صدام بزن قفس فرصت اعتراف تصویر نقطه ضعف قلب من تو بی من سرنوشت
Elenaz, erno69, KamkarDel
نوشته اصلی توسط entehaa صدام بزن قفس فرصت اعتراف تصویر نقطه ضعف قلب من تو بی من سرنوشت از بین سه قطعه ی آخری، به نظرم سرنوشت از همشون بهتر بوده. حالا ببینیم 6 تا قطعه ی جدید چجوری باشند. نظر و انتقاد انشاالله بعد از پخش آلبوم باشه. محض یادآوری برای دوستانی که میان طبقه بندی میکنند
نوشته اصلی توسط entehaa صدام بزن قفس فرصت اعتراف تصویر نقطه ضعف قلب من تو بی من سرنوشت اینو کجا گذاشته
نوشته اصلی توسط entehaa صدام بزن قفس فرصت اعتراف تصویر نقطه ضعف قلب من تو بی من سرنوشت قبلا هم یه کار به اسم قفس داشته
ویرایش توسط Hosein333 : 02-10-2018 در ساعت 03:32 AM
نوشته اصلی توسط masoud741 ص دیگه چیه صبر؟؟؟ صحنه؟؟؟صابون گلنار؟؟ صدام بزن
نوشته اصلی توسط entehaa صدام بزن قفس فرصت اعتراف تصویر نقطه ضعف قلب من تو بی من سرنوشت این قفس همونی بود که میگفتم اسمش شبیه یکی از کارهای ایرانه و احتمال عوض شدنش زیاه و ص هم صابون گلنار نبود صدام بزن بود 😄😄
نوشته اصلی توسط ebihamed این قفس همونی بود که میگفتم اسمش شبیه یکی از کارهای ایرانه و احتمال عوض شدنش زیاه و ص هم صابون گلنار نبود صدام بزن بود ������������ این ترک لیست منبعش کجاست؟
تا اونجایی که من خبر داشتم فرصت و صدام بزن و قفس هنوز اسماشون قطعی نشده بود خصوصا قفس که هنوزم میگم احتمالا عوض میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن