نوشته اصلی توسط peyman.2012 در خدمتیم داداش فقط امیدوارم بپسندین آهنگارو فعلا این کار رو بگیر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با این آلبوم یونانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فکر کنم تا حدودی با سلیقه ام آشنا باشی قبلا آهنگای یونانی بهت معرفی کرده بودم موری جان اها یادم اومد ایوالله موزیکای یونانیت باحال بود اون زمانا
peyman.2012
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این یارو از مقلدین سیاوش بود خود اهنگ جالب بود ولی اصلا با صداش همون موقع هم حال نمیکردم اصلا شروع اهنگ هم شبیه یکی از اهنگای سیاوش بود کل البومش به نظرم از لحاظ شعرو موزیک خیلی خوبه نسبت به چیزایی که امروزه میاد اهنگ خط موازی و شاپرک کلا همه شعرا خوبن
ویرایش توسط Farbod-7 : 08-26-2019 در ساعت 12:33 PM
نوشته اصلی توسط Farbod-7 کل البومش به نظرم از لحاظ شعرو موزیک خیلی خوبه نسبت به چیزایی که امروزه میاد اهنگ خط موازی و شاپرک کلا همه شعرا خوبن اسم خواننده چی بود؟؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 کل البومش به نظرم از لحاظ شعرو موزیک خیلی خوبه نسبت به چیزایی که امروزه میاد اهنگ خط موازی و شاپرک کلا همه شعرا خوبن یادمه اولین البومش خوب فروخته بود
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 اسم خواننده چی بود؟؟ راما
9NIMA1
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 اسم خواننده چی بود؟؟ البوم هر جا باشی دوست دارم خوب گل کرده بود انگار بعدی هارو گوش ندادم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR راما نوشته اصلی توسط Farbod-7 البوم هر جا باشی دوست دارم خوب گل کرده بود انگار بعدی هارو گوش ندادم اسمش آشناس برام! فک کنم شبکه ایران موزیک زیاد تبلیغشو میکرد :)
ویرایش توسط 9NIMA1 : 08-26-2019 در ساعت 03:38 PM
MaMaTiR
اجرای محشر دور شدی در کنسرت چند شب پیش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم مزخرف میلاد هاشمی برای آهنگ احسان خواجه امیری
نوشته اصلی توسط entehaa اجرای محشر دور شدی در کنسرت چند شب پیش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اجرای زندهی زنده است؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن