خدمتت حسین عزیز ..آلبوم کاترینا لیو لیو با کیفیت اورجینال اسپاتیفای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمتت حسین عزیز ..آلبوم کاترینا لیو لیو با کیفیت اورجینال اسپاتیفای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تک آهنگم لیو لیو چند روز پیش منتشر کرده با یه خواننده خانم دیگه که جز خواننده های قدیمی شونه دو صدایی خوندن... اینم قشنگه و تنظیم خوبی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر من هم میگفت اینقد تلخ و تند صحبت نکن ...
خوبیه انجمن های بازی مازی اینه که همه نوع سندوسالی توش هست از بچه پنج شیش ساله تا حتی هفتاد هشتاد سال ...واسه همین جمع میشن دور هم چرت اند پرت تلاوت میکنن در مورد بازی ها ...
ولی انجمن موزیک از اول دعوا بود به خاطر اینکه سلیقه توش نقش اساسی داشت همه مدعی بودن ... حالا هم که مرجع شده رادیو جوان اونجا کامنت در میکنن از خودشون ...
از کوره در رفتن منو اینجا ندیدی پس ...![]()
من چند وقتیه فکر میکنم چقد مغرور بودم ...
وقتی سندوسال بالا میره تازه میفهمی که خیلی از مسائل و کارها رو نباید انجام میدادیم ...
صداش که خیلی وقتیه تموم شده ...
لس آنجلس بعد از مافیای غروب کرده گوگوش رسماً داره میشه افشاگری و کوبیدن همدیگه ... از پسر گوگوش و مسعود جمالی بگیر تا مکابیز ... همه دارن همه چی رو ازسیر تا پیاز میگن تا از هم انتقام بگیرن ... یه جنگی شده که حالا حالاها آتیشش خاموش نمیشه ... تمومه کارشون ...
قربونت برم ...
اره اون آهنگ که به بهانه وطن پرستی خوند برای نجات خیریه ... خیریه در ایران یعنی پولشویی ...
دیگه از کسی که دم خور گوگوش شده بود بیشتر از این انتظار نمیره ... تور کنسرت های خداحافظی گوگوش شده بود پادوی رها اعتمادی ... کلاً جعفری ها لس آنجلس همگی خز شدن از منصور و افشین و کامران و هومن بگیر تا همین الکسعلی ...
البته گوگوش اخیراً کراش زده روی یانیک سینر معروف به مرد هویجی تنیس ...اینم بیچاره میکنه ...
ترامپ هم کراش زده رو ملونی چلونی ...
کلاً پیرها کراش زدن روی ایتالیا تا ببینیم چی میشه ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)