نوشته اصلی توسط
nasernew
هر کی بره عربستان مسلمون نیست ؟ میرفت فلسطین مسلمون بود ؟ ما مشکلمون با عربا به خاطر اسلام نیست بلکه کاملا سیاسیه .. اگه عربا سنی هستن پس فلسطینی ها هم سنی ان و حتی وقتی تو بیمارستانهای ایران بستری بودن و میخواستن بهشون خون تزریق کنن میگفتن خون شیعه به ما تزریق نکنید که نجسه .. شادمهر رفته تو یه کشور مسلمون کنسرت کذاشته و قیدشو زدی ؟ وقتی تو کشورهای غیرمسلمون کنسرت میذاشت قدیشو نزده بودی ؟ تازه سر اسلام منت میزاری ؟ اسلام به امثال تو نیازی نداره .. شما اسلام رو بدنام کردین .. شماها دقیقا مثلابعضی از اخونداها در ایران و حتی بن سلمان با نام اسلام ریا میکنید چون حرفاتون و منطقتون خیلی بی معنیه ..
من با عربا مشکل دارم سر اینکه با فارسی زبونا رقابت دارن و به خلیج فارس میگن خلیج عرب وگرنه مشکلم اصلا دینی نیست .. همه کافرن و تو مسلمون ؟ اینکه اینقدر به خودت و دینت میبالی یعنی خیلی مغروری .. شاید پیرو حکومت فاسد ایرانی .. اگه عربستان رو سر مردم یمن بمب میریزه ایرانیا هم با کمک به بشار اسد رو سر مردم سوریه بمب میریزن
در مورد چاووشی هم بگم که من طرفدارشم و اهنگهای پرمغز زیادی خونده اما ابی رو بیشتر میپسندم و درسته دخالت های بیجای مهشید باعث این حواشی شد اما چاووشی حق نداشت به ابی توهین کنه . موسیقی فراتر از مرزهاست و خودم موسیقی های یونانی و عربی و ترکی و رومانی و روسی و ..... گوش میدم و زبونشونم بلد نیستم و ابی هم خوب کاری کرد که رفت عربستان .. اگه مهشید به اعتقادات چاووشی توهین کرده چه ربطی به ابی داره که چاووشی به جای مهشید به ابی توهین میکنه ..
لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید