نقطه ضعف تصویر سرنوشت تو بی من اعتراف قلب من ۳تا دیگه مونده شایدم ۲تا
نوشته اصلی توسط Hosein333 نقطه ضعف تصویر سرنوشت تو بی من اعتراف قلب من ۳تا دیگه مونده شایدم ۲تا آلبوم از 8تا بیشتره
نوشته اصلی توسط Hosein333 تقدیر اخره چرا خیالی نیست ادم و حوا نیستن تو لیستت از ضعیف به خوب نوشتم ادم و حوا رسمی نیست، خیالی نیست رو یادم رفت بذارش بین ادم فروش و دهاتی
نوشته اصلی توسط me16 از ضعیف به خوب نوشتم ادم و حوا رسمی نیست، خیالی نیست رو یادم رفت بذارش بین ادم فروش و دهاتی اهان اینطوری باشه قبوله
البوم های تصویر و تجربه کن رو باید از کارنامه شادمهر حذف کرد تصویر ضعیف ترین البوم شادمهر خواهد بود
peyman.2012
نوشته اصلی توسط masoud741 آلبوم از 8تا بیشتره من فکر میکنم ۹تا باشه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 البوم های تصویر و تجربه کن رو باید از کارنامه شادمهر حذف کرد تصویر ضعیف ترین البوم شادمهر خواهد بود فربد بهترین البوم شادمهرو به ترتیب بگو اولی مسافره میدونم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 البوم های تصویر و تجربه کن رو باید از کارنامه شادمهر حذف کرد تصویر ضعیف ترین البوم شادمهر خواهد بود نه انشالله خوبه بقیه ترک ها
نوشته اصلی توسط masoud741 نه انشالله خوبه بقیه ترک ها البته من از 3تا ترک پخش شده از 100 30 میدم اونم بخاطر سرنوشت
نوشته اصلی توسط Hosein333 فربد بهترین البوم شادمهرو به ترتیب بگو اولی مسافره میدونم همه عالی بودن مسافر دهاتی ادم و حوا پرپرواز تقدیر خیالی نیست ادم فروش پاپ کرن طرفدار ولی تجربه کن و تصویر اسمشون کنار اینا نیست این دوتا البوم یه جور شوخی بودن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن