صفحه 4132 از 4132 نخستنخست ... 31323632403240824122413041314132
نمایش نتایج: از 41,311 به 41,314 از 41314

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یکی از مشکلات تک فرزندی همینه ... خب باید سریع برگردی به جامعه ... چجوری ؟ اگه دوست دختر داری سریع کات کن ... اگه دوست دختر نداری یکی جور کن ... تنوع طلبی لازمه این روزاته ...دیگه تو این سن رفیق مذکر به دردت نمیخوره چون دنبال منفعت خودشه ... حال و هواتو عوض کن روحیت برمیگرده سرجاش ... خلاصه اینکه حالشو ببر ...
    بعد تنظیم شوبرتی رسیدیم به تنظیم بدخشی ...
    کاملا درست میگی رفقای پسر تو این مقطع فقط فکر منافع خودشونن و اصلا برای اصل دوستی و معرفت ارزشی قایل نیستن شوربختانه ...😑 فعلا که دوز دختر ندارم و شرایط ازدواج هم مهیا نیست ولی باید اگر بشه یکی را پیدا کنم چون ادامه دادن اینطوری خیلی سخته احسان ... تنهایی ..🥲🥲

آهنگ "حیف" بابک جهانبخش اومد تو ذهنم ... خیلی وقته از ریشه نخندیدم حیف ... خیلی وقته از هیچکسی توی این دنیا حرفهای قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه نشنیدم .. حیف ..

تنظیم بدخشی .. خخخخخخخخ 😁
    ویرایش توسط peyman.2012 : امروز در ساعت 05:12 AM

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    ها پدرام کشتکار که حسابی گرد و خاک به پا کرد با حرفایی که درباره شادمهر زد
    راستی خوب شد اشاره کردی.. حرفی که رضا تاجبخش در مورد تنظیم آهنگ عادت زد درسته یا نه؟ یعنی شادمهر نقشی تو تنظیمش نداشته؟ یادمه این برگشت گفت همه چیش با من بود یعنی ملودی و آهنگسازی هم با تاجبخش بوده؟!!
    پدارم کشتکار رو از نزدیک دیدمش بیست و شیش هفت سال پیش ... مغرور بود خوشم نیامد ازش تو برخورد اول یجوری بود ... البته ما هم تازه کار بودیم دیگه ... با این قیافه دیدمش جا خوردم خیلی عوض شده ...
    شادمهر باید یه مصاحبه بزاره همه اینا رو روشن کنه ... اینا هم میدونن شادمهر جواب نمیده همش مصاحبه میکنن دیده بشن ...

خب مساله در نظر گرفتن سلیقه امثال ماها هم هست که چرا فکر ماها رو نمیکنن که فست فودی طور دوست نداریم و دلمون هم نمیخواد خودمون را با نسل جدید وقف بدیم حداقل تو بعضی چیزا ...

دقیقا نمیشه کاریش کرد و این نقطه ضعف آدمایی مثل من و توعه احسان

-----------------------

بحث راجع به موضوعات سیاسی هم آخه خز شده دیگه خودت خوب میدونی خیلیا تا چند سال پیش از سیاست فراری بودن و موضوعات سیاسی که پیش کشیده میشد میگفتن ما سیاسی نیستیم و در سیاست نباید دخالت کرد ولی حالا به خاطر فشار وحشتناک اقتصادی که روی همه به وجود اومده و داره هممون را له میکنه اون خیلیا از خواب بیدار شدن و چشمشون تازه باز شده که تا الان داشتن کجا زندگی میکردن...هر کجا تو هر جمعی که میری شروع میکنن به بحث سیاسی...

ها طرف ترم یکه هنوز دو جلسه نرفته سر کلاس برمیداره میزنه DR فلانی

من خودمم گذاشتم تو لیست انتظار که ببینمش ولی تایمش لامضب خیلی طولانیه
    دیگه نوبت نوبته نسل جوانه ... موسیقی هم بر اساس ذائقه جدید جلو میره ...
    مشکل بحث سیاسی اینجاست که همه انتظار دارن یه شبه معجزه بشه در صورتی که زمان میخواد ... همه تا نوک دماغشونو میبینن ... واسه همینه همیشه تهه همه جنبش ها میشه همین ...
    چه حوصله ای داری فیلم میبینی ...

کاملا درست میگی رفقای پسر تو این مقطع فقط فکر منافع خودشونن و اصلا برای اصل دوستی و معرفت ارزشی قایل نیستن شوربختانه ... فعلا که دوز دختر ندارم و شرایط ازدواج هم مهیا نیست ولی باید اگر بشه یکی را پیدا کنم چون ادامه دادن اینطوری خیلی سخته احسان ... تنهایی ..

آهنگ "حیف" بابک جهانبخش اومد تو ذهنم ... خیلی وقته از ریشه نخندیدم حیف ... خیلی وقته از هیچکسی توی این دنیا حرفهای قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه قشنگ عاشقانه نشنیدم .. حیف ..

تنظیم بدخشی .. خخخخخخخخ
    باید تغییر کنی ... از اجتماع دوری نکن ... اولس سخته ولی بعدش عادت میکنی ... خلاء تنهایی رو میشه پر کرد اگه اراده کنی ...
    ولش کن حالا بیا بدخشی جانم بدخش شق شق شق

فوق حرفه ای
    از مصاعب پارک کردن با صندوق عقب بـــــــزرگ ... این قسمت : کیم کارداشیان ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    از مصاعب پارک کردن با صندوق عقب بـــــــزرگ ... این قسمت : کیم کارداشیان ...

این مدل صندلی ها واسه اینا طراحی نشده

صفحه 4132 از 4132 نخستنخست ... 31323632403240824122413041314132

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 11 مهمان ها)

1. Hosein333،
  2. mosk

کلمات کلیدی این موضوع