نه اصلا منظورم این نیست
راستش تصور میکردم با این عوامل ناشناس کار خیلی داغون از آب دربیاد که خدا رو شکر این طور نبود
تنظیم با ریتم و خط ملودی همخونی داره ولی متاسفانه تنظیم کننده نتونسته خوب درش بیاره و حسابی مبتدیانه و آماتوری کار کرده
اگر هنرمندی و تجربه تنظیم خودش را توی این آهنگ به کار میبرد (البته با این اوضاع تو خواب باید میدیدیم) قطعا انتقادات کمتری به این کار وارد میشد و اکثریت لذت بیشتری میبردن ازش
کلا تو این انجمن ی اکیپ 4.5نفره تشکیل دادید و خودتون استاد میدونید..هرکی هم از آهنگای جدید خوشش بیاد از نظر شما یا شادمهر ی نیست یا از موسیقی چیزی حالیش نیست...آقا اگه خوشتون نیومده گوش ندید بذارید بقیه ک لذت بردند آهنگ گوش کنند .. نظر خودتون هم ب بقیه تعمیم ندید..بهتره باید بیرون از این انجمن تا ببینید چقدر از آهنگ خوششون اومده البته میدونم اونا هیچکدوم شادمهر ی نیستند فقط شماها هستید
اینجا کلاس درس نیست پس بحث استاد و دانشجو منتفیه.
برا اینکه از نظراته مخالف با سلیقت اذیت نشی آدمایه اینجا رو به چشم داداشت ببین.
منو که شخصا به چشم برادری ببینید که به ترانه خیلی اهمیت میدم. تو این زمینه بی سواد هم نیستم، اعصابم بهم میریزه یکی که ترانه سرا نیست خودشو جا میزنه و چند کلمه سطحی میگه به اسم ترانه.
15 سال پیش صدایه شادمهر رو انتخاب کردم عاشقه صداشم هستم، و از این صدایه قدرتمند ترانه ی خوب هم میخوام. نمیخوام شعر سنگین بخونه که هیشکی نفهمه چی میگه، میخوام یه ترانه ای بخونه که این ترانه بدونه صدایه شادمهر به خودی خود زیبایی داشته باشه. اون موقع شادمهر همچین ترانه ای بخونه آهنگش هیت میشه.
چند بار این کار رو کرده امیدوارم برگرده به هموند روند/
الان این شعر افشین یداللهی رو ببین به تنهایی قشنگه بدونه اینکه صدایی اونو دکلمه کنه یا موسیقی براش زده بشه
معجزه ی نگاه او بود
نه زیبایی من
ویرایش توسط Aghili : 11-22-2018 در ساعت 09:25 AM
دوستان با اجازه از محضزرتون یه سوال دارم :
این آهنگ کاور رضا صادقی بود یا از تحریرها و لحن رضا صادقی استفاده شده بود ؟
با یه مشت حرفای تازه ... از اینجا به نظرم رضا صادقی طور میاد
اساتید کارشناس پاسخ می دهند
بعد از دو روز و گوش کردن مداوم
نظرم نسبت به آهنگ تعدیل تر شده
آهنگ شاخی نبود
ولی خوب بود
چند بار اول واقعا نچسب بود
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)