ترانه : عرفان سلیمی ؟
سلام اهنگ و سبک جدید شادمهر عالیه
بعضیا الان داغن نمیفهمن این اهنگ هر چقدر بمونه ارزشش بالاتر میره
یادتون که نرفته شادمهر تو موسیقی جلوتر از زمان حرکت میکنه
یه روزی به حرف من میرسید
بعضیا تازه بعد از چند سال شرو ع میکنن به گوش کردن این اهنگ
آهنگ عااااااااالیه... ولی کارگردان حسابی ریده با این ویدیوش...
یه چند تا مورد رو میگم که شاید براتون جالب باشه
اینکه شادمهر داره کارهاشو به ادمای داخل ایران میده که روش کار کنن خیلی خوبه و باعث دیده شدن چهره های جدید میشه
تصمیم شادمهر رو نمی دونم برای چی اینکارو میکنه
ولی احساس میکنم بیشتر درگیر زندگیه شخصیش شده و با بالا رفتن سنش کمی انگیزه کاری رو از دست داده که طبیعیه برای هر فرد از طرفی دیگه هم شاهد کاهش کیفیت اثار شادمهریم تو چند تا ترکی که این 2 سال منتشر شده و امیدوارم بازم شادمهر خودش اهنگسازی و تنظیم کنه کارهاشو و کار شادمهری ازش بیشتر بشنویم
در مورد ویدیو هم می خوام بگم برای کسی مثل شادمهر واقعا این ویدیو با کارگردانی افراد داخل کشور با این موضوع ها و تکنیک های تکراری که هر روز نمونش تو شبکه های ماهواره ای که چندین ساله پخش میشه واقعا افتضاحه
اگه بخوام واقعا مقایسه کنم کارگردان ایرانی فرید خوش طینت که ویدیو های بسیار قوی برای آرش می سازه خیلی تکنینی تر و جلوتره از کارگردانای داخلیه و به نظرم شادمهر باید با این جور کارگردانا کار کنه وقتی در این سطح قرار داره
در مورد عوامل اهنگ هم
موزیک : اشکان خشایی ( که من اصلا کار شاخی ندیدم از این بشر و سعی میکنه برا ادامای معروف کار بزنه خودی نشون بده )
و کسری شجاعی هم کارگردان سابق ویدیو های یاسه
و در اخرم میکس و مستر قوی محمد فلاحی هم واقعا تحسین برانگیزه
امیدوارم بعدا کارهای قوی تر از شادمهر بشنویم
ویرایش توسط Gsshop : 06-23-2016 در ساعت 09:12 PM
الان نمیشه نظری داد ولی قاعدتا بعد این همه مدت توقع خیلی بیشتر بوده
شاید اینو خواننده های معمولی و داخلی میخوندن براشون عالی بود
عزیزم شما شادمهری هستی درست بایدم طرفداریشو کنی چه آهنگ خوب بده یا بد
فقط مشکل اینجاس تعصب زیاد از حد نشون میدی منطقی نگاه نمیکنی تمام افراد دیگه هم که انتقاد کردن اینجا نظراشون شبیه هم هست من خود شادمهر و جز بهترین های ایران میدونم شکی هم نیست ولی واقعا منطقی ببینی آهنگ جالب نبود من که جز طرفداراشم زیاد حال نکردم بعد از این همه انتظار گذاشتن انتظارم بیشتر از این بود, از کار قبلی خیلی ضعیفتر بود
امیدوارم انتقادات احترام بگذاریم یه طرفه و رو تعصب چیزی نگیم![]()
خب اینم از آهنگ جدید ... آهنگی که با پیشنهاد بچه های ایران بود.
قرار نبود شادمهر با این آهنگ کار خاصی انجام بده ... من اسمشو میذارم دوران گذر . آهنگ شادی هست و حال خوبی داره ... خلاف جهت روحیات خیلی از ماها...
این آهنگ از لحاظ ساختاری هیچ مشکلی نداره هم تنظیم هم ملودی هم صدا هم میکس و مستر ولی خب امضای سبک شادمهر پاش نیست. شاید جذب مخاطب جدید انگیزه ساخت این موزیک ویدئو باشه. خود شادمهر انگیزه ساخت آهنگ مثبت داشت و این کارو انجام داد.
احتمالا با وارث انتظار گوش شادمهریه طرفداراشو به دست بیاره.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)