صفحه 3880 از 4119 نخستنخست ... 2880338037803830387038783879388038813882389039303980 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,791 به 38,800 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    گزارش بهمن بابازاده از کنسرت شادمهر

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اگه بخوام پنج نفر رو اسم ببرم که به شکل وحشتناکی عقده دیده شدن دارن و برای دیده شدن دست به هر کاری میزنن یکیش این بابازاده هست :)))))
    از خبرای مزخرفش و خبرای مهاجرت خواننده ها بگیرید تا همین قضیه تجاوز شادمهر که بهش دامن زد...
    اخرین مورد هم همین جوی که راه انداخت برای این گزارش !!!!!!
    همه‌ي خودم رو برای این گزارش گذاشتم :)))))))))) انقد بدبختی که همه‌ی خودت اینه ؟‌ بلیط گرفتی رفتی یه کنسرت دیگه ( تازه اگه همون بلیطم گرفته باشه )
    مثل بقیه اون چند هزار نفری که اونجا بودن
    فیلمای اجراها رو گذاشته با صحبتای تکراری مزخرف و ادیت‌های تکراری و مسخره از فیلم پرپرواز
    اولش هم که میگه کنسرت هفت هزار نفری !!!!!!
    تا جایی که من دیدم دو هزارتا بلیط فروخته شده بود و دور تا دور سالن خالی بود !!!
    از تشکری که بهداد تو کامنتا ازش کرده بود هم میشه فهمید که ویدیوی سفارشی ساخته شده بود و ... ای بابا ای بابا :))))
    شادمهر دیگه با هیچ شخص و شبکه ای مصاحبه نمیکنه
    هیچ برنامه و مراسمی هم نمیره
    نظر هیشکی هم براش مهم نیست
    فقط کار خودشو میکنه
    اهنگ ضعیف باشه، کنسرت ضعیف باشه، ویدیو ضعیف باشه...
    مهم نیست براش کسی خوشش نیاد
    پس باید بیخیال این مصاحبه و این چیزا شیم کلا :))))
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

3. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    اگه بخوام پنج نفر رو اسم ببرم که به شکل وحشتناکی عقده دیده شدن دارن و برای دیده شدن دست به هر کاری میزنن یکیش این بابازاده هست :)))))
    از خبرای مزخرفش و خبرای مهاجرت خواننده ها بگیرید تا همین قضیه تجاوز شادمهر که بهش دامن زد...
    اخرین مورد هم همین جوی که راه انداخت برای این گزارش !!!!!!
    همه‌ي خودم رو برای این گزارش گذاشتم :)))))))))) انقد بدبختی که همه‌ی خودت اینه ؟‌ بلیط گرفتی رفتی یه کنسرت دیگه ( تازه اگه همون بلیطم گرفته باشه )
    مثل بقیه اون چند هزار نفری که اونجا بودن
    فیلمای اجراها رو گذاشته با صحبتای تکراری مزخرف و ادیت‌های تکراری و مسخره از فیلم پرپرواز
    اولش هم که میگه کنسرت هفت هزار نفری !!!!!!
    تا جایی که من دیدم دو هزارتا بلیط فروخته شده بود و دور تا دور سالن خالی بود !!!
    از تشکری که بهداد تو کامنتا ازش کرده بود هم میشه فهمید که ویدیوی سفارشی ساخته شده بود و ... ای بابا ای بابا :))))
    شادمهر دیگه با هیچ شخص و شبکه ای مصاحبه نمیکنه
    هیچ برنامه و مراسمی هم نمیره
    نظر هیشکی هم براش مهم نیست
    فقط کار خودشو میکنه
    اهنگ ضعیف باشه، کنسرت ضعیف باشه، ویدیو ضعیف باشه...
    مهم نیست براش کسی خوشش نیاد
    پس باید بیخیال این مصاحبه و این چیزا شیم کلا :))))
    این بابازاده نهایت آرزوش انداختن یه عکس با شادمهر بود که بهش رسید کاملا مشخصه همین کلیپ ساخته شده هم بارها و بارها از زیر دست بهداد و شادمهر رد شده تا اجازه ی پخش گرفته باشه یه مشت حرف احساسی و کهنه که هیچ دردی از هوادارای اصیل شادمهر دوا نکرد حرفایی که سه چهار ساله مث سرطان داره همه ی هواداراشو میخوره و به گوش شادمهر نمیذارن برسه حتی دیشب وقتی بهداد کامنت گذاشت زیر پست بابازاده فورا یه عده رفتن بهش توپیدن که تو باعث شدی شادمهر به این روز بیفته و اینحرفا ولی سریعا شروع کردن به پاک کردن پیاما و خفه کردن صدای هوادارا ... بعد اینا ادعای آزادانه زندگی کردن و حرف زدنشون میشه وقتی چهار تا انتقاد ساده رو از نطفه خفه میکنید دیگه هیچ انتظاری نباید از شادمهر در آینده داشت

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها

از اول هم معلوم بود این یارو ارضه مصاحبه با شادمهر را ندارند. چندتا تیکه از کنسرت را گذاشته کنار هم اسمش را گذاشته گزارش

6. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    این بنده خدا هم البته بیشتر از این کاری ازش برنمیاد وقتی بهداد مث کابوس بالا سرشه جرات کوچکترین انتقاد نداره که اگه کنه بهداد راش نمیده کنسرت شادمهرم مصاحبه نمیکنه بیشتر از این نمیتونس کاری کنه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mortezi212 نمایش پست ها
    اندی = استاد

نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    استاد اندی
    بله که استاد اندی ... پس چی که استاد اندی ... حسودا
    ostad andy the king of rock music

فوق حرفه ای
    ینی کی فکرشو میکرد یه روزی یکی مثل احمد سعیدی پشت شادمهر در بیاد ازش دفاع کنه ...

فوق حرفه ای
    این یارو بابازاده حکم شریفی نیای موسیقی رو داره ... یه زمانی مافیا بود برو بیایی داشت واسه خودش ولی حالا هیچی فقط سعی میکنه هیجان ایجاد کنه خودنمایی کنه که ایها الناس هنوزم من هستم ... بسیار شبیه به آخرای کار سایت بیا تو شده ...
    چند روز پیش برای بازگشت شهرام شب پره نوشته بود ... مثلاً میخواست جو ایجاد کنه از یه سوء تفاهم چند هفته پیش .... همین نشون میده از همه جا بی خبره ... در حالی که شهرام شب پره شب یلدا شبکه طپش گفت فروختم رفتم ترکیه خیلی راضیم از اونجا ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ینی کی فکرشو میکرد یه روزی یکی مثل احمد سعیدی پشت شادمهر در بیاد ازش دفاع کنه ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حالا چی گفته؟

صفحه 3880 از 4119 نخستنخست ... 2880338037803830387038783879388038813882389039303980 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 3 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع