آلبومش بد نی ... الکی مثلاً دارم گوش میدم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اع صاحاب تاپیک شدی پارسا بود که رفت پی بیل و کلنگ صاحب تاپیک شماها هستین ما کاره ایی نیستیم که منو جانشین انتخاب کرده
Parsa8
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آلبومش بد نی ... الکی مثلاً دارم گوش میدم احسان شعرش طولانیه یا نه فقط اینو بگو خواهش میکنم
نوشته اصلی توسط Hosein333 صاحب تاپیک شماها هستین ما کاره ایی نیستیم که منو جانشین انتخاب کرده منِ کذاب هیچکاره ام ولیعهد شدی پ
نوشته اصلی توسط Hosein333 احسان شعرش طولانیه یا نه فقط اینو بگو خواهش میکنم راستی مسعود کجاست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 راستی مسعود کجاست همین زیر قایم شده فقط هم تو فکر متراژ ترانه ست
بعد یه ماه رفتم سراغ ایمیل فقط مسعود سی چهل بار تگم کرده بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بعد یه ماه رفتم سراغ ایمیل فقط مسعود سی چهل بار تگم کرده بود همش هم در مورد متراژ ترانه میپرسه اگه متراژ ترانه کوتاه باشه کونه هممون میزاره قسم خورده
نوشته اصلی توسط Hosein333 همش هم در مورد متراژ ترانه میپرسه اگه متراژ ترانه کوتاه باشه کونه هممون میزاره قسم خورده کارای هیت شادمهر همش ترانش کوتاهه ... اصن کلاً شادمهر با ترانه بلند مشکل داره ملودی نشینه روش قیچی میکنه با یه تنظیم مشتی درستش میکنه البته درستش میکرد
جا داره با پدیدار شدن بعضی آدما.... از ebihamed بخاطر اخبار درستش تشکر کنیم
RAHAM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن