صفحه 4148 از 4156 نخستنخست ... 3148364840484098413841464147414841494150 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,471 به 41,480 از 41552

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    البته نقش فن پیج ها رو نادیده نگیرید ... خواننده ها بیشترین ضربه رو از فن پیج ها میخورن چون اگه باد معده ول بدن همه به به چه چه میکنن ...

فوق حرفه ای
    فقط شادمهر نیست که داغون شده کامران دلان رسماً پوکیده ... مگه میشه اینهمه تغییر در 15 سال ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    باز یه بحث مفصل دیگه ...

تو دنیای امروزی که ملاک برای هر کاری شده ویو کامنت لایک دیگه از شادمهر که اونور دنیا نشسته انتظاری بیشتر از این نمیشه داشت ... خب شادمهر میبینه که مزخرفی مثل این آهنگا اینقد ویو خورده ( حالا فیک یا واقعی کاری نداریم ) به راهش ادامه میده هر چند میدونه این آهنگایی که تحویل مخاطب داده مزخرفی بیش نیست ... دیگه شادمهر با هوش موسقیایی که دوست و دشمن بهش اعتقاد دارن میدونه چی داره میخونه ...

جالبه احسان امثال مثل بهنام بانی اشوان عرفان طهماسبی ساسی مسیح اینا اومدن رنک اول مارکت موسیقی
    خدا اخر عاقبتمونو بخیر کنه

حیف امین بانی رامین بی باک سعید کیان و یک عالمه استعداد ناب که اینا اومدن جاشونو گرفتن

فعال
    البته نقش فن پیج ها رو نادیده نگیرید ... خواننده ها بیشترین ضربه رو از فن پیج ها میخورن چون اگه باد معده ول بدن همه به به چه چه میکنن ...
    دقیقا شادمهر بیشتر از فرشباف از این طرفدارای دهه 80 ضربه خورد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    چطوری پیمان خوش برگشتی
    متاسفانه تو اینستا و تلگرام بیشتر تعریف میکنن تا تخریب

قربونت حسین جان ممنونم ازت

آره از قدیم هم همین بود ولی کامنت های انتقادی هم تو صفحه خود شادمهر کم نیست

فعال
    خوش اومدی ... من ف کردم امیر از اینکه گفتیم انجمن رو ول کرده ناراحت شده زده پوکونده ...
    کلیپرز این فصل رو از دست داده از عمد میبازه تا آخر بشه بتونه پیک اول درفت سال آینده رو بگیره ...
    15 سال خدمت مسئولانه ...

فقط با تو عشقم رو خودم همینجا گفتم شادمهر نمیاد راستشو بگه که دختره مشکل داره ... آخرشم با اونهمه خرج نتیجش فاجعه شد ...

این آهنگش با جرات میشه گفت بدترین آهنگ ده سال اخیرش بود ... رپ طور بود برای یه خواننده دیگه که واسش فرستادن ... جای هیچ دفاعی باقی نزاشت حتی برای فن پیج های بی مغز ...

به خاطر فرشبافه به خاطر اینکه مسیر شادمهر رو عوض کرد ... باید یه بحث مفصل راه بندازم تا همه بدونن فرشباف با اینکارش چه بلایی سر شادمهر آورد ... البته صدای شادمهر هم از دست رفت بدتر شد اوضاع ...
    همین یراحی و امثالهم هیچوقت نمیاد سبکشو عوض کنه آهنگ خواننده دیگه رو بخونه ...

ابی که مونده چیکار کنه ... همین که کنسرت بزاره براش مهمه بقیه مهم نیستن ... سیاوش هم که حوصله خودشو نداره ...

حداقل گوگوش بود کسی جرات نمیکرد اینکارا رو بکنه چون حذفش میکردن ...

قربونت ممنونم احسان جان

راستش فکر میکنم دیگه امیر کاره ای نباشه تو باران همه چی دست خود سعید آقا ست بازم شاید من اشتباه میکنم. امیر دیشب پروفایلش را چک کردم از 1 ماه و 20 روز پیش آنلاین نشده بود

خاک تو سرشون خصوصا هاردن که اصلا تو بازی ها مایه نمیزاره از خودش با اون دستمزدی که میگیره

دختره را حذف کرده بودن آره؟ اون موقع مثل حالا هوش مصنوعی وجود نداشت وگرنه نیازی به اون همه هزینه الکی برای اون ویدیو نبود خدایی...ظاهرا زیگورات هم مثل سینارت و الک کارتیو و سیروس کردونی برای همیشه به زباله دان شادمهر پیوستن!

موافقم ... انصافا ملودیش تعطیل بود به کل انگار که همینجور که میگی برای اجرای رپ نوشته بودن. من تیزرش را که دیدم با خودم گفتم یه کار فوق ضعیف تو راهه تنظیمم مثل خوشحالم برات چیزی ازش در نمیاد... شادمهر یا واقعا ایده هاش ته کشیده یا عمدا اینجوری موزیک میسازه که طرفدارا نا امید بشن بگن بفرما هی میگن خودش بسازه خودشم فرقی با دیگران نمیکنه... تنظیمای میلاد هاشمی خدایی آبروداری کرده برای شادمهر ولی این و خوشحالم برات انگار نه انگار موسیقی ساخته خود شادمهره آدم خیال میکنه فقط به اسم شادمهر زدن

تو همین کنسرت های اخیر دیدی که گفت آب جوش و عسل میخورم دیگه لب به مشروب نمیزنم ولی اجراهای شادمهر خیلی پیشرفت کرده بود. برای اولین بار در تاریخ کنسرت هاش هیچ سازی هم نزد

اگر خاطرت باشه احسان من همون موقع آلبوم تجربه کن میگفتم پست هام هم موجوده هنوز که این وضعیت ناشی از بی انگیزگی و کم شدن انگیزه و شوق شادمهر برای آهنگ ساختنه. ازدواج زودهنگام تو اوج فعالیت هنری و بعدم بچه اوردنش به خوانندگی و کارنامه هنریش صدمه زیادی زد. همین فرشباف هم اگر نبود شاید زودتر از خوانندگی خداحافظی کرده بود اما خب یک حسنی داشت که این جوری کارنامه هنریش لااقل خراب نمیشد. حالا دیگه با دوجین آهنگ های چرت و پرت و سطحی که خونده و تمام شده رفته آدم چی بهش بگه آخه؟؟

آره یراحی که نشون داده برای خودش و سابقه هنریش ارزش قایله و نمیاد ظرف چند سال اونم نه یک شبه گند بزنه به هر چی خاطره خوبه هواداره که بعضی هاشون مثل خودم یک زمانی از معدود دلخوشی های زندگی ام شادمهر بود اما حالا .....

ابی و کنسرت و دیگر هیچ

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    قربونت حسین جان ممنونم ازت

آره از قدیم هم همین بود ولی کامنت های انتقادی هم تو صفحه خود شادمهر کم نیست
    من اون زمان که با فربد تو و چند تا از بچه های فروم تصمیم گرفتیم بریم انتقاد کنیم منو نو پیجش بلاک کرد. ندیدم چیا واسش نوشتن

فعال
    در مورد شادمهر تو این سالها من فقط یکی دو تا فن پیج با فالوور بالا میشناختم که واقعا دلسوز شادمهر بودن و انتقاد به آهنگای جدید میکردن اونا هم دلسرد شدن دیگه فعالیت نمیکنن

بقیه همه از دم همینی که گفتی ان

فعال
    فقط شادمهر نیست که داغون شده کامران دلان رسماً پوکیده ... مگه میشه اینهمه تغییر در 15 سال ...

به نظرم بهتر شده

دهه هشتاد سلیقه ام بهش نمیخورد برام زیاد مهم نبود چی میخونه فقط کارای تصویریش را از ماهواره بالاجبار میدیدم

الانم که آلبومش چند وقت پیش اومد

با هومن آزما هم همکاری کرده بود نمیدونم تو آلبوم یا فقط تک آهنگ بود

فعال
    من اون زمان که با فربد تو و چند تا از بچه های فروم تصمیم گرفتیم بریم انتقاد کنیم منو نو پیجش بلاک کرد. ندیدم چیا واسش نوشتن
    عهههه یعنی دیگه اصلا صفحه شادمهر را با اکانت دیگه چک نمیکنی؟؟!

صفحه 4148 از 4156 نخستنخست ... 3148364840484098413841464147414841494150 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 5 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع