافی ؟؟!! اصن منظورم از گفتن حقیقت این نبود !!!
خب حالا پارگراف پاراگراف بریم جلو ، حوصله داری ؟ بیانیه هست حوصله کن آی قربون اون شاخ سیبیلات
عزیز در مورد احمق فرض کردن منظور من این بود هوادار میدونه داره چه اتفاقی می افته !! چرا آرمین هاشمی گفت وارث و فقط با تو قبل از عید پخش میشه ؟؟ چرا گفت فقط با تو عشقم آذر و بعدش کریسمس میاد ؟؟ ( این دو تا سوالو تا آخر بیانیه زیاد میپرسم ازت ) چرا شادمهر گفت ویدئو ساده وارث داره ادیت میشه ؟! جواب این سوالا رو بده لطفاً طفره نرو خواهشاً !! چون جواب این سوالا همه چیزو مشخص میکنه !!
شما در مورد وارث داره نوعی فرار به جلو اجرا میکنه بعد فلش بک میزنی :)) چرا آرمین هاشمی نزدیک دو ماه مونده به عید گفت هر دو کار با هم پخش میشه و قول داد ؟! آرمینم مثه من حدس زده بود ؟! ینی آرمین که مدیر آونگه میاد اینستا و در مورد کاری که فیلمبرداریش هنوز شروع نشده قول میده ؟!! اونم در مورد شادمهر و اون همه هوادار !! ینی تو چهل پنجاه روز کار فیلمبرداری ادیت کوفت و زهر مار تموم میشه ؟! اونم شادمهر ؟! فقط جواب این سوالا رو بده خواهشاً !! بله آرمین هاشمی باید جواب بده و شما جواب بده به این سوالا ! به حدس منم کاری نداشته باش بشین با منطق تجزیه تحلیل کن که چرا آرمین باید همچین کاری رو بکنه !!!
اجازه ما هم دست شماس ما هم دوستش داریم !! آخه منظورم از الافی این همه انتظار بود و اینکه چرا نمیگن کارگردان در جواب شادمهر چی گفته و چه زمانی رو تعیین کرده واسه اتمام ادیت !!!
کدوم پیچیده ؟! داریم نقل میگیریم ، جعلول البحث که نمیکنم :)) راست اینکه چرا کار پخش نشد دو بار ؟ من به جای آرمین باشم میگم دلیلشو !! بابا آرمین مگه تاریخ نداد باز شما میگی گفته داره ادیت میشه !! شادمهرم نباید تقصیرو بندازه گردن آرمین ! من نمیخوام ازش دفاع کنم ولی تو این مدت بنده خدا حسابی بهش سخت گذشت من میدونم که میگم ( حدس میزنم ) !!
حالا بریم یه فلاش بک بزنیم که قضیه از کجا شروع شد !! ( حسابی خلوته وقت دارم :))))) )
اگه یادت باشه مرداد یا شهریور پارسال بود که من برای اولین بار تو نت گفتم ( حدس زدم ) که یک عدد mp3 ریمیکس در راهه و موزیک ویدئو جدید استارت میخوره بعد کنسرتا !! خداییش حدس بزرگی بود و خیلی روم فشار اومد و افتخار کردم برای اولین بار گفتم تو نت !! بگذریم ... بعدش همه جا مطابق معمول زدن که آره در راهه منتظر باشین !! درسته ؟! بگذریم ...
خوب ریسمکس معروف پخش شد و بعدش آرمین گفت آهنگ تا دو هفته دیگه ویدئو 10 روز بعد !! درسته ؟! آخر آبان بود که پخش نشد بعدش گفت کریسمس چون ادیت طول کشیده و کریسمس پخش میشه ( البته قبلش من حدس زدم گفتم ) درسته ؟! بعدش شادمهر اومد گفت وارث با ویدویی ساده ! درسته ؟! بعدش آرمین اومد گفت تا قبل از عید هر دو کار پخش میشه ! درسته ؟!
حالا بازم سوالامو تکرار میکنم !!
آرمین چرا باید تاریخ بده در صورتی که ویدئو آماده نشده ؟؟ آرمین حدس میزنه مثه من ؟ آرمین احتیاج به خودنمایی داره ؟ آرمین کمبود داره ؟ آرمین به عنوان مدیر میخواد خودشو ضایع کنه و بد قول بشه ؟! شادمهر چرا باید بگه وارث با ویدئویی ساده در صورتی که هنوز فیلمبرداری شروع نشده ؟؟
فقط دوست دارم یکی بیاد این سوالاتو با منطق جواب بده
به قول دوستمون احساسی نباشین !
ویرایش توسط ehsan1361 : 03-30-2016 در ساعت 09:08 AM
اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، استاد شادمهر عقیلی![]()
عزیز من کجا تو سر و کله هم زدیم ؟! ینی من تا حالا تو سر و کله ی کسی نزدم و هیچ قصدو منظوری از حرفام نداشتم
من که همیشه گفتم بیخیال باشین و بزارین ویدئو بیاد ! نگفتم ؟ خوب نشستن پیک میرن بالا اونوقت ما منتظریم که بیاد ... اصن بحث تعیین زمان اومدن ویدئو نیست ! داریم بحث میکنیم اتفاقات 6 ماه پیش رو ، نمیخوایم حدس بزنیم تاریخ بدیم که !!
آخه کدوم جو متشنج ؟؟ من که خب سندو سالی ازم گذشته و دیگه از ما گذشته این حرفا !! فکرمون درگیر زندگیه و زن و بچه اینجا هم میام اوقات استراحت و اینکه وقت بگذره همین !!
شادمهر شادمره اگه کاور کنه یا هر کار دیگه شادمهره و همه منتظرن آهنگاش بیاد . خوب یادمه این چند سالو که شهر بهم میریخت
دعوا ؟؟!!
عکس و ویدئو هم اینستا و تل هست
شما از حرف های من برداشت بدی کردی داش گلم. خیلی وقت که میام اینجا و بیشتر موقع ها اگه بخوام اخبار دقیق شادمهر رو بدونم به پستهای شما نیگاه می کنم. منظور من اینه که نباید بحث و جدالی بشه بین هوادارا.. فقط همین..
درباره عکس و ویدئو خودم می دونم از اینستا و تلگرام رسمی شادمهر میشه دریافت کرد.. ولی اینجا تاپیک شادمهره به جای این همه بحث و .... دو تا عکس ویدئو بذارین که تاپیک رنگ و بوی شادمهر رو بگیره. نه چیز دیگه///
کدوم برداشت ؟ اصلاً دلیلی برای ناراحتی و کدورت وجود نداره !! همیشه باید نیمه پر لیوان رو دید ...
شما لطف داری . بعضی مواقع یه حدسایی میزنیم درست در میاد دیگه :|
فهمیدم منظور شما رو بحث و جدل نکنیم و ... منم گفتم بحث و جدلی نبود فقط داشتیم اتفاقات این شیش هفت ماه رو مرور میکردیم همین !!
آره قبول دارم باید عکس و ویدئو بیشتر باشه
داریم درباره شادمهری حرف میزنیم که این تاپیک مخصوص اونه !!!!! نه بی احترامی به هم کردیم نه قراره بکنیم این کارو نه به سن و سالمون میاد این کارا دیگه . به قول همین احسان بیکاریم داریم درباره شادمهر حرف میزنیم دیگه :))) این حرفا چیه :))
انصافا هم متوجه نمیشم به چی میخوایید برسید !! :))))))
من احتمال و چیزی که فکر میکنم رو میگم . هاشمی یه تاریخی داد و ویدیو اون زمان اماده پخش نشد . حالا یا اماده شد و شادمهر خوشش نیومد و داد دوباره ادیت کنن یا اینکه از اول اون تایم نرسیده ویدیو دیگه ؟ خارج از این دو حالت که نیست ؟
الان این سوالای شما که انقدم پا فشاری روش میکنی به کجا میخواد برسونه مارو ؟ :))
ارمین هاشمی حدس نزده و خودنمایی هم نکرده ولی تاریخی رو داد و بعدشم اون کار پخش نشد . خب چی الان ؟ اینکه چرا تاریخ داد ، به ما و اصل ماجرا چه ربطی داره ؟
من نمیدونم جواب این سوالارو . اصلا هدف از این سوالا رو هم نمیفهمم راستش . شما بگو ما بفهمیم
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
آقا احسان این همه سوال میپرسند ک بگند آرمین بی تقصیره. خب باشه ماهم قبول داریم بی تقصیره ولی نبایدم شادمهر را مقصر بد نیم چون اون حق طبیعیش هست ک از ویدئو ایراد بگیره و ی ویدئو باب میل خودش درست بشه
من اون سیبی ام که تو هنوز گاز نزدی آدم![]()
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)