صفحه 4140 از 4141 نخستنخست ... 314036404040409041304138413941404141 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,391 به 41,400 از 41404

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    انصافا سر البوم تجربه کن من خیلی گفتم این کارا خوبه ولی شما میکوبیدینالبوم و عواملشو، بیاین اخرش شد این که با پشمام ریخت و کرکم سوخت، سر کنید

خخخخخ والا تو خوابم این روزا را تصور نمیکردیم از کجا به کجا رسوند خودشو شادی
    کرک و پشم شادمهری ها رو داد بر باد

فعال
    یکی از کاربرا lovely__boy جمله قشنگی در وصف تاپیک شادمهر چند سال پیش نوشته بود:

یه زمانی این تاپیک خواب و بیداری و نهار و شامم بود...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال

امیر و الیاس و سینجولو همه رو بگا دادی تو

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

امیر و سینجل رو نمیدونم ولی میدونم الی از وقتی خالــــــــــه آگوستی به رحمت خدا رفت دیگه هرگز اون آدم سابق و قبل نشد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    کارت سخت شد احسان
    حسینین ... خدا به دادم برسه ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    پارسا با فربد پیمان و من خیلی حرص میخوردیم سر اهنگهای که با وحید پویان کار میکرد یه نفر اومد نوشت تو اینده همین اهنگها میشن بهترین اهنگ میدونست انگار شادمهر به اهنگ ممنون خواهد رسید ما هی فکر میکردیم یکم بگذره شادمهر برمیگرده به خودش نه تنها برنگشت بدتر هم شد
    من همون موقع هم گفتم که همکاری با فرشباف و گروه مزخرفش باعث میشه شادمهر تموم بشه ... گفتم این آلبوم باعث نابودی شادمهر میشه چون این روزها رو میدیدم ... رسماً خودمو کشتم تا اینو ثابت کنم و حالا همه دیدن چه بلایی سر شادمهر اومده ...

فوق حرفه ای
    پیرِ دیر
    نزار به همه بگم سی سالته ...

این دهن سرویسیا که شامل همه شده به جز احسان تازه بیشتر میره سفر خارجه

از تو نمیتونم نقل قول بگیرم، از تو میخوام نقل قول بگیرم کل کامنتت پاک میشه صفحه پاک میشه

حالا این سری کامنتتو کپی کردم و به صورت دستی اسامی رو جابجا کردم اسم تورو گذاشتم جای حسین
    حالا ما بعد عمری رفتیم یه سفر ... تازه خبر نداری تابستون رفته بودم مالزی ...
    نگفتم نمیگیری قضیه رو ...حالا حالاها داستان داریم با نقل قول های تو ...

حالا باز میای ازش حمایت میکنی
    بعد اینهمه سال یه نفر پیدا شد تو این انجمن از ما حمایت کنه ...

اخه جالبه فقط از تو نقل قول میگیرم اینجوری میشه

بیا مستقیم برو ای تو بعدش رنگی در بیا

امیر و الیاس و سینجولو همه رو بگا دادی تو

ریدی با این راه حلت، دیر گفتی خودم خلاقیت در کردم
    صفحه رو باز میکنم اولش نقل قولش میاد تا صفحه کامل لود میشه کامنتش میپره کلااحتمالا بخاطر همینی که گفتیه

بخاطر محبوبیت زیادمه که منو بلاک نمیکنن وگرنه تو اگه بودی که خود مدیریت هاست موزیک بارانم بلاکت کرده بود
    الیاس و سینجول گاوتر از این حرفان ...
    دارم میبینم خلاقیتت رو ...
    احتمالاً ...؟
    مهبوبیت یا محبوبیت ...؟خودمم برام سواله چرا منو تا حالا چرا کامل ننداختن بیرون از اینجا ...البته من پررو تر از این حرفام بازم میام ...

تنها چیزی که تغییر نکرده همین احساس سسخلیته توعه از قبل همین حسو داشتی الانم داری

تنها چیزی که تغییر کرده اینه که ما قبلا فکر میکردیم سسخلی الان مطمئنیم، اما تو هنوز فقط حس میکنی سسخلی
    از کجا مطمئن شدی ...؟

خیلی دست بالا گرفتت، باید میگفت لنگه جوراب
    نه با دعوا نبود ...فک کنم به خاطر خبرهای من در مورد شادمهر بود یه بار اومد گفت بچه ها همین لنگه کفش در بیابون غنیمته ... اینجا همه چیز به بیابون ختم میشه ...

انصافا سر البوم تجربه کن من خیلی گفتم این کارا خوبه ولی شما میکوبیدینالبوم و عواملشو، بیاین اخرش شد این که با پشمام ریخت و کرکم سوخت، سر کنید
    نَوَفَهمَه ... آخه همین آلبوم باعث شد شادمهر از خط خودشون خارج بشه بره سراغ آهنگایی که در ظاهر خوبه ولی یه بار مصرفه ... آلبوم یه بار مصرف باعث شد بعدش شادمهر سردرگم بشه همین راهو ادامه بده یا نه ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    عه پس به خاطر ایموجی های مرورگر اج مایکروسافته... چی کار کنم چند بار از تو قسمت تنظیمات ادیتور را تغییر دادم به استاندارد یا دوباره به حالت پیشرفته درست نمیشه اصلا... پس فعلا ایموجی نمیذارم که تو نقل گرفتن به مشکل نخورید...
    نه همینطوری ادامه بده تا حسین بیشتر اذیت بشه یکم بخندیم ...

حسین به توان دو شدن!
    از بمب اتم خطرناکترن ...

درسته.. تو داخلی های جدید به نظرم چند تایی موزیسین به درد بخور داریم مثل سعید زمانی و معین راهبر...بقیه همه کپی کارن و خلاقیت و ایده ای از خودشون ندارن ...

آره شبکه های اجتماعی مثل اینستا و اسنپ چت و تیک تاک همه را درگیر خودش کرده ...
    اولاجوان فامیلیش آشناس برام احتمالا بازی هاش را دیده باشم تو هیوستن ولی دقیق خاطرم نیست الان .. به جاش کریم عبدالجبار رو خوب یادمه
    اینو باهات شدید موافقم!

باز داری شرمنده میکنی که عزیز این حرفا کدومه :دی ... راستش خودم یک مدتی حالم میزون نبود, تو خونمون گرد و خاک راه انداخته بودم و افسردگیم هم دوزش شدید تر شده بود بعدم میدیدم سرور انجمن مرتب مشکل داره و اینا دیگه فقط گاهی میومدم پست ها را میخوندم و میرفتم (پارسال) ولی چند ماه بعدش تا اوایل فصل بهار که دوباره انجمن درست شد اصلا سر نمیزدم دیگه ..

بقیه که به خاطر فروکش کردن تب و تاب انجمن ها دیگه هر اتفاقی افتاد از خدا خواسته بهونه دستشون افتاد دیگه اینجا را به کل فراموش کردن ..
    یاد مادر جان, سپیده و بتی افتادم ...جاشون خالیه البته بچه های پسر هم خیلیا بودن که جاشون واقعا خالیه بخوام اسم ببرم خیلی زیادن ....

به شخصه من از اینکه شماها را دوباره تو باران میبینم و دارم باهاتون صحبت میکنم خیلی خوشحالم چون برای دوستا و رفیقای قدیمی همیشه ارزش به خصوصی قایل بودم... ما ممکنه همدیگه رو حضوری ندیده باشیم ولی سالها اینجا یک عمر رو با بالا و پایین روزگار در کنار هم گذروندیم
    حکیم اولاجوان سلطان بلاک ان بی ای بود ...
    اصلاً فکرشم نکن ... گذشته ها رو دفن کن ...
    آخ آخ مادر جان ... منکه نمیتونم فراموش کنم ... همیشه گفتم یه روزی چوب اینکارمو میخورم ...
    بتی رو هم یادمه با این شکلک میومد میرفت ... یه بار شوخی کردم بهش گفتم بتول خیلی ناراحت شد ...
    سپیده هم که سر آغاز دعواهای عجیب غریب بود ...
    خوشحالیت خوشحالیمه ... قافیش جور نشد ولی خلاصه اینکه جات اینجاست

خخخخخ دهنت! پس اونم به قول حسین بیابونی کرد رفت!

البته دستا که نمیشه شقققق بشه جاهای دیگه چرا
    نه بابا با پارسا مشکلی نداشتم ... پارسا با سپیده رفیق بود بعد دعواها دیگه نیومد ...
    من که آهنگای استاد بدخش رو با شق شق گوش میدم ... البته نه اون شق ...

فوق حرفه ای
    عااااا یادم رفته بود مثکه اون موقع که ما زیر آتش بمب افکن های زیبای بی 2 بودیم احسان رفته بود سفر خارجه کونسرت شادمهر هم شرکت کرده بود
    یه تاپیک بزنم خاطرات خارج رفتن اسی و سوختن حسین ...

یکی از کاربرا lovely__boy جمله قشنگی در وصف تاپیک شادمهر چند سال پیش نوشته بود:

یه زمانی این تاپیک خواب و بیداری و نهار و شامم بود...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    lovely__boy همیشه منو یاد آهنگ cosmic girl مدرن تاکینگ مینداخت ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها
    در حد

فعال
    یاد اون ایام بخیر حسین داشتم صفحات سالهای پیش رو نگاه میکردم این پستت رو دیدم کلی خندیدم

دقیقا همین طوره امروز داشتم ویدیو آهنگ تصویر رو نگاه میکردم دلم برای صدای اون موقع شادمهر تنگ شد ... از آهنگ معروف همه چی شروع شد اگر خاطرت باشه حسین که شادمهر رفت سمت همکاری با آرون حسینی و گشاد بازیش را با به دنیا اومدن ملینا شروع و در ادامه با آهنگای فقط با تو عجقم و حس خوبیه تکمیل کرد... من با اینکه خودم الکترونیک دوس دارم ولی از اون ترک و صدای شادمهر خوشم نیومد..حالا فکرش را بکن همین معروف شده جز کارای مورد علاقه ام : دی

آخرین آهنگایی که حس و حال شادمهری داشتن گمت کردم و وارث و در آخر هم تکرارم نکن بود... بقیه هر چی خونده تو سبک و سیاق دیگه ای کار کرده که به دل خیلیا نشسته
    اره یادمه دقیقا معلوم بود قراره به تباهی میره
    ما فکر میکردیم با وارث و تکرارم نکن گمت کردم دوباره برمیگرده به مسیرش
    که با اهنگهای ضعیف دیگه کار رو تموم کرد
    و اخرش شد ممنون

صفحه 4140 از 4141 نخستنخست ... 314036404040409041304138413941404141 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 5 مهمان ها)

1. ali1367ka،
  2. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع