البته از دو سه سال پیش که گفتن شادمهر میخواد تغییر کنه همه و خودم امیدوار شدیم ولی این دیگه اسمش تغییر نیست ... همون سبک خودش رو بخونه مزخرف هم باشه اشکالی نداره بالاخره میگیم دورانش تموم شده و این حرفا ...
البته از دو سه سال پیش که گفتن شادمهر میخواد تغییر کنه همه و خودم امیدوار شدیم ولی این دیگه اسمش تغییر نیست ... همون سبک خودش رو بخونه مزخرف هم باشه اشکالی نداره بالاخره میگیم دورانش تموم شده و این حرفا ...
من اون شادمهری که از نزدیک دیدم میشه بهش امیدوار بود علیرغم حجمه ها ... کافیه بری کنسرتش ببینی که شادمهر اگه صداشو از دست داده و ردپاش تو تنظیم های ارکستر دیده میشه شک نکنید ... شادمهر هنوزم بخواد میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ... من تا قبلش میگفتم شادمهر تموم شده ازش ناامید شده بودم ... فقط اگه میخواد تغییر کنه باید هر آهنگی رو نخونه ...
شادمهر باید از پیله اون دو تا آلبوم دربیاد ... دوباره بره سراغ سبک خودش ... الان جوری شده من مخاطب باید انتخاب کنم بین مزخرف و مزخرف تر ...
آره ممر ...اونم فک کنم کار رضا آریان بود ...
نمیدونم کدوم آهنگ بود تونل کندوان کیون ممره ...
وارد شدم هنوز نشدم ...
سفر کاری ...همش شرجی و گرما ...
گوگوش که داستانش مفصله ... مریض که شد رها اعتمادی ولش کرد از اون طرف روبرت دهنوشی هم ترور کردن مافیایی لس آنجلس دیگه کشید کنار ... همه رو ول کرده به حال خودشون واسه همین بدجور تو گل گیر کردن ...
ویرایش توسط ehsan1361 : امروز در ساعت 02:49 PM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 4 مهمان ها)