نوشته اصلی توسط Mo$en کار خوب بود نمره قبولی رو ازم گرفت تشکر چطوری محسن ؟؟؟ چه عجب بالاخره پسندیدی همیشه نظر منفی میدادی
Mo$en
نوشته اصلی توسط mohammadho3in چطوری محسن ؟؟؟ چه عجب بالاخره پسندیدی همیشه نظر منفی میدادی گفتم نمره قبولی گرفت داداش ۲۰ ک ندادم بهش با ۱۰ هم قبول میشه شد
mohammadho3in
نوشته اصلی توسط Mo$en گفتم نمره قبولی گرفت داداش ۲۰ ک ندادم بهش با ۱۰ هم قبول میشه شد میدونم داداش
نوشته اصلی توسط masoud741 خخخخخخ تو انکار دلت با این گروه صاف نمیشخ انصافا نسبت ب کارای قبلیشون آهنگ و تنظیم بهتر بود خوب بود در حد تنهاییام چی بگم دیگه میگم خوبه
نوشته اصلی توسط Mo$en گفتم نمره قبولی گرفت داداش ۲۰ ک ندادم بهش با ۱۰ هم قبول میشه شد اساتید اومدند
نوشته اصلی توسط entehaa خخخ فربد خدا بهت انصاف بده وقتش نیست حالشم ندارم قبول داری یه زمانی با هر اهنگ جدید مو به تن ادم سیخ میشد؟ الان شد؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 وقتش نیست حالشم ندارم قبول داری یه زمانی با هر اهنگ جدید مو به تن ادم سیخ میشد؟ الان شد؟ یه چیزی هست بعدا میگم حالا
امیر فک کنم ویدیو اومده
یکی به این تلگرام نسل شادمهر بگه خودت فقط تو کف موندی ملت صدبار حالا گوشش دادن تا الان
صدای شادمهر بی نظیره کلا صدای شادمهر اهنگ قشنگ کرده از نظر من از روز سرد خیلی بهتر تنظیمش گروه داره پیشرفت میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن