صفحه 4127 از 4131 نخستنخست ... 3127362740274077411741254126412741284129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,261 به 41,270 از 41308

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    خدمتت حسین عزیز ..آلبوم کاترینا لیو لیو با کیفیت اورجینال اسپاتیفای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    خدمتت حسین عزیز ..آلبوم کاترینا لیو لیو با کیفیت اورجینال اسپاتیفای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عالی بود پیمان خیلی خوبه اهنگسازی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    همین طوره آهنگسازی و تنظیم ها خیلی عالین
    من به شخصه این آلبوم را از مال ورتیس بیشتر دوست داشتم و به نظرم قوی تر بود و بیشترم به دلم نشست

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    این تک آهنگم لیو لیو چند روز پیش منتشر کرده با یه خواننده خانم دیگه که جز خواننده های قدیمی شونه دو صدایی خوندن... اینم قشنگه و تنظیم خوبی داره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    خخخخخخ... منم خب تا حدودی همین طوری ام. زبان تلخ داشتن را مامانم هم همیشه به من میگه!
    اون که آره بیشتر انجمن ها یا از بین رفتن و تعطیل شدن یا خلوتن ولی اینجا پرنده پر نمیزنه دیگه... انجمن شلوغ فقط بازی سنتر, بری ببینی اصن تعجب میکنی!
    مادر من هم میگفت اینقد تلخ و تند صحبت نکن ...
    خوبیه انجمن های بازی مازی اینه که همه نوع سندوسالی توش هست از بچه پنج شیش ساله تا حتی هفتاد هشتاد سال ... واسه همین جمع میشن دور هم چرت اند پرت تلاوت میکنن در مورد بازی ها ... ولی انجمن موزیک از اول دعوا بود به خاطر اینکه سلیقه توش نقش اساسی داشت همه مدعی بودن ... حالا هم که مرجع شده رادیو جوان اونجا کامنت در میکنن از خودشون ...

تمنا میکنم عزیز. حقیقت من مدتها بود که کم تحمل شده بودم و سر هر موضوع کم اهمیتی چه تو خونه چه تو محیط مجازی مثل باران از کوره در میرفتم. الان که فکر میکنم میبینم رفتارام واقعا خجالت آور و نادرست بوده... آدم وقتی زمان میگذره متوجه اشتباهات گذشته اش میشه..
    از کوره در رفتن منو اینجا ندیدی پس ... من چند وقتیه فکر میکنم چقد مغرور بودم ... وقتی سندوسال بالا میره تازه میفهمی که خیلی از مسائل و کارها رو نباید انجام میدادیم ...

صداشم آخه یک جوری شده فکر کنم همین آهنگ هم از نرم افزار تقویت صدا استفاده کرده باشه

لس آنجلس که تعطیله رسما.. فقط پارسال یه مهرشاد آلبوم داد و تموم شد رفت... به قول تو دیگه تک آهنگم دیگه حاضر نیستن بیرون بدن آلبوم که پیشکش
    صداش که خیلی وقتیه تموم شده ...
    لس آنجلس بعد از مافیای غروب کرده گوگوش رسماً داره میشه افشاگری و کوبیدن همدیگه ... از پسر گوگوش و مسعود جمالی بگیر تا مکابیز ... همه دارن همه چی رو ازسیر تا پیاز میگن تا از هم انتقام بگیرن ... یه جنگی شده که حالا حالاها آتیشش خاموش نمیشه ... تمومه کارشون ...

زنده باشی... به به, به سلامتی .. خدا حفظش کنه
    قربونت برم ...

اسنک مسنک!! خخخخ! محسن هم یک کار برای ایران خونده بود؟ اونو میگی درسته؟
    اره اون آهنگ که به بهانه وطن پرستی خوند برای نجات خیریه ... خیریه در ایران یعنی پولشویی ...

از بحث آهنگ که بگذریم چون زیاد میشه راجع بهش صحبت کرد اما ویدیو خیلی چرت بود! از الکس فرا بعید بود این ویدیو فوق العاده ضعیف با یک پلات محدود را بسازه
    تو داخلی ها فرزاد فرزین و تو خارجی ها قبلا برونو مارس شبیه اش را ساخته بودن
    دیگه از کسی که دم خور گوگوش شده بود بیشتر از این انتظار نمیره ... تور کنسرت های خداحافظی گوگوش شده بود پادوی رها اعتمادی ... کلاً جعفری ها لس آنجلس همگی خز شدن از منصور و افشین و کامران و هومن بگیر تا همین الکسعلی ...

فوق حرفه ای
    البته گوگوش اخیراً کراش زده روی یانیک سینر معروف به مرد هویجی تنیس ... اینم بیچاره میکنه ... ترامپ هم کراش زده رو ملونی چلونی ... کلاً پیرها کراش زدن روی ایتالیا تا ببینیم چی میشه ...

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    همین طوره آهنگسازی و تنظیم ها خیلی عالین من به شخصه این آلبوم را از مال ورتیس بیشتر دوست داشتم و به نظرم قوی تر بود و بیشترم به دلم نشست
    داداش آبت سرد نونت گرم

فعال
    این تک آهنگم لیو لیو چند روز پیش منتشر کرده با یه خواننده خانم دیگه که جز خواننده های قدیمی شونه دو صدایی خوندن... اینم قشنگه و تنظیم خوبی داره

پیمان این خوده اون چیزیه که میخوام عالیه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    احسان این اهنگ جدید طلیسچی خوب بود به اسم دریغ گوش کردی

صفحه 4127 از 4131 نخستنخست ... 3127362740274077411741254126412741284129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع