نوشته اصلی توسط ebihamed تنوع ترکها خیلی بیشتر از تجربه کنه میدونم منظورم اینه ک شما اینو جزو خوبای آلبوم میدونید یا متوسط
نوشته اصلی توسط Farbod-7 باور نکن معین راهبر عجب اهنگیه
نوشته اصلی توسط Hosein333 عجب اهنگیه کار علیرضا افکاری اگه اشتباه نکنم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 کار علیرضا افکاری اگه اشتباه نکنم اشتباه نمیکنی، افکاریه
Farbod-7
نوشته اصلی توسط masoud741 میدونم منظورم اینه ک شما اینو جزو خوبای آلبوم میدونید یا متوسط مسعود جون من قبلا هم گفتم کار ضعیف آلبوم قلب من بود باقی کارها هر کدوم تو سبک خودشون کارای قشنگی شده و همه ی سلیقه ها رو راضی میکنه
دموی سفر من راضی کرده
نوشته اصلی توسط ebihamed مسعود جون من قبلا هم گفتم کار ضعیف آلبوم قلب من بود باقی کارها هر کدوم تو سبک خودشون کارای قشنگی شده و همه ی سلیقه ها رو راضی میکنه مرسی عزیزم
الان شبکه نسیم داره رضا یزدانی زنده میخونه.. عنم گرفت... خداییش کیا میرند کنسرت این...صداش میلرزه
shadisl
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی قدیمیه این مصاحبه، تقریبا یکی دو ماه بعد از البوم اخر یگانهس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن