وای برای این روز سرد چه ویدیویی میشه ساخت بدن سینارت بسازه چه ویدیویی میشه
نوشته اصلی توسط flick روز سرد ویدیو داره
روز سرد با یه تیم جدیده
نوشته اصلی توسط Hosein333 روز سرد ویدیو داره آره دیگه ادامه میدمت هم هست تا فرید جون هست مشکلی نیست شادمهر همه رو ویدئو میکنه خدا کنه غرور ویدئو بشه
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 روز سرد با یه تیم جدیده فرید ناصری نشون داد از زیگوارت بهتره ولی به سینارت نمیرسه تیم جدید یعنی به غیر از اینا فکر کنم زیگوارت ویدیو شو بسازه
نوشته اصلی توسط flick آره دیگه ادامه میدمت هم هست تا فرید جون هست مشکلی نیست شادمهر همه رو ویدئو میکنه خدا کنه غرور ویدئو بشه پس اهنگ اس شادمهر هم مشخص شد غرور یعنی امکانش هست بشه
نوشته اصلی توسط Hosein333 پس اهنگ اس شادمهر هم مشخص شد غرور یعنی امکانش هست بشه سلیقه ی کج و کوله ی من اینو میگه ، حالا آخرش دیدی تو نظر سنجی ها آخر شد
نوشته اصلی توسط flick سلیقه ی کج و کوله ی من اینو میگه ، حالا آخرش دیدی تو نظر سنجی ها آخر شد خوشبین باش شادمهر اخر نداره یکی از یکی بهتر ولی 2و3 شاهکار داره تو البوم که یکیش از نظر من روز سرده با اون دموی عالی
اهنگ جدید حسین قربانپور رو هم گوش کنید اهنگش یه کم کوچولو شبیه تجربه کن هستش
نوشته اصلی توسط Hosein333 فرید ناصری نشون داد از زیگوارت بهتره ولی به سینارت نمیرسه تیم جدید یعنی به غیر از اینا فکر کنم زیگوارت ویدیو شو بسازه تیم جدید زیگورات نیست یه تیم غیر از همس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن