صفحه 4133 از 4133 نخستنخست ... 31333633403340834123413141324133
نمایش نتایج: از 41,321 به 41,326 از 41326

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    مونا کانگورو کم بود گلی پنبه زن هم اضافه شد ... فقط قیافه مونا تو عکس ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مونا کانگورو کم بود گلی پنبه زن هم اضافه شد ... فقط قیافه مونا تو عکس ...

این هرسری یه دختر میاره تو کنسرتش

فعال

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اون روز اومده بود آموزشگاه اتفاقی دیدمش ... معرفی شدم به عنوان استعداد آینده () هیفده هیجده سالم بود پیش دانشگاهی بودم ولی برخوردش زیاد از حد سرد بود واسه همین یادم نرفته ... ولی خب اینکه میگه آهنگسازی میکرده رو راست میگه ... شبیه کدخدا جاسم شده ...
    رفیقم میگفت بهش گفتن مصاحبه کن فقط یه لبخند زد چیزی نگفته ... معلومه دلش پره ...
    صبر کن تا چند سال دیگه ... پیش بینی من همینطور که یکی دو سال پیش هم گفتم اینه که تا ده سال آینده پایگاه اجتماعی متولدین دهه ی بیست و سی و چهل و پنجاه رو از دست میدن و اونموقع خبرایی میشه ... جوانی ما که رفت ولی دیدن رفتن اینا قطعاً لذت بخشه ...
    سینما به نظرم بهترین جا برای خواب راحته ...

آخرش بدخش هم میاد اینجا ...
    گلدن استیت که به تاریخ پیوست ... دیگه خبری از تیم بودن نیست خانوادگی شده ... استف دادشش ست کری رو آورده تا دور هم باشن ... ان بی ای دیگه جذابیت گذشته رو برام نداره به خاطر اینکه دیگه خبری از دفاع نیست و بازیها بیشتر نمایشی و دورهمی شده ...
    از وقتی که استیو بالمر کلیپرز رو خرید خیلی شبیه به چلسی و تاد بولی شدن ... فعلاً داره خرج میکنه شاید فرجی شد رسیدن فینال ... البته بالمر استادیوم خفنی ساخت برای کلیپرز که نظیر نداره ...

با این اخلاقش چجوری شادمهر با این همکاری میکرده خدا داند!

شادمهر دلش پره؟ خب جای درست حسابی هم نداریم که این بره بشینه باهاشون مصاحبه کنه.. راستی یک سوالی .. شادمهر هنوزم با امیر فرشباف بعد آلبوم تصویر در ارتباطه یا نه؟ قصد تولید آلبوم را نداره دیگه؟؟

فعععک نکنم! تا ده سال آینده که چیزی از اقتصاد ایران باقی نمیمونه! چرا به نظرت زودتر خبری نمیشه خب؟؟🙄

سینماهای ایران بهترین جا برای دخترا پسرای فاقد مکانه به نظرم! 😂😂

اینجا رو دیگه صاحبش هم ول کرده رفته ماها برای چی مییایم معلوم نیست ..🤣🤣

پس دیگه نگاه نمیکنی بازی هارو؟ خب یک تیم دیگه را دنبال کن ... به نظرم جذابیت ان بی ای از فوتبال بیشتره .. یعنی بازی ها پر گل شده که میگی دفاع نمیکنن؟

استیو بالمر برام آشنا بود ولی دقیقا نمیشناختمش سرچ کردم دیدم شریک سابق بیل گیتس و مدیر عامل سابق مایکروسافت بوده.. چی شده اومده تو ورزش سرمایه گذاری کرده؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    این هرسری یه دختر میاره تو کنسرتش
    نه این گلناز چند سالیه کیبوردیست ابی بود ... بعد جنبش مهسا و البته فضای فمنیستی حاکم بر جهان اضافه شد به جلو کنار مونا ...
    البته با اجازه مهشید گامبو ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    با این اخلاقش چجوری شادمهر با این همکاری میکرده خدا داند!

شادمهر دلش پره؟ خب جای درست حسابی هم نداریم که این بره بشینه باهاشون مصاحبه کنه.. راستی یک سوالی .. شادمهر هنوزم با امیر فرشباف بعد آلبوم تصویر در ارتباطه یا نه؟ قصد تولید آلبوم را نداره دیگه؟؟

فعععک نکنم! تا ده سال آینده که چیزی از اقتصاد ایران باقی نمیمونه! چرا به نظرت زودتر خبری نمیشه خب؟؟

سینماهای ایران بهترین جا برای دخترا پسرای فاقد مکانه به نظرم!

اینجا رو دیگه صاحبش هم ول کرده رفته ماها برای چی مییایم معلوم نیست ..

پس دیگه نگاه نمیکنی بازی هارو؟ خب یک تیم دیگه را دنبال کن ... به نظرم جذابیت ان بی ای از فوتبال بیشتره .. یعنی بازی ها پر گل شده که میگی دفاع نمیکنن؟

استیو بالمر برام آشنا بود ولی دقیقا نمیشناختمش سرچ کردم دیدم شریک سابق بیل گیتس و مدیر عامل سابق مایکروسافت بوده.. چی شده اومده تو ورزش سرمایه گذاری کرده؟
    شادمهر هم اونموقع اخلاقش بهتر از این یارو کشتکار نبود ... آریا عظیمی نژاد هم خیک ادعا بوده کنارشون جمعشون جمع بوده ...
    شادمهر ناگفتنی زیاد داره ... دهن باز کنی جنجال عجیبی میشه ... جاش هم هست ترکیه میتونه راحت یه مصاحبه تصویری بزنه مثل بمب بترکونه ... با فرشباف در ارتباط هست ولی نه اونجوری که دخالت کنه ... شادمهر اخلاقش اینه بعد همکاری طرف رو مچاله میکنه میندازه سطل آشغالش مثل سیاوش قمیشی که استاده اینکاره ...
    بعیده دیگه شادمهر بره سمت آلبوم ... دلیلی هم نداره اینهمه خرج مگر اینکه شرایط عوض شه ...
    اقتصاد که همین الان نابوده ... به خاطر شرایط خاورمیانه و قیمت نفت خبری نمیشه ... خاورمیانه فعلاً نیازی به تغییر نداره و همینطور باید بی ثبات و در جنگ بمونه ...
    راستی امیر کجاست ؟ این سوالیه که چند ماهه جوابشو نگرفتم ... ما هم میایم اینجا چند دقیقه به خاطر نوستالژی ... من که همین چند دقیقه در روز به زور وقت میشه حسابی شلوغم این روزا ...
    نگاه میکنم ان بی ای رو ولی خب نکات فنی نداره از دید بسکتی ها ... آره بازیها بالای صد تا شده تا بیینده خسته نشه ... البته خودشون هم به این نتیجه رسیدن که دفاع نیست تو بازیها ...
    استیو بالمر بعد جدایی از مایکروسافت بهترین جا برای در دید ماندنش همین ان بی ای بود ... سرمایه هم که داره ...

صفحه 4133 از 4133 نخستنخست ... 31333633403340834123413141324133

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع