البته نقش فن پیج ها رو نادیده نگیرید ... خواننده ها بیشترین ضربه رو از فن پیج ها میخورن چون اگه باد معده ول بدن همه به به چه چه میکنن ...
البته نقش فن پیج ها رو نادیده نگیرید ... خواننده ها بیشترین ضربه رو از فن پیج ها میخورن چون اگه باد معده ول بدن همه به به چه چه میکنن ...
فقط شادمهر نیست که داغون شده کامران دلان رسماً پوکیده ...مگه میشه اینهمه تغییر در 15 سال ...
قربونت ممنونم احسان جان
راستش فکر میکنم دیگه امیر کاره ای نباشه تو باران همه چی دست خود سعید آقا ست بازم شاید من اشتباه میکنم. امیر دیشب پروفایلش را چک کردم از 1 ماه و 20 روز پیش آنلاین نشده بود
خاک تو سرشون خصوصا هاردن که اصلا تو بازی ها مایه نمیزاره از خودش با اون دستمزدی که میگیره
دختره را حذف کرده بودن آره؟ اون موقع مثل حالا هوش مصنوعی وجود نداشت وگرنه نیازی به اون همه هزینه الکی برای اون ویدیو نبود خدایی...ظاهرا زیگورات هم مثل سینارت و الک کارتیو و سیروس کردونی برای همیشه به زباله دان شادمهر پیوستن!
موافقم ... انصافا ملودیش تعطیل بود به کل انگار که همینجور که میگی برای اجرای رپ نوشته بودن. من تیزرش را که دیدم با خودم گفتم یه کار فوق ضعیف تو راهه تنظیمم مثل خوشحالم برات چیزی ازش در نمیاد... شادمهر یا واقعا ایده هاش ته کشیده یا عمدا اینجوری موزیک میسازه که طرفدارا نا امید بشن بگن بفرما هی میگن خودش بسازه خودشم فرقی با دیگران نمیکنه... تنظیمای میلاد هاشمی خدایی آبروداری کرده برای شادمهر ولی این و خوشحالم برات انگار نه انگار موسیقی ساخته خود شادمهره آدم خیال میکنه فقط به اسم شادمهر زدن
تو همین کنسرت های اخیر دیدی که گفت آب جوش و عسل میخورم دیگه لب به مشروب نمیزنمولی اجراهای شادمهر خیلی پیشرفت کرده بود. برای اولین بار در تاریخ کنسرت هاش هیچ سازی هم نزد
اگر خاطرت باشه احسان من همون موقع آلبوم تجربه کن میگفتم پست هام هم موجوده هنوز که این وضعیت ناشی از بی انگیزگی و کم شدن انگیزه و شوق شادمهر برای آهنگ ساختنه. ازدواج زودهنگام تو اوج فعالیت هنری و بعدم بچه اوردنش به خوانندگی و کارنامه هنریش صدمه زیادی زد. همین فرشباف هم اگر نبود شاید زودتر از خوانندگی خداحافظی کرده بود اما خب یک حسنی داشت که این جوری کارنامه هنریش لااقل خراب نمیشد. حالا دیگه با دوجین آهنگ های چرت و پرت و سطحی که خونده و تمام شده رفته آدم چی بهش بگه آخه؟؟
آره یراحی که نشون داده برای خودش و سابقه هنریش ارزش قایله و نمیاد ظرف چند سال اونم نه یک شبه گند بزنه به هر چی خاطره خوبه هواداره که بعضی هاشون مثل خودم یک زمانی از معدود دلخوشی های زندگی ام شادمهر بود اما حالا .....
ابی و کنسرت و دیگر هیچ![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 3 مهمان ها)