صفحه 2109 از 4119 نخستنخست ... 110916092009205920992107210821092110211121192159220926093109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21,081 به 21,090 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    برات ارزوی موفقیت دارم عزیز
    فرشباف از کِی با شادمهر و یراحی همکاری میکنه ؟ میشه بگید چن ساله ؟

سلامت باشی دوست عزیز
    درسته به شادمهر علاقه داشتم ولی نمیدونم چرا تا حالا در مورد شادمهر باهاش حرف نزدم با اقای رامین بصیرت نیا کار میکرد ... اونموقع آقای بصیرت نیا حم حسین خانی و رجب پور رو داشت و تهیه کننده گنده ای بود اما خیلی آلبومای مجوز گرفته رو میخوابوند و واسه انتشارشون لفت میداد ... منو به فرشباف معرفی کرد ... اونموقع شرکت تصویرگستر پاسارگاد اسمش تصویر دنیای هنر بود و از وقتی که پلپمپش کردن اسمشو عوض کرد که فکر کنم بازم مجوز گرفته و اینا همشون تهیه کننده های همون شرکت بودن ..
    یه آلبوم بردم پیش فرشباف با تنظیم کننده های قدر ... مدیر برنامه هنریش خودم بودم ... میخواستم بفروشمش ... برگشت گفت تو باید پول بدی تو آلبومتو پخش کنیم ما پولی نمیدیم .. 20 میلیون میگرفت .. 5 سال پیش بود ... منم آلبومو زیرزمینی دادم مرتضی که اونموقع آدمین موزیک باران بود و سایتای دیگه پخش کردن ...
    کلا تو بین تهیه کننده هایی که من میشناسم فرشباف هم پولکی تر بود و هم مغرور تر .. واسه همینم احساس میکنم که وحید پویان و محرابی نه تنها دستمزد نمیگیرن بلکه دارن پول میدن تا شادمهر اثرشونو بخونه و فرشبافم شادمهرو فدای پول میکنه

نیمه فعال
    sibiloo ولی باهات موافقم که میگی نمیشه همه تقصیرارو گردن فرشباف انداخت .. شادمهر یا یراحی خودشون عقل دارن و میتونن مثل علی لهراسبی که اونم با فرشباف تو آلبوم تصمیم همکاری کرده بود ولی دیگه همکاریشو قطع کرده مسیرشونو با اون عوض کنن و همکاریشونو قطع کنن ... خود هنرمندا هم مقصرن شاید واسشون میصرفه

فعال
    سلام.
    تمام آلبوم های شادمهر عقیلی رو با کیفیت بالا Flac میخواستم.
    امکانش هست دوستان قرار بدن؟؟؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    sibiloo ولی باهات موافقم که میگی نمیشه همه تقصیرارو گردن فرشباف انداخت .. شادمهر یا یراحی خودشون عقل دارن و میتونن مثل علی لهراسبی که اونم با فرشباف تو آلبوم تصمیم همکاری کرده بود ولی دیگه همکاریشو قطع کرده مسیرشونو با اون عوض کنن و همکاریشونو قطع کنن ... خود هنرمندا هم مقصرن شاید واسشون میصرفه
    سلام...بابت اون سایته که واسم فرستادی ممنون
    دارم ازش دانلود میکنم...فقط دانلود free چقدر دردسر داره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AliNajm98 نمایش پست ها
    سلام.
    تمام آلبوم های شادمهر عقیلی رو با کیفیت بالا Flac میخواستم.
    امکانش هست دوستان قرار بدن؟؟؟

تو انجمن هست ..بالاترین کیفیت

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    سلام...بابت اون سایته که واسم فرستادی ممنون
    دارم ازش دانلود میکنم...فقط دانلود free چقدر دردسر داره
    خواهش میکنم .. سایت ایرانی با لینک مستقیم برای آهنگهای خارجی زیاده اما زیادی تخصصی نیستن و سلیقه ای ان ..دانلود از این سایت سخته اما ارزشش رو داره

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    یادمه زمان حالم عوض میشه و اینده هم خیلیا از ترانه ایراد گرفتن ولی از نظر من ترانه هم مثل تنظیم و ملودی نیاز به نواوری و واژه های جدید داره تا کی از اغوش و عشق و چشمای ناز باید استفاده کرد همین جمله عشقای قبل از تو سوتفاهم بود اون زمون کلی ازش ایراد گرفتن ولی الان شده تیکه کلام تو فضای مجازی خوشبختانه شادمهرم میدونه ترانه باید تازه باشه
    ترجیع بند قلب من بنظر من باتوجه به اینکه ارش محرابی رو ملودی نوشته و این کار اسونی نیست با توجه به فضای اهنگ عالیه
    اینده صد سال دیگه هم همه میگن شعرش بد بود
    اگه شعر قلب من نو آوری بود خاک تو سر هر چه نو آوریه
    اگه نو آوری تو موزیک با وحید پویان درست میشه همون که سینجول میگه باید فوکید تو این نوآوری

نیمه فعال
    قابل توجه دوستان شادمهری

شاید بعضی هاتون شنیدین .. واسه اونایی که نشنیدن دارم میزارم ..

حتما دانلود کنید

خواننده عماد نکویی

شعر محمدعلی شیرازی

آهنگساز و تنظیم کننده شادمهر عقیلی

میکس و مستر ناصر فرهودی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلامت باشی دوست عزیز
    درسته به شادمهر علاقه داشتم ولی نمیدونم چرا تا حالا در مورد شادمهر باهاش حرف نزدم با اقای رامین بصیرت نیا کار میکرد ... اونموقع آقای بصیرت نیا حم حسین خانی و رجب پور رو داشت و تهیه کننده گنده ای بود اما خیلی آلبومای مجوز گرفته رو میخوابوند و واسه انتشارشون لفت میداد ... منو به فرشباف معرفی کرد ... اونموقع شرکت تصویرگستر پاسارگاد اسمش تصویر دنیای هنر بود و از وقتی که پلپمپش کردن اسمشو عوض کرد که فکر کنم بازم مجوز گرفته و اینا همشون تهیه کننده های همون شرکت بودن ..
    یه آلبوم بردم پیش فرشباف با تنظیم کننده های قدر ... مدیر برنامه هنریش خودم بودم ... میخواستم بفروشمش ... برگشت گفت تو باید پول بدی تو آلبومتو پخش کنیم ما پولی نمیدیم .. 20 میلیون میگرفت .. 5 سال پیش بود ... منم آلبومو زیرزمینی دادم مرتضی که اونموقع آدمین موزیک باران بود و سایتای دیگه پخش کردن ...
    کلا تو بین تهیه کننده هایی که من میشناسم فرشباف هم پولکی تر بود و هم مغرور تر .. واسه همینم احساس میکنم که وحید پویان و محرابی نه تنها دستمزد نمیگیرن بلکه دارن پول میدن تا شادمهر اثرشونو بخونه و فرشبافم شادمهرو فدای پول میکنه
    همینه دیگه . سخت بشه دیگه تو این مارکت وارد شد به نظرم . یا همینی که شما میگیه که باید کلی پول بدی و هزینه کنی یا یه باجی یا یه قرارداد ترکمنچایی چیزی ببندی باهاشون . یه زمانی ایران موزیک و شبکه های اینجوری بودن روزی دوتا ویدیو میدادن امثال مهدی مقدم اینا تا بالاخره دیده شدن و یه اسمی در کردن ولی الان همونم سخته به نظرم . فرشباف هم یکی مثل بقیه دنبال منافع و جیب خودش . مشخصه هرجا براش بصرفه کار میکنه چه از نظر مالی چه از نظر اسم در کردن و این چیزا . بعیدم نیست اینی که شما میگی باشه و یه پولی هم بدن اینا تا شادمهر کارشون رو بخونه . پول خرج میکنن ولی از اونور برا یه خواننده سطح پایین تر بخوان کار کنن به خاطر سابقه همکاری با شادمهر چند برابره اون پول رو در میارن . ادم سر در نمیاره از کار این جماعت . حالا شما کارتون این هست ولی منی که یه شنونده معمولی هستم خیلی ذهنمو درگیر این چیزا نمیکنم . موسیقی هم مث بقیه چیزای مملکتمون کثافت کاری زیاد داره . مثلا همین رجب پور که خیلی چیزا میگن دربارش

دقیقا همینو میگم . اگه سقوطی در کار باشه خود خواننده ها از همه بیشتر مقصرن . مخصوصا یکی مثل شادمهر که از نظر مالی تامین هست دیگه
    از یه طرف میگم فرشباف زمان تقدیر هم بوده ، زمان طرفدار هم بوده . قبل از اینا هم بوده . ادمی نیست که دو روزه اومده باشه و سوار شادمهر شده باشه
    برا یراحی هم همینطور فک کنم از اولش با فرشباف بوده
    اگه بد بود ، اگه سوار خواننده ها بوده اون موقع هم باید همینجوری میبود دیگه
    لهراسبی هم به نظرم بعد از تصمیم کلا ترکید دیگه . البوم رباتش فاجعه بود از نظر من و این تک ترک های بعدش که خیلی ضعیفن . تا ببینیم البوم جدیدش چی بشه
    من حرفم این نیست که اینا بهترینای ایرانن ولی به نظرم فاجعه هم نیستن که میکوبنشون
    به قول دوستمون که گفت دو سه تا کار اگه توی یه البوم ازشون باشه خوبه منم موافق همینم
    کاش در حد همین سه چارتا کار حضور داشته باشن تو البوم . یا از افکاری میشه استفاده کرد . افشین مقدم . نامداری و اینا هم کنار این تیم میتونن چنتا کار داشته باشن و پنج شیش تا اهنگ هم از خود شادمهر
    این از نظر من بهترین حالت ممکن هست در حال حاضر برا جمع کردن البوم
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان دقیقا درست میگی .. و کاملا باهات موافقم ...
    خواننده ها میان پیشم میگن یه شعر و آهنگ و تنظیم آماده میخوام که یه روزه هیت شه .. کلی هم پول میدم ... نه هنری دارن و نه صدایی و این تهیه کننده ها هم ازشون سوءاستفاده میکنن .. موسیقی لس آنجلس رو هم همین تهیه کننده ها و مدیرای تی وی ها گند زدن .. کلی استاد آهنگساز تو لس آنجلس هست اونوقت اونا برای اینکه آهنگ رایگان گیرشون بیاد میدن سعید ساشا که با امیدجهان کار میکنه واسه لیلا فروهر آهنگ بسازه و در مورد بقیه هم همینطور ، حالا میگیم که لیلافرهور آهنگسازی بلد نیست و مجبوره اما امثال شادمهر چی؟؟ شادمهر راحت طلب شده وگرنه امثال فرشباف کی ان که بخوان بهش بگن چیکار کن یا نکن ... وضعیت موسیقیمون خوب نیست ... نباید این بلا رو سر بزرگای موسیقیمون بیارن ... و بزرگای موسیقیمونم باید اینقدر عاقل باشن که عقلشونو دست اونا ندن ..

صفحه 2109 از 4119 نخستنخست ... 110916092009205920992107210821092110211121192159220926093109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع