صفحه 4150 از 4172 نخستنخست ... 31503650405041004140414841494150415141524160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41,491 به 41,500 از 41715

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    حالا یه سوال ...!

شما اگه جای شادمهر بودید و این آمار ( هر چند فیک ) رو دستتون میدادن چیکار میکردین ...؟

1- به همین آمار بسنده میکردین حالشو میبردین و همینو ادامه میدادین

2- تغییر روش میدادین و دنبال آهنگای دیگه میرفتین

فوق حرفه ای
    من قطعاً 1 ...

فوق حرفه ای
    این جریان و شخص هما سرشار ( از نوچه گان وفادار مافیا ) بعد از دیدن حماسه های زندگی شخصی گوگوش در کتابش صدای قدغن ( که من اسمشو میزارم شوهر آزاد ) دنبال ماله کشیدن بر شخصیت گوگوش و القای اینکه زندگی شخصی گوگوش هیچ ربطی به هنرش نداره ... در حالیکه همه فهمیدن چه بر سر موسیقی لس آنجلسی اومده ...

فوق حرفه ای

بازار کنسرت‌ها در پاییز امسال، شبیه ویترین‌های گران‌قیمت شمال شهر است؛ پرنور، پرزرق‌وبرق و دور از دسترس. زمانی سقف یک‌میلیون و ششصد هزار تومان شوک‌آور بود، امروز بلیت‌های یک‌میلیون و نهصد هزار تومانی عادی شده‌اند. برای یک خانواده چهار نفره، رفتن به کنسرت یعنی نزدیک به هشت میلیون تومان هزینه؛ رقمی که با واقعیت معیشت طبقه متوسط همخوانی ندارد.
    تعطیلی عملی برج میلاد و کم‌کاری تالار وزارت کشور، بازار اجرا را به انحصار چند سالن محدود سپرده است؛ انحصاری که قدرت قیمت‌سازی را بالا برده و راه را بر رقابت بسته است. تورم، نرخ ارز و افزایش هزینه‌های تولید هم این فشار را کامل کرده‌اند. اما پیامد اصلی، فرهنگی است: حذف تدریجی طبقه متوسط از موسیقی زنده. صحنه‌ای که بدون تنوع مخاطب، نفسش به شماره می‌افتد؛ و شهری که شادی جمعی را، آرام‌آرام از دست می‌دهد. کنسرت‌های میلیونی، نشانه رونق نیست؛ علامت بحران است. بحرانی که اگر از سوی دستگاه‌های فرهنگی جدی گرفته نشود، به حذف مخاطب، فرسودگی صحنه و خاموشی تدریجی موسیقی زنده منتهی خواهد شد

فوق حرفه ای
    دروغ بزرگ جمالی و امیرقاسمی در آنکات همین رابطه گوگوش و داریوش بود ... انتقام گرفتن حتی از داریوش در پیری ... فقط کافیه به فیلم آشتی گوگوش و داریوش بعد سالها و دیدارشون و واکنش های داریوش نگاه کنین ...
    امیرقاسمی حتی به اندی رحم نکرد سر هزار دلار ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حالا یه سوال ...!

شما اگه جای شادمهر بودید و این آمار ( هر چند فیک ) رو دستتون میدادن چیکار میکردین ...؟

1- به همین آمار بسنده میکردین حالشو میبردین و همینو ادامه میدادین

2- تغییر روش میدادین و دنبال آهنگای دیگه میرفتین

فعال
    ببین فن پیج از وبلاگ و فیسبوک تا حالا آفت موسیقی بوده و هست ... اطاعت بی چون و چرا از خواننده نتیجش میشه همین وضع ...
    من که حتی یکبار هم وسوسه نشدم سری به فن پیج ها بزنم ... البته اگه میرفتم دعوا میشد چون نظراتم تند و تیزه به مذاق خیلی ها خوش نمیاد ...
    وبلاگ های طرفداری شادمهر ولی باحال بودن هرچند که خودم اون زمان مثل بعدترش طرفدار 2 آتیشه شادی نبودم ولی ابتدای دهه نود چند تایی شون را سر زده بودم
    نسل شادمهر خیلی جای خوبی بود چون تحلیل و نقد آهنگای شادمهر را هم انجام میدادن و اطلاعات به درد بخوری توش پیدا میشد. کنسرت ها را هم که سعی میکردن با کیفیت خوب برای دانلود بزارن

نــــــــــــه کار خوبی میکردی به فن پیج ها سر نمیزدی وگرنه همه را سر به بیابونی میکردی احسان

فعال

امیر فک کنم دوباره با سعید دعوا راه انداختن قهر کرده ...

هاردن زده تو خط آمار و رکورد ... دیگه اون ریش سابق نیست ...

دختره میخواسته بره خارج مارج یه همچین چیزایی کنسل میشه و باقی قضایا ... اشتباه بزرگ شادمهر جدا شدن از آونگ بود ... اگه با آونگ ادامه میداد حداقل موزیک ویدئوهای پرخرج ادامه پیدا میکرد با اسپانسرهای قوی ... حداقل فرت فرت آهنگ نمیداد ...

به نظرم شادمهر به جایی رسیده که فقط و فقط کنسرت براش مهمه و پول ... شادمهر شرایط موسیقی رو میبینه که ایده جدیدی نیست ... هر چقدر هم بخواد تغییر کنه با آهنگایی که مناسب صداش نیست نتیجه ای نداره ... شادمهر دیر اقدام کرد برای از لاک بیرون آمدن ولی بازم میگم هنوز هم میتونه با همین صدای داغون آهنگ متوسط بده ...
    ابی مشروب نخوره ...؟ مثل چی دروغ میگه ... شادمهر رو که از نزدیک دیدم ...

به نظرم مواد باعث شد صداش از دست بره ... مگه میشه اینقد صدا داغون بشه ... همونجا هم گفت 5 سال دیگه خداحافظی میکنم ... بحث خداحافظی رو از عمد جلو کشید تا فشار هوادار رو از بین ببره ... فرشباف هم اومده بود مثلاً ژست پرودیوسر بگیره ولی هدفش فقط دیده شدن بود ... شادمهر خراب نمیشه اگه صد تا آهنگ اینجوری ول بده بیرون ... واسه همین ادامه میده ...
    سنش هم بالا رفته هاردن طبیعیه که دیگه مثل دوران اوج جوونیش نباشه ...

آهان... منم ترجیحم این بود که با آونگ همکاریش را ادامه میداد چون آرمین هاشمی هم یه معیارها و استاندارد هایی داشت که شادمهر هم باید تو چارچوب اونا کار میکرد ولی الان دیگه فقط حرف حرف خودش و اون بهداده

شادمهر رو منظورم بود تو کنسرت شیکاگو یا تورنتو برگشت یک جا گفت دیگه لب به مشروب نمیزنم و به لیوان دستش اشاره کرد که آب جوشه!

چی بگم والله قیافش هم یادته چند سال پیش خیلی خراب شده بود الان باز برگشته به حالت عادی..سر همین قضیه شایعه مواد پست هم گذاشت تو اینستا

فعال
    دلسرد نشدن سندوسالشون بالا رفته دیگه وقت ندارن ...

فــیلتر گذاشته ... خیلی داغون شده ...
    دهه هشتاد کلاً اینجوری بود هر آهنگی میمومد مخاطب داشت ... حتی خود من الان هیچ آهنگی رو بیشتر از ده ثانیه نمیتونم گوش بدم مخاطب همینا بودم ...
    این آلبومش برای سال 87 بود که الان اومد ... همه آهنگاش قبلاً پخش شده بود با موزیک ویدئو ...
    آره اونم هست خب خیلیا دیگه ازدواج کردن و تو این شرایط وقتشون پر شده نمیرسن مثل قدیما فن بازی کنن ...

پس دیگه چه فایده هدفش از پخش این آلبوم چی بوده کلا؟

احسان راستی کامینگ سون آهنگای لس آنجلس هم خبری دستت اومد بزن بازم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    نه کلا بیخیال شدم بیشتر رو اوردم به جایگزین خوب موزیک یونانی و کارای قدیمی شادمهر گوش میدم .
    اون که آره ولی میگم صفحه اینستا شادمهر را برای کنجکاوی یا خوندن نظرات اصلا سر نمیزنی پس؟

صفحه 4150 از 4172 نخستنخست ... 31503650405041004140414841494150415141524160 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع