گروه کر نمیتونه این حجم صدا رو از خودش تولید کنه ...
گروه کر نمیتونه این حجم صدا رو از خودش تولید کنه ...
اندازه یه کتاب توضیح دادی که این اجرا پلی بک هست، حالا مگه همین پلی بک رو چه کسی خونده؟ اگر کسی غیر شادمهر خونده، میشه قبول کرد ولی وقتی دوتاشم کار یه نفره واقعن چه دلیلی داره اجرای خونگی رو هم پلی بک کنه اونم یه اهنگ سه دقیقهای، حالا کنسرت یه ساعت سرپاست کم میاره ولی این اجرا هیچ جوره نمیتونه پلی بک باشه نه یکاری کن نه شب برهنه.
پ ن: بعنوان پیشکسوت این فروم واست احترام قائلم ولی از وقتی یادمه همیشه دنبال حاشیه بودی هیچوقت تو و چند نفر دیگه اجازه ندادید یه اهنگ در این فروم به حاشیه نره
اینارو بعنوان یه دوست بهت گفتم
انتها جان دوست عزیز من زیاد سخت نگیر هرکس بالاخره واسه خودش دلایلی داره و واسه خودش اونو تحلیل میکنه .شما میگی پلی بک نیست دلایل خودتو داری احسان میگه پلی بک و اون هم دلایل خودش را داره.در ضمن خود احسان گفت که هیچ مشکلی با پلی بک نداره و اونو بد نمیدونه و خواننده های بزرگ دنیا هم پلی بک میخونند تو کنسرتاشون. مورد آخر هم که گفتی احسان به حاشیه میبره همه آهنگارو باهات موافق نیستم چون یادمه در مورد آهنگ تماشا خیلی از آهنگ تعریف کرد و گفت هیچوقت فکر نمیکردم که با آهنگ شادمهر گریه کنم. بعدش هم کلی از آهنگسازی شادمهر واسه مهستی تعریف و تمجید کرد.... در کل اینجا فروم و هرکس نظرش محترم. بیاید بهم سخت نگیریم و همو ناراحت نکنیم اینجا میایم که واسه چند دقیقه هم که شده از زندگی و سختی هاش فاصله بگیریم و سرگرم باشیم... من همه بچه های فروم را مثل داداشم دوست دارم..نوکر همتونم هستم
اندازه یه کتاب دلیل آوردم ولی قبول نمیکنی ...!!! ( انتظار هم ندارم قبول کنی ...) چرا ...؟! چون تعصب داری و همه چیز رو اینجوری دنبال میکنی ... خیلی همه خوبه ولی من همچین نگاه کورکورانه به موسیقی ندارم ... هر کی هم میخواد باشه ... از مدرن تاکینگ و توماس و دیتر که باهاشون زندگی کردم تا شادمهر ...
یعنی اگه خواننده دیگه ای پلی بک کنه قبوله و شادمهر محاله ممکنه ...؟! عجب ...! مرزهای تعصب رو رسماً جابجا کردی ... میتونم بپرسم چند سالته ...؟
کنسرت یه ساعت سرپاست کم میاره ...؟! شادمهر چند سالشه که نفس کم بیاره ...؟! 80 سالشه ...؟! اگه مثلاً بگیم سیاوش قمیشی تو این سن نفس کم بیاره و خسته بشه (کنسرت یوتیوب تیاتر ) باید بهش حق داد ... ولی شادمهر تو 50 سالگی که هیچ تو 45 سالگی هم پدال میزاره زیر پاش ... همه هم میدونن پلی بکه ولی به عشق خودش میرن کنسرت ...
پ ن : اول اینکه لقب پیشکسوت فروم رو بار اوله بهم میگن تو اینهمه سال ...
ما که برای همه احترام قائل بودیم و هستیم ...
از نظر شما نظر مخالف به به چه چه کردن ، میشه دنبال حاشیه و دعوا بودن ...! این دیگه قابل انکار نیست و از تعصب میاد کاریش هم نمیشه کرد ...
حاشیه نرفتن اهنگ تو این فروم از نظر تو و چند نفر دیگه اینه که همه به به چه چه کنن و تعریف های آنچنانی و شادمهر رو تا خدا بالا ببرن ... دیگه کاملاً آشنا هستم با این مسائل ...
بازم میگم من نظرمو عوض نمیکنم همرنگ جماعت نمیشم ...
کنسرت آزاد در ناف عسلام ... کنسرت ممنوع در مَشَد ...
پلی بک این کنسرت شبیه پلی بک کنسرت های مدرن تاکینگ بود اینقد تابلو ... حتی نانسی آخراش داره به عربی میگه الآماده این الحالا الحاللللل میپره بالا پایین هنوز صداش داره پخش میشه ... اینقد تابلو ... ولی جمعیت رو ببین ... همه داره حال میکنن ... هیشکی با موبایل به فکر اینستاگرام و مچ گیری که ای الپلی بک فی النانسی نیست ...
فرق ما با اینا اینه ... ما پول میدیم و از خواننده میخوایم زنده بخونه و به ما خدمات برتر ارائه بده عین سنتر و مرکز خرید ... اونا پول میدن برای عشق و حال ، پلیبک ملی بک پشمشونم نیست ...
و منی که هیچ وقت روزبه بمانی گوش نمیدادم ناگهان با این کار تازه ش شدید ارتباط گرفتم ... حرف نداره خدایی
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هوش مصنوعی اینقد پیشرفت کرده ...؟!
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)