درسته.. تو داخلی های جدید به نظرم چند تایی موزیسین به درد بخور داریم مثل سعید زمانی و معین راهبر...بقیه همه کپی کارن و خلاقیت و ایده ای از خودشون ندارن ...
آره شبکه های اجتماعی مثل اینستا و اسنپ چت و تیک تاک همه را درگیر خودش کرده ...
اولاجوان فامیلیش آشناس برام احتمالا بازی هاش را دیده باشم تو هیوستن ولی دقیق خاطرم نیست الان .. به جاش کریم عبدالجبار رو خوب یادمه
اینو باهات شدید موافقم!
باز داری شرمنده میکنی که عزیز این حرفا کدومه :دی ... راستش خودم یک مدتی حالم میزون نبود, تو خونمون گرد و خاک راه انداخته بودم و افسردگیم هم دوزش شدید تر شده بود بعدم میدیدم سرور انجمن مرتب مشکل داره و اینا دیگه فقط گاهی میومدم پست ها را میخوندم و میرفتم (پارسال) ولی چند ماه بعدش تا اوایل فصل بهار که دوباره انجمن درست شد اصلا سر نمیزدم دیگه ..
بقیه که به خاطر فروکش کردن تب و تاب انجمن ها دیگه هر اتفاقی افتاد از خدا خواسته بهونه دستشون افتاد دیگه اینجا را به کل فراموش کردن ..
یاد مادر جان, سپیده و بتی افتادم ...جاشون خالیه البته بچه های پسر هم خیلیا بودن که جاشون واقعا خالیه بخوام اسم ببرم خیلی زیادن ....
به شخصه من از اینکه شماها را دوباره تو باران میبینم و دارم باهاتون صحبت میکنم خیلی خوشحالم چون برای دوستا و رفیقای قدیمی همیشه ارزش به خصوصی قایل بودم... ما ممکنه همدیگه رو حضوری ندیده باشیم ولی سالها اینجا یک عمر رو با بالا و پایین روزگار در کنار هم گذروندیم![]()

دانشگاه هم همینطور ...
و خواهد داشت ...
ولی خدایی چرا اینجا دعوا میشد همه خداحافظی میکردن ...
حالا دستا شق شق شققققق ...

از آهنگ معروف همه چی شروع شد اگر خاطرت باشه حسین که شادمهر رفت سمت همکاری با آرون حسینی و گشاد بازیش را با به دنیا اومدن ملینا شروع و در ادامه با آهنگای فقط با تو عجقم و حس خوبیه تکمیل کرد... من با اینکه خودم الکترونیک دوس دارم ولی از اون ترک و صدای شادمهر خوشم نیومد..حالا فکرش را بکن همین معروف شده جز کارای مورد علاقه ام : دی