شادمهر باید دوباره با شریف پور کار کنه
شادمهر باید دوباره با شریف پور کار کنه
اینم ریمیکس فقط با تو عشقم شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
اینم کلیپ اجرای فقط با تو شادمهر در عروسی بهداد کاموری (مدیر برنامه شادمهر)در حضور میا که پاک شده بود و من دوباره برای کسانی گذاشتم که ندیدن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شایعاتی که مطرحه در فضای مجازی مبنی بر اینکه شادمهر فقط یک کار در آلبوم رو خودش آهنگسازی و تنظیم کرده و در صورت صحت این قضیه جای بسی تاسف داره.مردی که چند سال قبل در پاسخ به سوال مجری برنامه طپش مبنی بر اینکه تو حاظری بهترین موزیک هاتو به خواننده های دیگه بسپاری تا بخونن و در جواب شادمهر میگه که بله حاضرم.چون تو ذهنم پر از ایده های جدید هستش که بازم بتونم موزیک های به روز بسازم.پس کجاس اون همه استعداد؟آیا میشه گفت که شادمهر از خوانندگی اشباع شده؟یا میتوان گفت شادمهر مدتی خودشو رو میخواد مدتی وقف خانوادش کنه و کارها رو سپرده دست مدیر برنامه هاش کاموری و فرشباف.
من هم مثل بقیه منتظر می مونم ببینم ایده شادمهر مارو راضی خواهد کرد یا ن.
امیدوارم بین کارهای پخش شده شادمهر(رابطه،معروف،گمت کردم،حس خوبیه،فقط با تو عشقم)حداقل یک و نهایتا دو کار در آلبوم قرار داشته باشه.
امیدوارم از مونا برزویی،سروش دادخواه،جواد شزیف پور،روزبه بمانی،پگاه موسوی،الناز اسفند فرد یک کاری در آلبوم داشته باشند.
محمد ناهیدی یک یا دو تنظیم داشته باشه و شاهد حضور میلاد هاشمی در آلبوم نباشیم.
ولی باز میگم امیدوارم بیشتر موزیک ها و تنظیم رو خود شادمهر انجام بده و حرف هایی که وجود داره در حد همون شایعه باشه.
توضیح شادی راجع به ویولون زدن و خوندن باهم
اولین سازی که شادمهر بصورت حرفه ای نواخت ترومپت بود
![]()
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)