پیمان جان این چندتا خواننده ایی که گفتی فک کنم یکیشو میشناسم
تو خیلی بهتر ازمن میشناسیشون
پیمان جان این چندتا خواننده ایی که گفتی فک کنم یکیشو میشناسم
تو خیلی بهتر ازمن میشناسیشون
قدیما دهه هفتاد یا حتی هشتاد آهنگای پاپ پنج دقیقه چهار دقیقه و خرده ای بودن همین طوری سال به سال مثل شلوار شسته شده آب رفتن تا به امروز که میبینی طرف آهنگ میده یک دقیقه و نیم! خب پدر صلواتی چی رو تو 1 دقیقه گوش کنیم آخه؟!! 😄🤷♂️
من خودم آدمیم که با خاطرات گذشته همیشه زندگی کردم و همیشه هم اذیتم 🥲🤦♂️ اون موقع ها که خاطره بازی و نوستالژِی بازی مد نبود من همچین آدمی بودم!
آره اصفهانی هم مثل تبریزی ها که روی تراکتورسازی حساسن اونا هم روی سپاهان حساسیت دارن..
بحث موسیقی و فیلم و فوتبال نکنی دیگه چی میمونه جز سیاست! پس با این حساب فقط بحث سیاسی میکنی :دی
به سلامتی.. از این به بعد دکتر احسان صدات کنیم پس 😊❤️
احسان این فیلم خوراک خودته که میگی حوصله ندارم فقط تایم فیلم رو ببین مواظب باش نگرخی! 🤣😂 سه تا اسکار برد پارسال ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 04:42 AM
دقیقا همین طوره پست قبلی نوشتم که این احساس همیشه باهامه و در کل همین مدلی سالهاست که زندگی میکنم...خودمم میدونم که اشتباهه اما چون تک فرزندم و دور و ورمم به جز پدر مادر خالیه کاری از دستم برنمیاد که خودمو اصلاح کنم.. تا ببینیم در آینده چی پیش میاد ...
آره عاشق تحریر زدنه چه جورم اصلا کاری هم به خط ملودی و ریتم آهنگ نداره😁
حیف که تنظیم قابلمه ای جدید نزده چند وقته محروم موندیم از هنرش.. از بس که خواننده های بیشعور لس آنجلس بدسلیقه شدن میان سراغ موزیسین های داخلی 🤦♂️
نسل جدید حوصله نداره ... همین فوتبال که اینقد طرفدار داره پرز میگه نسل جدید فقط 5 دقیقه هایلایت بازیها رو میبینه و داریم به فنا میریم ... آهنگ هم همینطوره ...
منم حسابی نوستالژی بازم ... طبیعیه یه سری خاطرات گذشته آزارت میده کاریش نمیشه کرد ...
بحث سیاسی که خوراکمه ...فقط بدیش اینجاست تو ایران بحث سیاسی که میکنی فوراً میخوان نتیجش رو ببینن منم همیشه میگم صبر کنین بعداً معلوم میشه ... جالبه همیشه هم درست درمیاد ...
بعضی ها که هنوز دانشجو دکترا نشدن سریع dr میزنن پروفایلشون ...
فیلم وحشی ...ترجیح میدم نگاه نکنم ...
یکی از مشکلات تک فرزندی همینه ... خب باید سریع برگردی به جامعه ... چجوری ؟ اگه دوست دختر داری سریع کات کن ... اگه دوست دختر نداری یکی جور کن ... تنوع طلبی لازمه این روزاته ...دیگه تو این سن رفیق مذکر به دردت نمیخوره چون دنبال منفعت خودشه ... حال و هواتو عوض کن روحیت برمیگرده سرجاش ... خلاصه اینکه حالشو ببر ...
بعد تنظیم شوبرتی رسیدیم به تنظیم بدخشی ...![]()
این پیج جریان ساز هم با هر کی مصاحبه میکنه یه چیزی از شادمهر توش در میاد ...رضا تاجبخش و پدارم کشتکار و حالا مهدی ایوبی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 11 مهمان ها)