فقط نسبت به آهنگ چرت قبلی خیلی بهتر بود. با تشکر![]()
فقط نسبت به آهنگ چرت قبلی خیلی بهتر بود. با تشکر![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این منصور فرهادیان قبلا برای میثم ابراهیمی و ادوین و هوروش و محمد علیزاده و فرزاد فرخ و باران و مسیح و آرش هم کار ساخته بوده. جالبه اکثر کاراش هم 6 و 8 و شاد بوده. اگه شادمهر بازم باهاش کار کرده باشه ممکنه یه شیش و هشت هم بده![]()
من که مثل بقیه دوستان استاد نیستم ولی من از آهنگ خوشم اومد.به هر حال سلیقه افراد متفاوته
جالبه دیروز بحث فوتبال و والیبال و دو تا استوری بود ... شادمهر هم صدای ما رو شنید بلافاصله استوری گذاشت ...![]()
وقتی هدف بت باشه همه چی یکبار مصرف میشه ...
از پارسا جان چند وقته خبری نیست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه کار هم از ترانه های آبکی ایمنی بهتر بود..در کل خودتون را اذیت نکنید اگه خوشتون اومد گوش بدید خوشتون نیومد گوش ندید.از زمان آلبوم تجربه کن تا الان تو این فروم بحث این بوده که باید خودش بسازه ولی هیچ اثری نداشته و نداره غیر از بحثای بی فایده و الکی. درسته شادمهر خیلی افت کرده ولی من هنوزم به خاطر تموم خاطرات قشنگی که واسم ساخته و آهنگایی که هنوز رو دستش نیومده دوستش دارم و هیچوقت هم خجالت نمیکشم که بگم فن شادمهرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)