یادش بخیر تا لحظه اعلام نتایج انتخابات سال 92 "یه دختر" یکضرب پلی شد
شب تا صبح بیدار موندم مدام چک کردن اینترنت و اخبار و شایعات و درصدها
برام خیلیه یه دختر خیلی ارزشمنده
یادش بخیر تا لحظه اعلام نتایج انتخابات سال 92 "یه دختر" یکضرب پلی شد
شب تا صبح بیدار موندم مدام چک کردن اینترنت و اخبار و شایعات و درصدها
برام خیلیه یه دختر خیلی ارزشمنده
البته اگه خوشت نمیاد درکت میکنم پیمانبالاخره موسیقی تخصصی گوش میدی معیارها و ملاکهات محترم و ارزشمنده
![]()
فقط با تو عشقم
همون موقع گفتم شعرش دو نفرس و برای عاشق معشوقهایی که دارن با هم زندگی میکنن خوبه
متاسفانه تو اینترنت بیشتر قشر تنها و افسرده هستن برا همین چندان نظرات اینترنتی معتبر نیست درباره این اهنگ
شاد و جذاب
هر آهنگ در جایگاه خودش زیباست
کمال طلبی (و دربرخی موارد عادت کردن و بت سازی از چند آهنگ) نباید باعث بشه خواننده محدود بشه تو همون خط سیر فقط کار کنه
دلم چقد پر بود Sorry
این خاصیت شادمهر هست که حتی اگر قوی ترین آهنگ آرشیوشم هم ریلیز کنه منتقد وجود داره (مثل آلبوم عجیب و جادویی طرفدار با اون طیف رنگی از آهنگ ها و سبک ها که باز منتقد داشت)... همیشه توقعات از شخص شادمهر عقیلی بسیار بالا هست.
قرار نیست در وارث تکنوازی ساز اتفاق بیفته یا تحریر لیمیت زده بشه ، قرار هست پیام و دغدغه اجتماعی گفته بشه - قرار هست کمی بیشتر فکر کنیم همین. این یک استاندارد هست مثل باب دیلان که بسیاری از آهنگ های اجتماعی که ارائه داد تنها با یک گیتار بود و با پیام هایی جهانی.
به نظرم شادمهر بعد از مدت ها به سبک و سیاق آهنگ هایی که در ایران (که عمدتا حسی و ساده بود و البته طرفداران بسیاری هم داشت) ارائه داد ،خوند و تنظیم کرد. همین سبکی که محسن چاوشی عزیز در پیش گرفته ملودی هایی که با شعر جذاب میشه ... این آهنگ شادمهر به آهنگ های امروزی چاوشی نزدیکی بسیار داشت که البته در تنظیم میتونست وقت بیشتری بذاره ...
موسیقی برای لذت سالم هست. تعصبات خرابش میکنه ...
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)