من اگه به جای شادمهر باشم از طریق یه واسطه بهش میگم ( تا پورو نشه فک کنه بزرگه ...) بابا دست از سر ما بردار ما هم تموم شدیم رفت ...
من اگه به جای شادمهر باشم از طریق یه واسطه بهش میگم ( تا پورو نشه فک کنه بزرگه ...) بابا دست از سر ما بردار ما هم تموم شدیم رفت ...
حالا کاری نداریم که ادعاش درسته یا نه و سرقت بوده یا نه و اصن ماجرا چی بوده ... همه اینا به کنار ...
هم سندوسالای من و اونایی که اونموقع رو دیدن همه میدونن که اون زمان همه آرزوشون بوذ که با امثال بزرگانی مثل مهستی و شادمهر کار کنن ... این قابل انکار نیست ... اونموقع نه حرف پول بود نه سرقت نه چیز دیگه ای ... خود حیدرزاده اینجا میگه که به من زنگ زدن تبریک گفتن ... یعنی اتفاق بزرگی بوده که واقعاً هم بوده ...! دیگه قابل انکار نیست ... این حرفا مثل سرقت بزرگ برای نسل جوان و اونایی که آلزایمر گرفتن جذابه ...
کسی که بیشترین همکاریش با کامران و هومن بوده دیگه نمیتونه به همکاری با شادمهر و مهستی بگه سرقت بزرگ ...! این آرزوی بزرگ بوده ...!
حالا تحلیل همین یک دقیقه وایرال شده ...
خب اولش مجری حکومتی علی ضیا از کلمه سرق بزرگ تعجب میکنه و چشاش مثل بازیگرای سریال جومونگ از حدقه میزنه بیرون انگار که از قبل هماهنگ نبوده مثلاً ...
بعدش که میگه دوستام زنگ زدن تبریک گفتن و من گفتم این آلبوم به من چه ارتباطی داره ...!!! آلبوم مهستی منتشر شده و رفیقات فهمیدن شعرای تو بوده ؟! از کجا فهمیدن ...؟! اونموقع مثل الان نبوده که کاور آلبوم بیاد رو اینترنت و نام ترانه سرا زده شده باشه ... شب آلبوم اومده و صبح فهمیدن ترانه ها مال تو بوده ...؟!
و در آخر که نام شادمهر عقیلی رو میاره ببینین چه لذتی میبره ...
تو همین الان اسم شادمهر رو میاری خر کیف میشی اونوقت 20 سال پیش اسمت رفته تو آلبوم مهستی بال در نیاوردی ...؟!
بعد هم مجری حکومتی میگه آهان اون آلبوم که شادمهر ساختن ...!!! مثلاً نمیدونسته ...
حالا اینهمه نوشتم ولی قصدم طرفداری از شادمهر و مهستی نبودا ...
من کلاً به گذشته و اون دوران و نوستالژیهاش حساسم ... اگه کسی بخواد واقعیت ها رو جوری دیگه بگه و نشون بده عصبانی میشم ... واسه همین وقت گذاشتم براش ...
نمیدونم در مورد موسیقی هم اینطوریه چون خودم دست کوچکی بر آتش داشتم ...
هیچ احدی حق نداره دوره طلایی رو با این حرفا زیر سوال ببره ...
احسان جان حتی فیلم های خارجی خوب هم نهایتا تا سال ۲۰۲۰ بوده بعد اون اصلا قابل مقایسه نیست با قبل ۲۰۲۰
این دوره موسیقی هم که گفتی قبلا چقدر نو ستالژی بوده
به نظر من رفته رفته داره کیفیت کارا میاد پائین تا اینکه بره بالا
دلیلشو نمیدونم ؟
این یه بحث جداگونه س که بارها در موردش گفته شده ... اما اگه بخوایم ربطش بدیم به صحبت های حیدرزاده از همین حرفاش میشه فهمید در گذشته چی بودیم و حالا چی شدیم ... اونموقع نه منم منم ی در کار بود نه ادعایی نه پول آنچنانی ... همه با هم کار میکردن ... اون دوره کار کردن با خواننده های بزرگ افتخاری دست نیافتنی بود چه برسه به اینکه طرف بگه سرقت بزرگ صورت گرفته ...
اونموقع همه به فکر کار کردن بودن نه اینکه اسم کسی اول بیاد یا دوم ... تمام مشکلات از جایی شروع شد همه رفتن تو لاک خودشون و ارتباط با بقیه قطع شد ...همه با پرستیژ شدن و صاحب اسم و برند ... دیگه خبری از زنگ زدن به هم که فلان آهنگو ساختم بیا بخون یا فلان شعر رو دارم نیست ...
یکی از دلایل اصلی پاینن بودن کیفیت کارا به خاطر اشباع شدن موسیقیه ... ایده جدیدی وجود نداره و هر چی بوده عرضه شده چیز جدیدی وجود نداره نه ترانه نه ملودی نه تنظینم و نه جنس صدای جدید ... هر آهنگی رو گوش میدی برات آشناست انگار قبلاً شنیدی ...
در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)