نوشته اصلی توسط entehaa به هر حال نظرها متفاوته منم با یه سری ترانه هاش ارتباط برقرار نکردم ولی هر ترانه ای از برزویی که شادمهر خونده پسندیدم منم از مونا برزویی و کاراش خوشم نمیاد کارای نیلوفر لاری پور و شاهکار بینش پژوه بیشتر به شادمهر می خوره
احسان خان چه خبر دادا
سلام ضعیف بود کار جدید به امید کارای قوی تر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه فعلاً خبری نیست . اگه ویدئو آماده بشه حتماً هفته ی دیگه پخش میکنن وگرنه احتمالش کمه وسط کنسرتا ویدئو پخش بشه البته تا دو هفته دیگه وقت دارن مرسی آقا احسان عزیز . خدایی دمت گرم . فقط اگه امکانش هست به گوش آرمین هاشمی برسونید که ویدیو رو با کیفیت 4k تو یوتوب بزارن
نوشته اصلی توسط امین پوری احسان خان چه خبر دادا میاد ایشالا هفته ی دیگه اگه مشکلی پیش نیاد نوشته اصلی توسط peimansasani مرسی آقا احسان عزیز . خدایی دمت گرم . فقط اگه امکانش هست به گوش آرمین هاشمی برسونید که ویدیو رو با کیفیت 4k تو یوتوب بزارن آونگ همه ویدئو ها رو 4k میزاره یوتیوب چه من بگم یا نگم
Gharibeashena, peimansasani
نوشته اصلی توسط Mehran777 فقط تو میدونی که پشت ِ نقاب من اونقد که میگم قوی نیستم... ترانه سرا: مونا برزویی خدا نکنه این باشه وگرنه من میدونم و یه نفری که شده باشه پیاده میرم حالشو میگیرم خدا از من بدش میاد منم از این مونا اسم آهنگ حسادته البته اگه این شعرش باشه میشه نقاب
Gharibeashena
بزارین ویدئو برسه اونوقت همه چی معلوم میشه البته اطلاعات شفاهی در دسترس هست ولی تو ویدئو قشنگ نوشتن همه چی معلومه اما اسم آهنگ حسادته
peimansasani
نوشته اصلی توسط Mo$en سلام ضعیف بود کار جدید به امید کارای قوی تر مطمئنن از کارای خواننده شما قویتر بود
ویرایش توسط Farbod-7 : 11-11-2015 در ساعت 10:50 AM
Mehran777
نوشته اصلی توسط Farbod-7 خدا کنه آهنگ جدید این نباشه که معلومه ترانه فوق العاده ضعیفه مثل بیشتر کارهای این ترانه سرا به شدت تایید
Farbod-7, peimansasani
نوشته اصلی توسط PanterA گرفتاری الان دیدم اول اینکه گرفتاریت مستدام باد و کله ات کچل تر همه گرفتارن منم گرفتارم ولی 24 ساعته اینجام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن